Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@amonda ano nejaky dusik nic viac ,,,ale ten dusik som videla iba ja 😀 ,,pockam kedy pride druha mrcha nebudem uz nic kupovat testiky su drahe ,, a ty ako mas
@kristinka28 🙂 no teda, som zvedava, ako tento mesiac... ja zatial dobre, tehu potvrdene, na sone bublinka, teraz najblizsie az 28.5. na sono, tak potom uvidim, ci ide vsetko tak ako ma... verim, ze sa tento mesiac pridas 😉
@dolce_principessa už radšej nebudem pred krámami testovať, aj keď viem, že mi bude ruky trhať.
@janaochi..no ono naj je testovat az ked ti meskaju 2-3 dni ale nie kazdy vydrzi cakat 😀 😀
@dolce_principessa už to vidím ako to vydržím. Ach tie predsavzatia. Verím, že už na 10DPO mi bude ruky lámať.
@janoolienka uz aj ten dusik je pekny 🙂 a ked potvrdil digi tak je to jasneee 😉 Gratulujem 🙂 🙂 ja som na tom podobne tiez po hak rozhadzany 32dc a tiez som chodievala na vyvolavacky...a teraz mam znova hak a tento mesiac to skusamo odznova 🙂 tak dufam ze sa pridam 🙂
@00iva00 ahoj je pravda ze sa slabsie vidi ,ale ja myslim ze je to tam potichu gratulujem 🙂
@zuzanka2905 ja nevidim nic ,iba testovaci pasik ale neni sfarbeny no to vidim ja,kolko ti meska

@kristinka28 sak to neviem ani ja,vyskusam ale o 2dni asi a uvidim co z toho bude