Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@226veronika fuuuuu tak mne sa to raz stalo pred mesiacom prv pekný duch za mokrá a potom uz nič ked uschynal 😔 A ms došla na čas..Skus este testovať držím ti palčeky
@226veronika Radšej skús inú značku. Je tam veľká šanca, ale v teste upravený do negatívu by som neverila. Negatív vytiahne kanálik.
@226veronika podla mna su tam // držím palčeky.
@226veronika a kolky si DPO?
@alilka tak moja 10dpo 😂
@cvilka12 🙂
@kotatko1232 normalnu foto sem hod moja.
@kotatko1232 a to je dnešný?Síce ja tam nejako nič nevidím 😕 ale ja mám dosť doskrabany displej 😁😁
🤐
@kotatko1232 no neviem 😯 niečo vidno no čo obrys neviem treba počkat moja. Aj ja som snes 10dpo a za 6dni pride ms.
@butterfly333 mne ma prist tak isto..presne o 6 dni..aj mne sa zda taka slabucka ciarka..ja to mam na kazdom ak dobre vidim 😀 ..ale aj tak 10 dpo je este skoro vsak??
@nikusiak9 Na tej prvej sa zda, ze je to kanalik ☹ Ciarka vyzera byt biela, bez farbiva.
@226veronika vidim //...Drzim palceky, aby tmavli este...Skus testik Lady max, tie su podla mna TOP 😉
@kotatko1232 nieco sa mi na Tvojom teste mari, no skus este za 2 dni a foto nejaku menej rozmazanu ak Ti pojde odfotit...Drzim palceky 😉

@cvikla12 v pohode 🙂 dúfam že áno 🙂 lebo robila som si digitálny clearblue a milión iných pre dvomi dňami a nič ....tak snáď z toho niečo bude