Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petra102 ivf u nas iui nebolo mozne mali sme na figu spermiogram 😑 a dr mi hovorila ze mam az tak na 10 den skusit test nech sa zbytocne nestresujem ale nedalo mi to to cakanie je neskutocne tazke. Zajtra rano skusim znova a dufam ze bude uz len tmavnut a vsetko bude v poriadku 😊 a velmi pekne dakujem za podporu ❤
jeeej, tak super!! ver, že to vyjde. si na dobre ceste 🙂 ja som akurát dnes 10.deň po IUI a u mňa testík vyšiel bielo biely :/ muž mi hovorí, že nemám zúfať, že uvidíme. Až 13.2. ideme na krv.. ale aj tak pochybujem. myslím, že už by mi mohol test ukázať slabulinkého ducha :/
@misiatkooo vidim //...neskutocne Ti drzim palceky, kedze to mas urcite tazke, takto otehotniet a nie prirodzene 😔...No Boh s vami a nech / tmavne..🙏...Kludne pridaj potom dalsie testiky, budeme sa tesit s Tebou 😉
@luta13 dakujem krasne ste tu skvele kocky ❤ je to tazke ale vsetky to zvladneme. Dufam ze testy budu silniet zajtra skusim znova a velmi dakujem za podporu naozaj si to vazim 😊
@misiatkooo áno vidím tak nech pekne tmavne 😉
Ahojte.Potrebujem poradit ci aj vy to tak mavate.Ked menstrujete ze ked krv odchadza z vas ci aj z vas tak odchadza krv akoby v blane.Je to normalne?
@eliska1986 Ano, je to normalne...
@misiatkooo trosku som Ti upravila testik 🙂...Neviem, ci je to lepsie ako Tvoj original...Pekny den Ti prajem 😘
@bluebell0412 no niečo mini slabunke sa mi tam vidí a pokial viem tak lady max neduchuje tak nech silnie
@bluebell0412 Vidim ducha druhej ciarky, testuj zas o 2 dni, nech pekne stupne Hcg 😉...Ked testnes, daj oba testy pod seba a tak odfot, najlepsie pri dennom svetle...Budem verit s Tebou, ze si na dobrej ceste 😉
Mno jo....tak zase nič....1 DC....menzes prišiel zase skor.Na 26 deň..... tak skúšame ďalej ☹
@bluebell0412 trosku som Ti upravila fotku 😉
@karmela No mala by dnes 🙂 ale ona sa cez MS neuziva, az ked skonci...tak to by som mala akurát... ano dobehneme 🙂 🙂 hmm...ale budem ovu testy robit uz od dnes, lebo ja mavam MS aj 6-7 dni, a takyto kratky cyklus este nie.... tak by sme tutu mutu aj cez MS ked tak...uvidíme, budem testovat...ach.Ale asi mi to rozhadzal zase Inofolic ☹, beriem ho 6 tyzden
@sofija18 mna MS skusa inak. v posledom obdobi mam dost dlhe cykly. uz aj keby som bola tehotna, nejak ma to nenapadne ani skorej skusat. :(
@sofija18 ouuuu tak ten inofolic som počula že rozhadzal viacerým kockám cyklus aj mojej sesterke..Ja užívam na úpravu cyklu aj na ovu agnucaston vitamín E a kys.listovu teraz 800..Ja mávam 26dc cykly a ovu je väčšinou na 10dc teraz som 12dc a stále pozitívny ovu test..No uvidíme možno sa teraz ms dostaví neskôr o 2dni alebo keby radšej nedošla a našla som //..Aj tebe to veľmi želám..A ked sa ti skrátil cyklus tak laskujte aj hneď po ms až do 12-13dc každý druhý tretí deň..Nech aj borci naberu sily..Ty chceš tu kasicku užívať na úpravu cyklu? Ja som čítala že na pomoc k otehu sa môže každý deň 1mg aj počas tehu do prvého trimestra ci som to zle pochopila ja?
@trblietava tak tie falošne čiarky takzvané tiene aj mne dávali nádeje a nič ms došla 😔🙄 pošli foto
@trblietava no skoda, ale kym nepride MS, stale mas nadej 😉 ...Hod fotecku 🙂, mozno tam "vyvolame dajakeho dusika" 🙂

@misiatkooo A čo si podstúpila? ivf či iui? prišla som sem po dlhšom čase, tak nesledujem 🙂 moc ti držím palce, aby ti to vyšlo ❤