icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dada87
5. máj 2014

@t1nulka ahoj no ako si dopadla som zvedava 😉 ja idem v stredu na druhe sono 🙂

satanka1
5. máj 2014

@katuskamala ja som mala tiež tak 10DPO a postupne zosilnela 😉

janaochi
5. máj 2014

@dada87 ja som už dostala menzes. Som 5DC.

dada87
5. máj 2014

@janaochi ale u kazdej to moze byt ine. ved casom uvidi ale ta ciarka tam nema co robit 😒 🙂

t1nulka
5. máj 2014

@dada87 ani sa nepytaj, uz mam nervy ako z gumy, rano o 6tej mi volala sestricka, ze mam prist o 14.45, lebo ze pani dr. je pri porode a nestiha prist... Tak si este pockam chvilku :-/

katuskamala
5. máj 2014

@satanka1
@dada87 no presne iba cas ukaže... sme po IUI, asi 5dni po IUI som mala straaasne pichanie v podbrusku na pravej starne (kde som mala folikul), asi neviem 30sekund? az mi to dych vyrazilo ze co to jeee? preto som si myslela, ze mooožno sa to podari... prsia ma vcera zacali boliet, brucho nadute, takze priznaky menstruacie prisli. uvidime, ci pride menstruacia ci nie... :/ dakujem!
@janaochi

satanka1
5. máj 2014

@katuskamala ja myslím,že tak o 2 dni bude čiarka silnejšia 😉

janaochi
5. máj 2014

@janaochi držím palce, nech to u teba tak nie je.

janaochi
5. máj 2014

@katuskamala tebe so to písala. 😀

00iva00
5. máj 2014

@t1nulka dakujem pekne 🙂

janaochi
5. máj 2014

@zuzanka2905 mne sa tam dačo marí...

dada87
5. máj 2014

@t1nulka jaaaaj no ale su oni uz normaaaaalny ale sak co narobime tak to je za chvilku drzim prsty.Dufam ze ti zas nepovie ze im nejde sono 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀

katuskamala
5. máj 2014

@satanka1 ach keby,,, po roku čakania... teraz na neho pozriem a takmer nic tam nevidim... tak ozaj len cakat. tak pappa zatial 🙂

t1nulka
5. máj 2014

@dada87 ale to nie, sestrička vie, že tam idem ako tehotná, hádam by mi to povedala už ráno 😀 😀 😀 aspoň dúfam, že dostanem nejaké fotečky o drobcovi, keď už ma takto naťahujú 🙂

katuskamala
5. máj 2014

@satanka1 @dada87 @janaochi baby ona ta čiarka tam už ani nie je... mi šibe už uplne. asi halucinacie... tak čakám teda dalej..ppa

jaja9891
5. máj 2014

zienky prisli ste niektora na to,preco tehu testy duchuju a potom normalne dojde ms???

janaochi
5. máj 2014

@katuskamala ja som tak mala na rapi clear teste kazetovom, ešte som ho aj rozobrala a tá čiarka bola nie taká širšia ako kontrolná, ale len ako taká biela ryha. Keď to máš aj ty tak, tak sa zbytočne nenamotávaj. Preto som ti to predtým napísala, nie preto, že by som ti nepriala. Ja totižto doprajem každej, aby aj mne bolo dopriate. 😵

janaochi
5. máj 2014

@jaja9891 no čo ti budem hovoriť? Ja som tak dopadla tento cyklus. Pár strán dozadu mám aj testy s duchmi, ktoré boli na živo normálne viditeľné, dokonca do ružova sfarbené a mrcha došla presne.

janaochi
5. máj 2014

@jaja9891 no nie v tejto téme ich mám, ale v snažilkách apríl 2014

katuskamala
5. máj 2014
tinus8
5. máj 2014

baby, ja som tiez mala mini ciarku minuly tyzden, aj som to sem hodila v negative, pekne ju vidno. O dva dni som si robila opat test a nic, cisto biele.... Oba boli rapiclear ... nechapem ...mozno este vyskusam iny test, ale asi uz ked bol ten posledny cisty, tak nic ....i ked mrcha stale nedosla (ale ja mam nepravidelny cyklus)...

dada87
5. máj 2014

@t1nulka ja som nedostala foto zalozila si ju do karty teraz si ju vypytam,mna tak raz stale posuvali s terminu na termin a ked som uz konecne bola v nutry tak ze sono pokazene,ale to hadam nebude tvoj pripad .daj potom info ako to vizera ale snad na 1. 🙂

dada87
5. máj 2014

@t1nulka vcera som sa tak zamyslela a ja som uz na konci 8 tt ale to leti 🙂

t1nulka
5. máj 2014

@dada87 no ja som zvedava aky tyzden mi dr odhadne 🙂 a teda foto si urcite vypytam 🙂

melanka21
5. máj 2014

Ahojte baby, ja netusim ani ktory som DPO, podla ovulacneho testu mala byt ovu na 16 DC, ale vobec sa mi to nevidi :D Dnes som spravila testik a tam toto, nemavam 28 dnovy cyklus, vzdy je 31, ako hodinky presny takze este mam 5 dni 🙂 na zivo je ta ciarka ovela viditelnejsia len z tym nasim fotakom to nejde dobre odfotit. Mam doma digi? Co myslite spravit ho ci este pockat???

janaochi
5. máj 2014

@melanka21 niečo tam vidno. Ešte počkaj deň dva a potom sprav digi. Držím palce.Len dúfam, že to nie je test pepino.

melanka21
5. máj 2014

@janaochi nie nie toto nieje pepino, je tam cosi vidiet aj nazivo, skusala som aj cez negativ prikladam fotku. Ma doma aj digi ale chcem este pockat, fakt na zivo tu ciarocku ani hladat nemusim :D len mam taky divny fotak , ze to nechce zachytit :D

melanka21
5. máj 2014

@janaochi a este pre info ked som skusala odfotit negativny test negativom ciarka tam nebola. Takze to urcite nieje rozmocnim 🙂

dolce_principessa
5. máj 2014

@t1nulka @1valeria1 Baby poradte mi ja som sa zabudla spytat dr 🙄 Dala mi vymenny listok na ekg..a este ze sa mam objednat na ultrazvuk nb+nt az po 5 .6...len teraz neviem ci jej to mam priniest naraz tie vysledky..alebo to ekg uz na prvu poradnu ktora je 29.5 😀 K tomu ekg nemam ani cislo napisane..postaci ked tam pridem s tym listok a urobia mi ho nie ?tusim aj pri malom som tak isla

dolce_principessa
5. máj 2014

@t1nulka A ty ako ?bola si u dr dnes ? 🙂