icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
9. feb 2017

@miriamn76 ublížiť to nemôže,idem kuk či ho nájdem..Ak hej tak ti ho môžem poslať,ale príde až pondelok :( neviem či to to pomôže

nina4
9. feb 2017

@miriamn76 moja ak sa ti zmen lekára čim skôr ja som tak teraz urobela a nebanujem.

miriamn76
9. feb 2017

@nivea777 urcite pomoze dakujem☺

miriamn76
9. feb 2017

@nina4 no tu u nas moc na vyber neni😑druhy lekari moc nechcu brat ze maju plno

miriamn76
9. feb 2017

@kotatko1232 dr povedal ze ak by mi dal duphaston a spusta sa to mrcha ze mi ju to zastavi a spinila by som az pokial by som ho brala. Ze mam cakat ci sa spusti ci nie

kotatko1232
9. feb 2017

@miriamn76 no ako chces.ale ak budes brat dupf...spinit nebudes si myslim.. a co este spinis??skus si kupit test ci silneje 🙂

nina4
9. feb 2017

@miriamn76 ach jaj tak to je naporazenie.Tak oddychuj najviac ako sa ti dá .

miriamn76
9. feb 2017

@kotatko1232 nie ani nie len ked mi robil sono povedam ze tam je ruzovy vytok. Rano som mala no zatial klop klop klop neni. Robila som este test kym som isla k nemu bol silnejsi ako rano

kotatko1232
9. feb 2017

@miriamn76 taak urcite si tehulka 🙂 lebo je silnejsiii ako ten prvy...uz len nech je vsetko ok 🙂

miriamn76
9. feb 2017

@kotatko1232 nic ine si neprajem len zdrave tehu a potom babenko☺

lela123
9. feb 2017

@miriamn76 je silnejší. Viem si predstaviť, ako sa cítiš, držím palce 🙂

miriamn76
9. feb 2017

@lela123 veru moja hrozne konecne sa zadarilo a teraz neviem co bude😑

karmela
9. feb 2017

@miriamn76 dobre bude zlatko len ten starý doktorský keket uz nech zmizne na dôchodok lebo uz je určite slepý,hluchý len to frflanie mu ostalo Ach

miriamn76
9. feb 2017

@karmela snad mas pravdu bude to nekonecne dlhy tyzden

karmela
9. feb 2017

@miriamn76 zlato verím ti že ten týžden bude dlhy ale budeme odratávať spolu ty uvidis svoje bábätko a ja snáď // na tehu teste hoci druha by bola slabučká..Vezmi tomu starcekovi 3D okuliare nech vidí dobre na Sono 🤢Neze ta bude stresovať nedaj bože

miriamn76
9. feb 2017

@karmela ja sa len budem modlit aby bolo vsetko ok

karmela
9. feb 2017

@miriamn76 bude dobre zlatko verím tomu

karmela
9. feb 2017

@sofija18 dnes pred 9rano mi došla materská kasicka tak hneď som si koštovala prv príjemná chuť a potom ked som držala v ústach pod jazykom a sa rozpúšťala ouuuuu to bola chuť 🤢🤢🤢ale hlavne nech pomôže k tehu

olylili
9. feb 2017

@karmela ja som tiež brala sušenú v ampulkach keď som to držala pod jazykom tak ma napínalo fuj potom som si na dva mesiace kúpila už len v kapsulach

nina4
9. feb 2017

@miriamn76 😍😘 silnieeee

karmela
9. feb 2017

@olylili tak ja som objednala tu origo taká zlata mala pici flasticka..No vraj si človek zvikne na všetko

patkaamirko
9. feb 2017

Zienky Prosím Vás, môže mi hlienová zátka dorast keď mi odišla ? 😵

olylili
9. feb 2017

Dorast? To nie ....ako ti odišla? Môžeš sa otvárať

looola
9. feb 2017

@patkaamirko hlienovej zátka odíde az pred pôrodom ked sa žena otvára

olylili
9. feb 2017

@karmela tiež som mala originál 30€ mne pomohla

karmela
9. feb 2017

@patkaamirko prečo si myslíš že ti odišla hlienova zátka?

karmela
9. feb 2017

@olylili ja mám tu menšiu no snáď urobí zázrak aj v mojom prípade uz teraz za taký týžden 😊

olylili
9. feb 2017

@karmela neviem či za týždeň🙂 ale ja som po ukončení troj mesačnej kúry hneď bola tehu držím prsty

filipa5
9. feb 2017

Ahojte babule, som tu nova a v prvom rade vas chcem poprosit o trpezlivost s mojou mozno hlupou otazkou. Citam fora, davam info dokopy... MS mi meskala tyzden, potom som mala 2 dni hnede spinenie a potom prislo krvacanie. Ale nie bezne, ale skor len krv, nie vela a po 2 dnoch odchadza. Pred mesiacom som mala problem so zapalom mocovych ciest a brala som antibiotika. Chcem sa spytat, ci tento moj zvlastny cyklus mam pripisovat tomu alebo by som si podla vas mala urobit test? Dakujem 😊

olylili
9. feb 2017

@filipa5 tvpje telo prekonalo zápal plus užívanie ATB to môže spôsobiť no test si urobiť môžeš