icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
8. feb 2017

@zuzuliena1 Ahoj moja, dakujeemmmmm 😍😍😍 som veľmi šťastná a veru spokojná, Áno musí sa jej veľmi páčiť, veď sa o to aj starám aby sa jej páčilo 🙂
Včera prišiel z práce Muž a rozprával sa sňou, asi 5 minút 😃😃 Aký bol zlatý haha 😂😍😇🤗 Upravili mi aj dátum pôrodu...

patkaamirko
8. feb 2017

@adria88 Ďakujem moja 🙂 😘 už nech je 17.augusta 🤗🤗 nech ju ( ho) mám pri sebe 😇v náručí..Sa cítim ako zaľúbená, celý deň sa len priblblo usmievam, stále si predstavujem ako asi bude vyzerať, ako bude malý reagovať, predstavujem si ako si kopka, no a proste tak a potom vyzerám ako zaľúbená muž mi povedal 😂😂😂

patkaamirko
8. feb 2017

@korytkaja Ideme v 16tt resp.17tt ale dá sa aj skôr zistiť, Ale je to drahšie tuším..ved len z krvy keď chceš aby ti to zistili, stojí to 200£ my ideme takto, lebo yo už bude také 100% si myslím buď eto aj normálne 2D aj 4D s HD rozlíšením ale to ma už asi každý ultrazvuk...

adria88
8. feb 2017

@patkaamirko to je dobre, že sa dobre cítiš, veď to je ten pocit šťastia.. 😍 juuj aj ja by som ho chcela už zažiť znova 😇

olylili
8. feb 2017

Dievčatá môžem si dať sumivy magnézium keď mám nízky tlak 90/60 drobec sa neskutočne strašne hýbe až sa mi nepríjemné napína brucho až boli sa bojím ci mi ešte viac neklesne tlak a odpadnem

patkaamirko
8. feb 2017

@adria88 Neboj moja, zažijes a to čoskoro! Verím v TO.Dieťa je zázrak, teraz to už chápem oveľa viac ako predtým.Pri malom som nič také neprežívala.Možno preto lebo bol prvý, nevedela som čo mám čakať...ani som netušila že ženy môžu spontánne potratit, nevedela som že môžem mať fotku z ultrazvuku, nejak som neriesila pohlavie,tešila som sa a bolo mi jedno či to bude chlapec alebo dievča 🙂
To ale neznamená, že som nebola šťastná a netesila sa..Potom keď som.čakala druhé, tešili sme sa, lebo bolo až veľmi plánované...V 14tt som prišla oň...Až vtedy som si uvedomila čo je to.Že tehu je len taká ilúzia, dúfas a veríš ....Toto dieťa, čo mám pod srdieckom, je vymodlene, tak vytúžené a tak veľmi ocakavane ❤ 😇 Tiez začalo zle, krvacanim..ved vieš...Ale čakám malú bojovnicu, alebo malého bojovníka 🙂 ktorá to už twraz zvládne až do úspešného pôrodu 🙏 😍
Ach Prepáč, zase som sa tu vyliala a zrejme trocha od veci 😂😂😂😂
Veľmi Ti držím palce, aby si aj Ty mohla znovu pocítiť to šťastie, tu preveliku radosť zo srdiečka, s prvého sona, 🙏 🤰 🙏

patkaamirko
8. feb 2017

@olylili Ahoj podľa môžeš..Ale zavolaj Dr pre istotu či je v poriadku...

olylili
8. feb 2017

@patkaamirko ja som mu to teraz spomínala tak vravel že maternica je sval a bábätko keď do nej kope tak na to reaguje len som sa zabudla opýtať na ten magnézium

patkaamirko
8. feb 2017

@olylili podľa mňa môžeš kľudne.Jeden ťa nezabije a myslím si že nemôže ublížiť..Kľudne si daj 🙂

olylili
8. feb 2017

@patkaamirko ja mám len obavy z toho tlaku a viem že magnézium tlak znižuje skúsim čo to urobí

adria88
8. feb 2017

@patkaamirko No ja verím, že keď bude už krajšie počasie a nebude vonku tak depresívne a pochmúrne 😅 tak sa nám zadarí, som to nejako vzdala aj s bt a ani alchemilku som už dlhšie nepila ani nič, len podľa hlienu som vedela, že mám ovu a bolo aj trošku stresujúce obdobie teraz, ale od zajtra plánujem merať bt znova, budem 8dc, normálne sa na to po dlhšom čase teším 😂 a nevadí mi vôbec, že si sa rozpísala, niekedy tomu človek nezabráni, poznám to veľmi dobre 😉 a neboj, teraz bude všetko v poriadku a ty porodíš zdravé krásne bábätko... chlapec alebo dievčatko, v tom momente ti to bude jedno 👶 uzlíček šťastia ❤

patkaamirko
8. feb 2017

@olylili Daj si jeden, mám tiež riadne zavraty atď. Ale neviem ci je to problém z tlakom.Ale dávam si magnezium aj dve tabletky a vždy je ok 🙂 Daj si aj ty a ľahni si ak sa ti dá.Uvidíš ako ti bude.

