Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela praveze mne skace menzes hocijak takze netusim kedy ju presne mam, ... ten modry test je maybebaby test z lekarne, a ruzovy women secret .... no mala som doma ten modry posledny lebo pred 7 dnami bol snehobiely a vcera z druheho ranneho mocu takyto, a ten ruzovy bol robeny vcera poobede a dnes rano som ho robila tiez ale tiez tam bola taka slaba na tom ruzovom
@karmela no ja ho beriem aby mi dorastala sliznica....lebo som mala malu a tym padom mi neprisla ms..tak uvidime
@eliska1986 Boh Ta zehnaj po Tvojich prosebnych a uprimnych slovach! 🙏 ...Nech si coskoro najdes na testiku // 😘
Žienky je normálne že mám ovulacny hlien v tehu? Nič ma nepáli nesvrby no je úplne ako pri ovulacii
Ahojte.
Tak u nás tento mesiac sa tehu nekoná aj napriek duchovy na lady max...menstruacia došla som 3dni po ale od včera sa mi objavuje hlien baby nemáte s tým skúsenosti ako to mám chápať?
@olylili Aj ja to tak mám,nepytala som sa na to ale hadam to je ok.
Ahojte...poslusne hlasim 1 DC...nevadi,aspon prisla tak ako kedysi-chodievala na 35 DC a dnes na 36 DC...Zeby Inofolic pomohol? 😉
Ahojte tak mne to dnes mešká 12 deň bola som u dr.chcel skontrolovať cystu ta tam už nieje pichol mi injekciu agolutin na vyvolanie menzesu tak už len čakať len teraz neviem vôbec kedy mám plodné dni 😐 tehu niesom lebo mám negatívne testy škoda no nevadí budeme sa snažiť znova
@luta13 Dakujem Ti krasne moja🙂
Testtik zo vcera poobedia ten som sem zabudla dat, kazetovy women secret, je to dost sivne pretoze ked si ho spravim poobede ukaze dve a ked si ho spravim s ranneho ukaze 1 😂😅 takze som z toho dost zmätena
@luta13 mala som nutkanie spravit ho 😂 a dost sokol 😂 len mam strach ze s toho nic nebude
@karmela Cauko ica 😀 ako? Ja pokračujem v užívaní agnucastonu aj kašičky. Mala som 26 dnovy cyklus, tak sa ovu testami testujem už od 7 DC ale zatial su biele ako sneh.... ☹ . Inak mna z tej kasičky chytaju neskutočné vedlajsie ucinky.....mam strasne bolesti hlavy, az musim oči privierat..... asi ma to dobre detoxikuje 🙂 ale dufam, ze tento cyklus nebude anovulacny.....ach jo.....
@judit_ka tieto mne ukazovali veľmi slabucko čiarku klasické pasikove výrazne a tieto slabulinko.
Pri druhom som mala to isté z ranného testy negatívne a poobede alebo večer krásne ružové //
@nina4 dakujem ja ju tiez vidim 😍 som rada ze nie som sam, pridala som dalsiu foto zo vcera poobedia, len som zmätena s toho ze s ranneho je negativny respektive ciarku tam nevidim a poobede je taka ciarka, sice vzdy mam iny test, ten modry bol maybebaby, potom kazetovy women secret a dnes som mala rano tiez women secret ale nie obycajny pruzok a ten bol negativny teda nic som nevidela 😂 a ine zas ciarkuju tak ze vidim aj volnym okom pekne 😂menzes mam dostat za 12 dni a mala som pred 16timi, mam bolesti v podbrusku niekedy az moc takze neviem
@bluebell0412 no a mne dnes rano pasikovy women secret neukazal nic 😂 a vcera kazetovy aj predtym maybebaby ukazal vyraznu slabsiu viarku viditelnu volnym okom takze som s toho mimo 😅
@judit_ka držím ti palce určite to bude tehu čiarky vidieť...to ti verim poznam to raz tak raz tak testy ukazovali a teraz mi tu behá 2,5r drobec ☺
@bluebell0412 a vidis ho aj na tom kazetovom vsak? Nie som slepuch 😅 porovnala som testy z predvcera a zo vcera poobedia a je vyraznejsia o trochu
@judit_ka to nie si áno áno vidím 😊

@judit_ka ja viem že ide o ten istý testik len som myslela strednu foto že naj nanom vidieť 😊