icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
10. feb 2017

@sibalka21 nevidim ☹

lela123
10. feb 2017

@kotatko1232 a vy si na čom fičite. Každý deň sex a spánok o 2:30 😂😂😂

kotatko1232
10. feb 2017

@lela123 😀 VED SPIM DO 7:30 TO MI STACII UPLNE..ved som pisala vcera v noci sme sli pekne spat ako dosiel o 23:00 aby sa vyspal 😀 😀

cvikla12
10. feb 2017

@karmela myslíš tu vodu?

karmela
10. feb 2017

@cvikla12 áno 😊

luta13
10. feb 2017

@dadulka271 jasne, zo mozes tykat..No s cystami skusenost nastastie nemam, no ak si nedostala MS, ja myslim, ze budes tehulka...Uz by som to teraz nechala tak a vydrzala do utorka, ked Ta Dr.vysetri, budes vediet na com si, ci je v tom ta cysta, alebo si ozaj tehulka...Ja verim tej druhej moznosti, po tom, co som videla Tvoj minuly testik...Zatial sa maj a potom sa ozvi, ako si dopadla...Drzim palceky 🙂

cvikla12
10. feb 2017

@karmela to nie ja ja som si to len prečítala. Ono to funguje zevraj tak ze ta farba stmavne.

karmela
10. feb 2017

@cvikla12 no niečo natom bude lebo vtedy vidieť viac ducha ked je este mokrý test..Dobre vedieť zase nejaká novinka 😊

karmela
10. feb 2017

@trblietava no ako spustila sa ci ? A test si uz nerobila?

cvikla12
10. feb 2017

@karmela aj mne to veľmi pomohlo.

karmela
10. feb 2017

@dadulka271 ms nemusí prísť kvôli cyste alebo kvôli tehu 😉

luta13
10. feb 2017

@karmela odkaz pre "bluku2"...neviem sa prestat smiat na Tvojom komente.....................................😂

sticker
cvikla12
10. feb 2017

@karmela potom chcem tie testy vidieť keď ich namočiš 😉😍

luta13
10. feb 2017

@soncita22 na Tvojich testoch upravenych od @karmela vidim na kazdom jednom, v kazdom odtieni ducha...No neviem, vyzera to na //, nie na kanaliky...Testuj zas o 2 dni...Kedy mas dostat MS?

karmela
10. feb 2017

@cvikla12 ked bude co vidieť tak určite spravím pokus a nacapim to sem..😉Snáď za pár dni sa bude čím pochváliť

luta13
10. feb 2017

@sibalka21 teraz som pozrela lepsie a nieco sa mi tam mari, akoby dusik malicky☹...nech kamoska skusi zas o 2 dni...Drzim palceky 😉

cvikla12
10. feb 2017

@karmela joj veľmi ti to prajem mne to postupovalo postupne minulý týždeň duch potom som spravila digitálny test lebo čiarka netmavla a nakoniec mama test v stredu a sme veľmi šťastný aj keď dá bojím či bude všetko OK. Dúfam že to je aj tvoj prípad.

karmela
10. feb 2017

@cvikla12 krasne testy moja a ďakujem snáď si uz za pár dni nájdem takého silnejúceho ducha aj ja na teste..Neboj verím že všetko bude ok a pekne odtehulkujes svoje babo..želám ti pekne a zdravé tehu😊

cvikla12
10. feb 2017

@karmela ďakujem si naozaj zlatá 😘

soncita22
10. feb 2017

@luta13
@karmela
Baby mna picne...fakt tam nieco vidite? 😲 😍
Skusim testnut znovu ale az bud tyzden bo mi uz aj testy dochadzaju...kolky DPO som,nesledujem to...😕 A ms mi ma dojst bohviekedy kedze mam totalne nepravidelnu...😒 V tomto je to so mnou tazke...ale tak ja stale verim...🙏
A dakujem za upravene testiky! 😘

karmela
10. feb 2017

@luta13 a ja sa teraz smejem na tvojom komente pre Kotatko...Že každý deň Sa laskuju... tak dajde si aj zamna 😂😂😂😂 Kotatko tak aj zamna 😉

luta13
10. feb 2017

@soncita22 buduci tyzden cakame testiky s //...Drzim palce 😉

trblietava
10. feb 2017

@karmela no uz som nerobila ale vyzera to tak ze sa dnes spustila poobede a nechce sa zastavit 😀 tak nic uz len cakat kedy skonci a tak k doktorke konecne 🙂

karmela
10. feb 2017

@soncita22 a kedy si mala poslednú ms? Vždy sú všelijako cykly? Tak držím palce nech si nájdeš na budúci týžden uz pekne viditeľnú druhu čiarku 😉😘

karmela
10. feb 2017

@cvikla12 od toho tu sme aby sme sa navzájom potešili ci podržali ci povzbudili 😉😘

cvikla12
10. feb 2017

@karmela moja reč 😉 veľa žien mi tu pomohlo keď som porodila mŕtveho synčeka

karmela
10. feb 2017

@trblietava no aspoň že ta nenatahuje moja další cyklus si odsleduješ a ukončiš ho //

luta13
10. feb 2017

Akurat som sa pred asi pol hodinou docitala v mojich OKTOBROVKACH 2015, ze nam zomrela v skupinke jedna mamicka - mala syna Sebastianka ako ja a mamicka mala len 26 rokov!!!...Jej mama tam pridala tento smutny oznam pred 5 dnami, no ja som tam nebola uz dlhsie a tak som az dnes citala...Co sa jej stalo, nevieme, lebo nenapisala, no hrozne nestastie...Taky mlady zivot ze vyhasol!...Chudiatko malicky chlapcek teraz je bez mamicky 😢😢😔...Ach Boze, preco?

trblietava
10. feb 2017

@karmela ano presne tak 😘 a tu uz tento 😉 kedy zacnes testovat?

karmela
10. feb 2017

@cvikla12 Ach to mi je ľúto take niečo by nemala zažiť žiadna žena..😔 Ale teraz si o 8mes.budes držať v náručí zdravé bábätko bude to doživotná veľká láska 😘