Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 a vy si na čom fičite. Každý deň sex a spánok o 2:30 😂😂😂
@lela123 😀 VED SPIM DO 7:30 TO MI STACII UPLNE..ved som pisala vcera v noci sme sli pekne spat ako dosiel o 23:00 aby sa vyspal 😀 😀
@dadulka271 jasne, zo mozes tykat..No s cystami skusenost nastastie nemam, no ak si nedostala MS, ja myslim, ze budes tehulka...Uz by som to teraz nechala tak a vydrzala do utorka, ked Ta Dr.vysetri, budes vediet na com si, ci je v tom ta cysta, alebo si ozaj tehulka...Ja verim tej druhej moznosti, po tom, co som videla Tvoj minuly testik...Zatial sa maj a potom sa ozvi, ako si dopadla...Drzim palceky 🙂
@trblietava no ako spustila sa ci ? A test si uz nerobila?
@dadulka271 ms nemusí prísť kvôli cyste alebo kvôli tehu 😉
@luta13
@karmela
Baby mna picne...fakt tam nieco vidite? 😲 😍
Skusim testnut znovu ale az bud tyzden bo mi uz aj testy dochadzaju...kolky DPO som,nesledujem to...😕 A ms mi ma dojst bohviekedy kedze mam totalne nepravidelnu...😒 V tomto je to so mnou tazke...ale tak ja stale verim...🙏
A dakujem za upravene testiky! 😘
@karmela no uz som nerobila ale vyzera to tak ze sa dnes spustila poobede a nechce sa zastavit 😀 tak nic uz len cakat kedy skonci a tak k doktorke konecne 🙂
@trblietava no aspoň že ta nenatahuje moja další cyklus si odsleduješ a ukončiš ho //
Akurat som sa pred asi pol hodinou docitala v mojich OKTOBROVKACH 2015, ze nam zomrela v skupinke jedna mamicka - mala syna Sebastianka ako ja a mamicka mala len 26 rokov!!!...Jej mama tam pridala tento smutny oznam pred 5 dnami, no ja som tam nebola uz dlhsie a tak som az dnes citala...Co sa jej stalo, nevieme, lebo nenapisala, no hrozne nestastie...Taky mlady zivot ze vyhasol!...Chudiatko malicky chlapcek teraz je bez mamicky 😢😢😔...Ach Boze, preco?
@karmela ano presne tak 😘 a tu uz tento 😉 kedy zacnes testovat?

@sibalka21 nevidim ☹