icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
7. feb 2017
patkaamirko
7. feb 2017

Tu sa krásne usmieva sa mi zdá 🙂

ejuska2586
7. feb 2017

@luta13 Ahoj. Dakujem moja, ze na mna myslis. Dnes som bola pre vysledky z hematologie. Vsetky boli vyborne vraj. Teraz nas caka geneticka imunologia (6.4.). A ze ked sa ani tam nic nezisti, znamena to, ze som v poriadku. Potom mi da nejake specialne injekcie na posilnenie maternice. Beru sa 6 mesiacov. Ale zaroven s tym sa vraj uz mozeme pokusat o babatko.

ejuska2586
7. feb 2017

@patkaamirko Nadhera. Gratulujem. Ani nevies, ako ti to prajem 😉

patkaamirko
7. feb 2017

Tá štvrtá fotka mi jeden pridať, neviem prečo 😔

patkaamirko
7. feb 2017

Nejde pridať* blbne mi telefón ☺

miriamn76
7. feb 2017

@patkaamirko jej krasne babenko☺

patkaamirko
7. feb 2017

@ejuska2586 Ďakujem zlatíčko, ❤ Ja som veľmi rada, že máš výsledky v poriadku 🙂 nech ti pekne dá tie injekcie, a teším sa už keď nám sem hodíš testíky 🤗 veľmi Ti to prajem, zaslúžiš si to.☺

karmela
7. feb 2017

@patkaamirko jeeeej ako krasne ste vyrástli len tak ďalej..no neviem tažko povedať viem že chceš bambulku tak ti prajem aby si mala párik keďže chlapčeka uz doma máš..😊 Drzkajte sa naďalej babulky 😉

suesue1983
7. feb 2017

@patkaamirko Kraaasne,nech je všetko v poriadku,ako doteraz)❤Mna čakazahtrs tiež po mesiaci poradňa konečne tak sa už tiež neviem dočkať😊

karmela
7. feb 2017

@ejuska2586 držím ti palčeky moc aby bol marec váš úspešný mesiac na splodenie bábätka a hlavne celých 9 mesiacov

patkaamirko
7. feb 2017

@miriamn76 Ďakujem moja 🙂 Ty máš tiež 🙂 🤗 počkaj za chvíľu sa ani nenazdáš a budes aj Ty sa tešiť z takejto fotky, a my s Tebou 😄😇😇😇 Juchuuuuu 💪👌✊✊✊✊

patkaamirko
7. feb 2017

@karmela jej Ďakujem Ti moja 😘 som najšťastnejšia mama na svete 🤗😇

kacenaaa
7. feb 2017

Ahojte baby práve som 45 deň cyklu a zajtra už idem k lekárovi začali má bolieť prsia a včera som mala taký čudny výtok a myslela som že to už mrcha ide no od vtedy nič iba obyč mliečny... Som zvedavá čo zas :/

patkaamirko
7. feb 2017

@suesue1983 Ďakujem krásne 🤗😍 a kedy máš poradňu ? Drzim Ti veľmi palce, daj potom.tiež vedieť 🙂

patkaamirko
7. feb 2017

@luta13 Ahoj,ja vidím tiež, prajem nech silnie 🤗🤗😘

karmela
7. feb 2017

@kacenaaa a test si neskusala ?

patkaamirko
7. feb 2017

@korytkaja Ahoj, viem ako sa cítiš, ja som tiež nevedela spať, úplne ťa chápem 🙂
Noo bruško rastie, ale asi je zatiaľ stále také isté 🤔 neviem no..aspoň sa mi zdá 🙂 A ty máš aké? ☺

olylili
7. feb 2017

@patkaamirko jeeeeeeeeeej krásne len tak ďalej a nezistili ešte pohlavie?to asi skoro či?

kacenaaa
7. feb 2017

@karmela nie tehu test som nerobila čakala som mrchu a zajtra sa uvidí 🙂

julie_k29
7. feb 2017

Dobrý deň. Som študentkou medicíny a pred pár mesiacmi som sem pridávala dotazník týkajúci sa vplyvu autoimunitných chorôb na plodnosť u žien. Vďaka Vám sa mi podarilo nazbierať vyše 140 odpovedí, za čo Vám chcem veľmi pekne poďakovať. Avšak odpovede mám najmä od zdravých žien a preto ich nemám s čím porovnať. Tak by som Vás ešte raz chcela poprosiť, či by ženy trpiace akoukoľvek autoimunitnou chorobou boli ochotné mi dotazník k diplomovej práci vyplniť. Všetko je anonymné a zaberie to menej ako 5 minút. Veľmi by mi to pomohlo. Vopred ĎAKUJEM 🙂 http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

patkaamirko
7. feb 2017

@olylili Ďakujem, že sa na to teraz nezameriavaju, zamerala sa na screening test...😘🙂🤗 Pôjdeme na pohlavie kde sa na to zvlášť zamerajú, koncom februára...

karmela
7. feb 2017

@patkaamirko ale rastie ti pekne aj brusinko 😉

karmela
7. feb 2017

@kacenaaa ty si nerobila test? Tak ja uz by som bežala z lekárne s testom v ruke keby mi meškala ms dávno

olylili
7. feb 2017

@patkaamirko ahaaaaaaa ja idem 6marca na veľký usg aj s mužom tam budú všetko merať tak hádam to zistia lebo som strašne nedockava aj keď som si na 100% istá že je to dievčatko😊

patkaamirko
7. feb 2017

@olylili Áno toto som.mala tiež velky, a potom mám posledný 27.marca, a potom už možno budem.mať keď sa nebude niečo zdať midwife, Ale my si budeme chodiť sami súkromne na Sono 🙂

maciatko950
7. feb 2017

@luta13 ano.dakujem krasne veru bavi ma.to neskutocne a moje trepadlo.4 rocne dava zabrat lebo sa hra na miminko 🙂 🙂

patkaamirko
7. feb 2017

@karmela Myslíš že je väčšie? aj som jedla trocha cestovin na stave s hríbikmi..tak možno preto bolo také mega 😂🤗

cvikla12
7. feb 2017

Ahojte dievčatá našla som túto tému a chcem sa s vami podeliť aj o svoj prípad. ja som mala pred 5dňami takéhoto ducha na teste a na druhý deň vôbec nebol tmavší. Tak som včera urobila digitálny test a super je pozitívny moc sa teším.

olylili
7. feb 2017

@patkaamirko veď jasné ja by som tiež nevydržala bez ultrazvuku 😊