Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 dr povedal ze ak by mi dal duphaston a spusta sa to mrcha ze mi ju to zastavi a spinila by som az pokial by som ho brala. Ze mam cakat ci sa spusti ci nie
@miriamn76 no ako chces.ale ak budes brat dupf...spinit nebudes si myslim.. a co este spinis??skus si kupit test ci silneje 🙂
@kotatko1232 nie ani nie len ked mi robil sono povedam ze tam je ruzovy vytok. Rano som mala no zatial klop klop klop neni. Robila som este test kym som isla k nemu bol silnejsi ako rano
@miriamn76 taak urcite si tehulka 🙂 lebo je silnejsiii ako ten prvy...uz len nech je vsetko ok 🙂
@kotatko1232 nic ine si neprajem len zdrave tehu a potom babenko☺
Zienky Prosím Vás, môže mi hlienová zátka dorast keď mi odišla ? 😵
Dorast? To nie ....ako ti odišla? Môžeš sa otvárať
@patkaamirko hlienovej zátka odíde az pred pôrodom ked sa žena otvára
@patkaamirko prečo si myslíš že ti odišla hlienova zátka?
Ahojte babule, som tu nova a v prvom rade vas chcem poprosit o trpezlivost s mojou mozno hlupou otazkou. Citam fora, davam info dokopy... MS mi meskala tyzden, potom som mala 2 dni hnede spinenie a potom prislo krvacanie. Ale nie bezne, ale skor len krv, nie vela a po 2 dnoch odchadza. Pred mesiacom som mala problem so zapalom mocovych ciest a brala som antibiotika. Chcem sa spytat, ci tento moj zvlastny cyklus mam pripisovat tomu alebo by som si podla vas mala urobit test? Dakujem 😊

@miriamn76 ublížiť to nemôže,idem kuk či ho nájdem..Ak hej tak ti ho môžem poslať,ale príde až pondelok :( neviem či to to pomôže