icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
16. feb 2017

@sofija18 zlatko pokračuj ďalej s testovaním mojo agnucaston by ti mal upraviť cyklus aj plus vyvolať ovulaciu tak verím že anovulak nebude držím ti palčeky agnucaston si kedy začala užívať?

karmela
16. feb 2017

@judit_ka toto je Kanalik teraz

karmela
16. feb 2017

@sofija18 zlatino kuk moje ovu ale ja som maniak preto tak veľa

judit_ka
16. feb 2017

@karmela ale predtym kanaliky neboli... takze toto moze byt chybny test?

nikusiak9
16. feb 2017

@judit_ka vyzera na jasny kanalik

peppermint
16. feb 2017

@judit_ka Ked si nesledujes ovulaciu, tak tazko povedat, kedy mas testovat. Ja som mala pozitivny test uz 9 dni po ovulacii, teda 4 dni pred menstruaciou. testuj v den meskajucej menstruacie. Dnesny poobedny test je zial negativny. Ako som spominala, ciarka musi silniet. Ak by si teoreticky otehotnela toho 8.2., tak by si najskor mohla mat pozitivny test okolo 18.2. Ale aj to moze byt skoro. To je ale cisto teoreticky.

karmela
16. feb 2017

@judit_ka nie chybný test ale proste kanalik bez farby len ryha riadna

judit_ka
16. feb 2017

Nechapem ako je mozne ze dnes kanalik a vcera ciarka ktora bola silnejsia nez ta predvcerom a krasne je viditelna volnym okom ... ach jaj

sofija18
16. feb 2017

@karmela užívam ho 10 dni. Presne 1DC.... jasne jasne budem 😘😘😘 No snáď to nebude anovulak 🙄🙄PS : zhorelo mi volske oko 🙊🙈😂

sofija18
16. feb 2017

@karmela
Vaaaau 😘😂krasne koľaje 😂🙊neboj nic... si predstav koľko ich mam ja za 7 rokov 😂🙄

judit_ka
16. feb 2017

Babulky vysvetlite mi prosim niektora preco predvcerom slabulinky duch, vcera silnejsia ciarka a dnes kanalik :/

salsalady
16. feb 2017

@luta13 velmi pekne dakujem za povzbudenie ;) v utorok sa ozvem ako sme dopadli ;) mam kontrolu.

olylili
16. feb 2017

@judit_ka niektoré testy chybne duchuju aj keby si ich do vody namočila

dadulka271
16. feb 2017

@luta13 Si zlatá veľmi pekne ďakujem uvidím čo bude robím si aj ovu testy a pozri ako keby som mala mať ovulaciu ale pritom mi mešká ten menzes a v utorok som dostala vyvolávacku moje telo sa asi zbláznilo 😂

nina4
16. feb 2017

@judit_ka zlatinko nevešaj hlavu kašli na tento test ak dokažes vydržat čo viem že je veeeľmi ťažke tak vydrz par dni a skus este raz. Budem na teba myslieť aby bolo dobre a boli uz pekne //

68iva
16. feb 2017

Ahojte...tak môj dušik na teste vôbec nesilnie a keď tak o malinko :( tu je foto a to mi Ms mešká 4-5deň :( prvý testik je robený 14. Teho, je to pepino, a ten druhý z dnes je to mama test.

olylili
16. feb 2017

@68iva ale dusík je pekný ešte testuj

trblietava
16. feb 2017

@68iva mas tam // ciarky ale mozno ti len pomalsie stupa HCG, skus este testovat dalej alebo zajdi na krv k doktorovi 🙂 drzim palce

karmela
16. feb 2017

@sofija18 Ach zlato kvôli piesmenkovaniu ti zhorelo 😱🙈 nebude anovulak uvidis že vystihnes pozitívny ovu testik zlatko a verím že na konci cyklu aj pozitívny tehu testik 😘

karmela
16. feb 2017

@sofija18 to máš akú značku testou? A citlivosť ? 20?

cvikla12
16. feb 2017

@68iva je tam čiaročka slabá. Neboj zosilnit asi len hcg stúpa pomaličky držím palčeky

68iva
16. feb 2017

@cvikla12 snaď hej :( dúfam , že to nebude nič zlé :(

sofija18
16. feb 2017

@karmela prečo mi nejdú cez mobil pridať fotky? 😭😬😬vždy ma to vyhodí z koníka.... ani do správy poslať.. hned ma to dá na základnú plochu... testy pred chvíľou som dávala normalne cez notebook 😬som ti chcela odfotiť cez mobil a poslať a nejde.... a PC sa mi nechce zapínať zas 😂😂😂🙈

68iva
16. feb 2017

@trblietava ďakujem...no možno...tak dr mi vravel že až keď budem mať jasné dve čiarky tam mam prísť..alebo poprípade až nebude žiadna :(

karmela
16. feb 2017

@sofija18 mne cez mobil ide ja len cez phone som na MK zlatko moje..

68iva
16. feb 2017

@olylili uvidím no ako to bude ďalej pokračovať 🙂

karmela
16. feb 2017

@trblietava ďakujem moja aj ja ti to želám 😘

karmela
16. feb 2017

@68iva vidím čiarku a sa mi vidí silnejšia

68iva
16. feb 2017

@karmela možno preto že bola tá druhá sfotena z blízka....voľným okom je to cca rovnaké....trošičku silnejsia

judit_ka
16. feb 2017

@68iva drzim palceky, ja som mala tiez slabucku na druhy den silnejsiu a dnes kanalik :( tak som tiez zvedava co s toho bude