Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@satanka1
@dada87 no presne iba cas ukaže... sme po IUI, asi 5dni po IUI som mala straaasne pichanie v podbrusku na pravej starne (kde som mala folikul), asi neviem 30sekund? az mi to dych vyrazilo ze co to jeee? preto som si myslela, ze mooožno sa to podari... prsia ma vcera zacali boliet, brucho nadute, takze priznaky menstruacie prisli. uvidime, ci pride menstruacia ci nie... :/ dakujem!
@janaochi
@satanka1 ach keby,,, po roku čakania... teraz na neho pozriem a takmer nic tam nevidim... tak ozaj len cakat. tak pappa zatial 🙂
zienky prisli ste niektora na to,preco tehu testy duchuju a potom normalne dojde ms???
@katuskamala ja som tak mala na rapi clear teste kazetovom, ešte som ho aj rozobrala a tá čiarka bola nie taká širšia ako kontrolná, ale len ako taká biela ryha. Keď to máš aj ty tak, tak sa zbytočne nenamotávaj. Preto som ti to predtým napísala, nie preto, že by som ti nepriala. Ja totižto doprajem každej, aby aj mne bolo dopriate. 😵
baby, ja som tiez mala mini ciarku minuly tyzden, aj som to sem hodila v negative, pekne ju vidno. O dva dni som si robila opat test a nic, cisto biele.... Oba boli rapiclear ... nechapem ...mozno este vyskusam iny test, ale asi uz ked bol ten posledny cisty, tak nic ....i ked mrcha stale nedosla (ale ja mam nepravidelny cyklus)...
Ahojte baby, ja netusim ani ktory som DPO, podla ovulacneho testu mala byt ovu na 16 DC, ale vobec sa mi to nevidi :D Dnes som spravila testik a tam toto, nemavam 28 dnovy cyklus, vzdy je 31, ako hodinky presny takze este mam 5 dni 🙂 na zivo je ta ciarka ovela viditelnejsia len z tym nasim fotakom to nejde dobre odfotit. Mam doma digi? Co myslite spravit ho ci este pockat???
@t1nulka @1valeria1 Baby poradte mi ja som sa zabudla spytat dr 🙄 Dala mi vymenny listok na ekg..a este ze sa mam objednat na ultrazvuk nb+nt az po 5 .6...len teraz neviem ci jej to mam priniest naraz tie vysledky..alebo to ekg uz na prvu poradnu ktora je 29.5 😀 K tomu ekg nemam ani cislo napisane..postaci ked tam pridem s tym listok a urobia mi ho nie ?tusim aj pri malom som tak isla

@t1nulka ahoj no ako si dopadla som zvedava 😉 ja idem v stredu na druhe sono 🙂