patkaamirko
8. feb 2017

@adria88 Veru aj nálada bude iná keď bude lepsie počasie.To dobre poznám 😃
Však začnite sa snažiť, rob ovu testy.Mne pomohli.Vďaka tomu som teraz tehula.Keby ich nerobím tak sa snažíme v strede cyklu a nebolo by z toho nič...
Nooo presne tak.Vtedy mi to bude jedno, hlavne že už budeme konečne spolu koža na koži 🤗A že bude zdravé, a ja budem mať po pôrode konečne 😂😍

nivea777
8. feb 2017

@olylili ja beriem 3x1 magnerot,keďže ten mi kázal brať dr a tlak mám nízky..Jedno ti neuškodí,keď mne neuskodia 3tabletky..Ale žeby to malo účinok čo sa týka zmiernenia pohybov nemôžem povedať..Skôr sa viac hmyri keď si ho dam

adria88
8. feb 2017

@patkaamirko juj milujem slniečko a rozkvitajúcu prírodu, spev vtáčikov 🌞🌹🌷 proste jar a leto, moje naj obdobia... už sa neviem dočkať 🙂 a s tými ovu nemám dobré skúsenosti, asi som nevedela odhadnúť čas testovania alebo čo, lebo podľa hlienu som ovu mala a aj pichanie v podbrušku, ako bežne a testy negatívne, ešte aj dr mi ovu potvrdila, že prebehla... to som ale skúsila len jeden mesiac a odvtedy kašlem na to... uvidíme, ak sa do konca roka nepodarí babatko, tak už potom bude asi u niekoho z nás 2 chyba 😒 ale verím, že to dáme a budeme 4 🙏 no a pred včerom sme začali a chcela by som, snáď to bude možné, každý druhý deň... a vy ste sa snažili pred pozitívnym testom? ako dlho, alebo v deň pozitívneho?

patkaamirko
8. feb 2017

@adria88 Ja mam tiež rada také jarné počasie, leto moc ee lebo 40tky horucavy neznesiem...
Noo pekne sa snazte, uvidíš že sa podarí..Moja do konca roka by som nečakala..Ved to je hrozne veľa času..
Noo my ? popravde..Sme sa snažili každý druhý v strede cyklu..Skoro hneď po ms.. Potom dlho nič..A 10 dni pred ďalšou ms som mala ovuláciu, zistila som podľa príznakov a ovu testu.Tak sme išli v ten večer na to a potom už nič..A podarilo sa 🙂 možno preto že sme dlho predtým nemali kexiiik 😄

adria88
8. feb 2017

@patkaamirko mne horúčavy nevadia, milujem, keď sa pečiem na slnku 😂 a neviem, možno sa rozhodnem to aj skôr riešiť, uvidíme... raz sa možno naštvem a dám sebe a aj drahému spraviť všetky vyšetrenia čo a ako je to vlastne s nami 😝 no ale každopádne do leta to určite ešte nechcem riešiť, veď sa nesnažíme v podstate ešte ani rok... no viac-menej to nechávame na náhodu, prestali sme si dávať len pozor, to je celé... a ja som nič okrem kys listovej nebrala... alchenmilku som raz za čas pila, toť vsjo.... a hej, možno to bude aj tým, že ste dlho nemali kexik 😀 no ja 10 ťažko asi vydržím a o mojom ani nehovorím 😂 uvidíme teda.. a ty si brala aj niečo na otehu?

olylili
8. feb 2017

@nivea777 jasné že pohyby nespomali o to mi nejde ale uvoľní svaly maternice aby mi ju tak nestahovalo

patkaamirko
8. feb 2017

@adria88 Nee nebrala som nič.My sme si tiež len užívali sexik ale dlho sme nemali a keď som zistila že mám ovu posunutu tak sme išli na to.To fakt ?😃😃 My aj mesiac vydržíme 😄😄😃😂😂😂 Aj teraz od ovulácie takmer doteraz sme nemali radšej žiadne tutumutu aby sme niečo nepokazili..A dobre tak.Vtedy som ajtak krvacala.. brala som kyselinu listovú ale tu ored otehotnenim mesiac som ju brala

adria88
8. feb 2017

@patkaamirko to fakt 😀 sme sa našli 😂😂😂 fu, mesiac, no ak by to bolo nutné, tak určite vydržíme.. keď by to malo pomôcť babatku, tak isto by sme to zvládli aj celé tehu 🙂 a kedy si testovala? ráno a večer? alebo ako?

kacenaaa
8. feb 2017

@luta13 no takže snáď nabudúce no ale to až po svadbe už nič skúšať teraz nebudeme keďže je všetko vybavené tak počkáme sme sa dohodli s mojim budúcim 🙂 dnes už spinim tak čakám kedy sa to rozbehne a U lekára som nebola... Ale strašne ďakujem za podporu dúfam že po svadbe tu pridám koľajnice ako svet ❤

meli8412
8. feb 2017

@kacenaaa Čo sa stalo, však si mala poz. test.?

miirka25
8. feb 2017

Caute... 6dni mi meska MS...vidite tam druhu ciarku? No brutal slabu aj vy?

kacenaaa
8. feb 2017

@meli8412 nie tehu test bol negatívny iba ovu pozitívny 🙂

meli8412
8. feb 2017

@kacenaaa Jaaaaj, to viem, ale potom mala som ten pocit, že si mala aj nejaky tehu test pozitívny.

kacenaaa
8. feb 2017

@miirka25 jasné je tam 😍

patkaamirko
8. feb 2017

@adria88 Testovala som len rano o 10tej a občas o 3 tej či 4tej... A jedeň večer abnormálne bolesti vajecnika, neviem prečo,ale vždy len ľavý.Až do slabín.To mám vždy pri ovulke.Tak som si spravila test a bol pozitívny.Prišiel muž a skakala som na neho 😂😂😂😂😂😂

cvikla12
8. feb 2017

@miirka25 aj ja tam vidím ducha 😍

nisa_666
8. feb 2017

Kocjy hcg je 1260....neskutocne som stastna

patkaamirko
8. feb 2017

@miirka25 Ahoj, áno vidím tam druhu ciarku, ale nie je nejaká slaba na to že ti 6 dní meska ? 🤔