Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
dievčata myslite ze moze byt na jednom teste z toho isteho mocu ina ciarka ako na druhom teste-myslim intenzita sfarbenia ducha, alebo je to blbost testy su rovnake len pod inou znackou? ja co som sa testovala mam od nejakej baby z mmb par testov a neviem teda ci su spolahlive alebo mam ist kupit iny, alebo je to vsetko na jedno kopyto..
@t1nulka @1valeria1 Hlasim ze som vcera bola na pohotovosti.....Male je v poriadku podla ultrazvuku sme o 4 dni menej cize 6+4 ...dr mi tam nasiel hematom..z toho bolo aj to spinenie....Povedal ze este mozem aj zakrvacat nech sa nezlaknem ze to musi ist bud von alebo sato vstrebe...Nakazal kludovy rezim a dal mi duphaston tak snad vsetko dobre dopadne...v pondelok idem konecne k tej svojej gynekologicke 😀
@dolce_principessa ahoj ak vies ze to bol hematom podla mna sa nemas coho bat aj ja som to mala....to je mala zrazeninka....tiez som mala duphaston a vsetko islo ako malo 😉 🙂 presne ako pises musi to vist von 🙂 drzkajte sa s drobcekom 🙂
Ahojte,staci ked si urobim negativ s telefon,ci to robite normalne s fotakom?mne sa zda ze mam slabulinkeho ducha,ale cez telefon na negative nic nevidim
@kristinka28 uz som to tu davala do fotoblogu a baby mali skor nazor ze tam nic nevidia,ale sak pozri aj ty
@23petka som upravila ja tam nieco vidim len tazko je povedat ci to neni pasik 😒

@dada87 len mam taký strach :(