Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sagittka ale mne sa zdá že tam je aj tá druhá čiarka 🙂
@lela123 o prvom porode nemam v blogu nic, len o druhom, ved tu na MK som sa zaregistrovala, ked som cakala druheho syna a bola som tusim v 2-3 mesiaci...No mne odtiekla voda 10.10.2015 ( na narodeniny mojho otca 😉 ) o 23.35, ked som bola na MK 😉...Sedela som pri PC a pisala jednej babe, nech jej dobre dopadne porod, ze aj ja uz cakam na to, lebo TP bol 9.10....A ked som jej odoslala komentar, vtedy prask a voda sa zo mna valila, ledva som dobehla do sprchoveho kutu, pyzamove gate komplet mokre do zopar minut 🙂...No a do hodiny sme boli uz na klinike, no ja uplne zavreta...A po 38 hodinach kontrakcii stupnujucich, a klesajucich krcek stale len na 3-4cm...A nespala som od toho 10.10. od rana...Maly isiel na svet SC na moju ziadost az 12.10. o 15.41h...Ja som uz nevladala nic...Vedela som, ze to nedam, ledva som zila...A to od rana az do hodiny kedy mi dali spinal som mala sakra silne kontrakcie a predychavala opreta na chodbe o stenu - este ze nas to ucili na kurze, to mi veru pomohlo - hlboke dychanie...No aj tak ma to bude navzdy srat, ze preco som si nepospala aspon v case, ked boli kontrakcie slabsie!!!...Bola by som to zvladla potom aj prirodzene myslim...No co uz, uz to nezmenim, aj ked banovat budem navzdy 😒
@lela123 ja som nemeditovala, ja som sa od prvych pohybov - "od jemnych dotykov motylich kridiel", co bolo teraz pri druhom tehu asi okolo 14tt. rozpravala s nasou Liliankou, lebo som mala pocit, ze to je dievcatko (mozno podvedome som si to vsugerovala, ze to je dievcatko, kedze som po nom neskutocne velmi tuzila), v 12tt.Dr.povedal, ze asi dievcatko na 90% a v 16tt. ( kedy je ukonceny rast pohlavnych oprganov) nam povedal, ze chlapceka vylucuje, no okolo 27tt. zbadal na sone pipka (nemohla som tomu uverit, kedze som bola presvedcena, ze je to moja princezna) a po 3D utz. koncom 6.mesiaca som sa uz rozpravala s nasim Sebastiankom, kedze zistili, ze je to nakoniec predsalen chlapcek ( kuk do mojho albumu Druhe dietatako, tam su aj dokazy o "muznosti") 😉 ...Cela rodina sme sa museli preorientovat zo dna na den, starsi syn povedal, ze on brata nechce, ze on chce nasu Lili a bol zduty!...No vsetci ho milujeme od prveho pohladu, je neskutocne zlaty a moj prvy syn je teraz velmi rad, ze ma mladsieho braska 😉...Obaja su uzasni, len keby starsi viac pocuval a posluchal co hovorime 🙂 ...No napriek vsetkemu je pre mna najpodstatnejsie, ze obaja su zdravi 🙏
@sagittka ahoj, ovutestik zo vcera krasne pozitivny a na tehu vidim slabulickeho dusika...Testuj zas o 2 dni, no skus zas aj ovutest, verim, ze bude este sytejsi 😉 ...Drzim palceky, hod nam sem potom vsetko po sebe odfotene ako nasleduje...Aj vcerajsie testy, aj tie nove, ktore testnes 😉
@miriamn76 super.. vodicak... tiez rozmyslam, ze ci nevyuzijem vyckavaci cas takto... priatel by sa velmi potesil, keby som si ho urobila... aj moj otec... ale ked ja sa strasne bojim... hlavne tych sialenych vodicov a mojej neistoty, ci budem vediet spravne reagovat v nejakej kritickej situacii.... drzim paluchy nech to pekne zvladnes 🙂
@ikonica no ti poviem ze tiez mam traumy a este dnes ma instruktorka len stresovala hroza alebo ja som taka rozhodena teraz neviem. Bude to zaujimave stym policajtom za chrbtom pri skuskach😀. Moj mi kupil auto ze inspiracia a som povedala ze ked neurobim vodicak budem ho mat ako dekoraciu na dvore alebo ho budem prenajimat😀😀. Dakujem snad to dam

@nikusiak9 14