icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
15. feb 2017

@judit_ka ja viem že ide o ten istý testik len som myslela strednu foto že naj nanom vidieť 😊

judit_ka
15. feb 2017

@karmela a myslis ze by to mohlo byt? Ta tretia zas neni upravena a tiez to tam dost vidim. Ale priznaky nemam ziadne ani prsia ma nebolia, len podbrusko ma boli obcas moc obcas vobec a raz zacas mi pride zle za posledne tri dni asi dvakrat

karmela
15. feb 2017

@judit_ka no ak sa snažíte o babo a strafili ste sa do ovu tak môže byt..ked ju mávas po ms hneď napríklad..No chápem niektorých duchov je ťažké odfotiť aby ich bolo vidieť na foto ako ty reálne..

karmela
15. feb 2017

@judit_ka to je lady max test? Ten Modry

judit_ka
15. feb 2017

@karmela praveze mne skace menzes hocijak takze netusim kedy ju presne mam, ... ten modry test je maybebaby test z lekarne, a ruzovy women secret .... no mala som doma ten modry posledny lebo pred 7 dnami bol snehobiely a vcera z druheho ranneho mocu takyto, a ten ruzovy bol robeny vcera poobede a dnes rano som ho robila tiez ale tiez tam bola taka slaba na tom ruzovom

milos32nika21
15. feb 2017

@karmela no ja ho beriem aby mi dorastala sliznica....lebo som mala malu a tym padom mi neprisla ms..tak uvidime

luta13
15. feb 2017

@nikusiak9 dnes fotka testov 17:21h...Na oboch vidim dusikov...Vrchny modry je vyraznejsi...Skus testovat zas za 2 dni 🙂

luta13
15. feb 2017

@eliska1986 Boh Ta zehnaj po Tvojich prosebnych a uprimnych slovach! 🙏 ...Nech si coskoro najdes na testiku // 😘

luta13
15. feb 2017

@judit_ka modry testik - vidim ducha, verim, ze bude silniet...Testuj zas "podla potreby" - pisem to takto blbo, lebo aj tak si skoro testila a vidim, ze sa oplatilo...Drzim palceky 😉🙏❤

nina4
16. feb 2017

@judit_ka ja vidim na vsetkych aj na tej nestmavenie 😍 tak silno držim palce aby tmavla 😘

jadani
16. feb 2017

Ahojte.Môj dnešný.Je tam duch?Alebo čiarka?Pomôžte,už mi z toho haraši.🙂

olylili
16. feb 2017

Žienky je normálne že mám ovulacny hlien v tehu? Nič ma nepáli nesvrby no je úplne ako pri ovulacii

bluebell0412
16. feb 2017

Ahojte.
Tak u nás tento mesiac sa tehu nekoná aj napriek duchovy na lady max...menstruacia došla som 3dni po ale od včera sa mi objavuje hlien baby nemáte s tým skúsenosti ako to mám chápať?

suesue1983
16. feb 2017

@olylili Aj ja to tak mám,nepytala som sa na to ale hadam to je ok.

simuska99
16. feb 2017

@olylili aj ja som ho mala teraz úplne ak keby mám ovulaciu ešte sme sa s kamoskou smiali že babo chce už v brušku súrodenca 😂😂som v 12tt

soncita22
16. feb 2017

Ahojte...poslusne hlasim 1 DC...nevadi,aspon prisla tak ako kedysi-chodievala na 35 DC a dnes na 36 DC...Zeby Inofolic pomohol? 😉

sibalka21
16. feb 2017

@olylili Ano, to je nieco ako tehotensky hlien... Ja som to mala cele tehu....

sibalka21
16. feb 2017

@jadani Podla mna je cisty...

dadulka271
16. feb 2017

Ahojte tak mne to dnes mešká 12 deň bola som u dr.chcel skontrolovať cystu ta tam už nieje pichol mi injekciu agolutin na vyvolanie menzesu tak už len čakať len teraz neviem vôbec kedy mám plodné dni 😐 tehu niesom lebo mám negatívne testy škoda no nevadí budeme sa snažiť znova

eliska1986
16. feb 2017

@luta13 Dakujem Ti krasne moja🙂

judit_ka
16. feb 2017

Testtik zo vcera poobedia ten som sem zabudla dat, kazetovy women secret, je to dost sivne pretoze ked si ho spravim poobede ukaze dve a ked si ho spravim s ranneho ukaze 1 😂😅 takze som z toho dost zmätena

@luta13 mala som nutkanie spravit ho 😂 a dost sokol 😂 len mam strach ze s toho nic nebude

sofija18
16. feb 2017

@karmela Cauko ica 😀 ako? Ja pokračujem v užívaní agnucastonu aj kašičky. Mala som 26 dnovy cyklus, tak sa ovu testami testujem už od 7 DC ale zatial su biele ako sneh.... ☹ . Inak mna z tej kasičky chytaju neskutočné vedlajsie ucinky.....mam strasne bolesti hlavy, az musim oči privierat..... asi ma to dobre detoxikuje 🙂 ale dufam, ze tento cyklus nebude anovulacny.....ach jo.....

sofija18
16. feb 2017

@miriamn76 ako sa máš moja? :-*

bluebell0412
16. feb 2017

@judit_ka tieto mne ukazovali veľmi slabucko čiarku klasické pasikove výrazne a tieto slabulinko.
Pri druhom som mala to isté z ranného testy negatívne a poobede alebo večer krásne ružové //

judit_ka
16. feb 2017

@nina4 dakujem ja ju tiez vidim 😍 som rada ze nie som sam, pridala som dalsiu foto zo vcera poobedia, len som zmätena s toho ze s ranneho je negativny respektive ciarku tam nevidim a poobede je taka ciarka, sice vzdy mam iny test, ten modry bol maybebaby, potom kazetovy women secret a dnes som mala rano tiez women secret ale nie obycajny pruzok a ten bol negativny teda nic som nevidela 😂 a ine zas ciarkuju tak ze vidim aj volnym okom pekne 😂menzes mam dostat za 12 dni a mala som pred 16timi, mam bolesti v podbrusku niekedy az moc takze neviem

judit_ka
16. feb 2017

@bluebell0412 no a mne dnes rano pasikovy women secret neukazal nic 😂 a vcera kazetovy aj predtym maybebaby ukazal vyraznu slabsiu viarku viditelnu volnym okom takze som s toho mimo 😅

bluebell0412
16. feb 2017

@judit_ka držím ti palce určite to bude tehu čiarky vidieť...to ti verim poznam to raz tak raz tak testy ukazovali a teraz mi tu behá 2,5r drobec ☺

judit_ka
16. feb 2017

@bluebell0412 a vidis ho aj na tom kazetovom vsak? Nie som slepuch 😅 porovnala som testy z predvcera a zo vcera poobedia a je vyraznejsia o trochu

bluebell0412
16. feb 2017

@judit_ka to nie si áno áno vidím 😊

miriamn76
16. feb 2017

@sofija18 akurat sedim u dr no tolko je tu ludi ze neviem ci vobec budem cakat