Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 ahoj dlho ta tu jednym ockom sledujem a teraz citam ty si tehotna?? Strasne moc gratulujem viem ako si sa kazdy mesiac tesila...juujj tisko zavidim.
@milos32nika21 a ty ako? Cyklus sa uz upravuje? Ovu uz je? Držím ti palčeky
@miruss1989 áno vidím to nieje duch ale druha slaba čiarka
@miruss1989 vyzera to na tehu 👍
Jeej to ste ma teda potesili velmi;)))dakujem
@miruss1989 ja tam tiez vidim druhu ciarku,peknu 🙂 mne takto ukazal test v nedelu, v pondelok bol uz silnejsi, bud.tyzden idem doktorke, tak som zvedava 😇
@miruss1989 vidim //...Myslim, ze MS uz cakat nemusis 😉...No drzim palceky, nech krasne silnie - testni zas o 2 dni...Ja som mala tusim este slabsiu ako Ty a to som testovala den po meskani MS 😉...Kuk test do mojho albumu Druhe dietatko Sebastian 😉...No Boh s vami 😉
@miruss1989 teraz Ti pozeram do blogu...Ty si sa teraz registrovala vo Februari na MK?...Ja tiez vo Februari, no 2 roky pred Tebou a vtedy som tiez zacinala tehulkovat...To je dobre znamenie 😉
@luta13 ano kocica dnes som sa registrovala akurat🙂 nevedela som na koho sa obratit aby mi povedal ci sa mozem uz tesit alebo nie.
@charlotte27 drzim palce nech dopadne u doktorky vsetko ako ma a hlavne nech je malicke aj ty zdravucke🙂)
@miruss1989 dakujem pekne, aj tebe drzim palce nech je vsetko v poriadku ☝😊
Ahojte kocky, vedeli by ste mi napisat ako sa prejavuje pco? Lekar mi povedal ze to moze byt pco, buduci mesiac mi urobi hormonalny profil, a odporuca laparku- driling a prefuk. Prosim prosim nejake skusenosti 🙏
@miruss1989 no vidis, nasla si najlepsiu skupinku na MK 😉...Pekne tu len s nami zostan a zdielaj dalsie testiky a potom aj spravu od Dr.podas, ako tehulkujes 😉
@jjuulliisskkaa neviem o co ide, no drzim Ti palceky, nech si co najskor v poriadku...Boh s Tebou! 😀 ❤
@luta13 jasne podelim sa hadam o dobre spravy ked budem mat po prvom vysetreni.no pockam asi este tyzden aspon🙂
Ked tu najdem take dobre duse ako ty budem len rada😘
@miruss1989 my sme tu vsetky dobre duse 😉...Podporujeme sa navzajom, aj ked ja tu nemam co robit, lebo nemam v umysle byt teraz tehulka, no rada sledujem dusikov, ci kolajnice okolo sveta (//) a stastne tehulky 😉...Som taky maly votrelec v tejto teme 😂
@miruss1989 tu ta väčšinou podrží a povzbudí každá babula a Luta13 je náš dobrý zlatý anjel 😊
@trblietava ahooj, aky mas problem? Mna caka tiez hormonalny profil a chodim na sledovanie folikul uz druhy mesiac
@miruss1989 mas // 🙂

@nikusiak9 na prvej foto vidím kanálik a na druhej foto nevidím ani ten