Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dadulka271 ovutest vyzera celkom fajn pozitivne, no Dr. Ti bral na kontrole aj krv, ci to ze nie si tehu je len Tvoj dohad podla negativnych tehutestov?...No ak Ti nebral krv, ja by som urcite zbehla na krv, ci ozaj nie si tehu, alebo co...Ja uz tomu nerozumiem...Mas to velmi zvlastne...Informuj ma tu potom, ak nastane dajaka zmena...Som zvedava a drzim Ti palceky, nech uz konecne vies na com si 😉...Skus este zajtra tehutest, ci nahodou tam daco nebude 🙂
Dnes mi zas prileteli od vas 2 ❤...Jedno s kvetami a druhe so spravou Dakujem Ti!...Tak baby, dakujem vam, ktore ste to boli 😉😘
@luta13 zlatko moje mne cez zimu tak hrabe na hlavičku poriadne..V od jesene do jari mám prácu len doma okolo domu a od jari do jesene makam ako fredka 16-18h voľno mám len ked je zle počasie..Vtedy na test nemám ani čas lebo do postele padnem ako dobitá 😛 Ale preto cez zimu si to vynahradím teraz 😛😋
@luta13 skúsim krv mi nebral čo som bola prekvapená ešte ma zdzubal že vraj mi nemeskaju no naposledy som mala 8.januara menzes ktorý bol 5dni tak ja teda fakt už neviem ale nechávam tomu voľný priebeh už čo ma byt bude 😉
@luta13 Ďakujem skúsim si kúpiť aj iné testy lebo testujem len s testami odtiaľto no ale fakt sranda moje telo je divné 😂
@dadulka271 jedna kocka tu tiež asi pred mesiacom mala stále pozitívne ovu testy a tehu negatívne ja čo som čítala tak ak sú ovu testy pozitívne aj mimo ovulky môže byť niečo s hormónmi dala by som si urobiť HP
@dadulka271 no bud si tehulka a nevies o tom, alebo mas daco s hormonami, ako tu spominala olylili...No ak by si kupovala testy, skus Lady max z lekarne Dr.max, tie ukazuju podla mna celkom fajn...🙂

@judit_ka ostáva len veriť že tie testy sú zlé a všetko je v poriadku 🙂 ....držím palčeky