icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

68iva
16. feb 2017

@judit_ka ostáva len veriť že tie testy sú zlé a všetko je v poriadku 🙂 ....držím palčeky

jadani
16. feb 2017

@luta13 ďakujem...už pár dní ho tam vidím, ale nezdá sa mi, že by tmavol. do týždňa by som mala mať MS, tak už asi nebudem (pre vlastné dobro) testovať a uvidím🙂 ale vďaka...

karmela
16. feb 2017

@judit_ka mojo neviem ale teraz co čítam nejak viac báb píše že na jednom teste boli // na ďalšom nie a potom zase áno..Tažko povedať prečo to tak je..Držím ti palce aby si mala jasne // a testy sa stebou nezohrávali lebo je to blbe určite viem to podľa seba

sofija18
16. feb 2017

@karmela stále ma to vyhadzje 😔😔😔uz som skúsila odinštalovať aplikáciu a znovu nainštalovať a nic 🙄🙄🙄zajtra pošlem 😘😘😘no nic, idem nakŕmiť slimáky 😘

karmela
16. feb 2017

@sofija18 a zosilnel testik?

judit_ka
16. feb 2017

@karmela no uvidime som zvedava, akurat som spozorovala ze mam prsia o trochu vacsie bolia jedno viac druhe menej a su pevnejsie

sofija18
16. feb 2017

@karmela stále rovnaký 🤔

cvikla12
16. feb 2017

@68iva neboj treba veriť.

kudusko
16. feb 2017

@68iva po prvé tie testy sú odlišné ale krásne zosilnel len kľud netreba stresovať 😃

karmela
16. feb 2017

@sofija18 zlatko pi aj 100% grep džús pred ovu a po ovu Papaj ananás ci 100% ananás džús mne to poradila kamka jej to poradili v centre ale aj tu baby na MK to tak užívajú co som čítala verím že ovu príde

luta13
16. feb 2017

@cvikla12 Gratulujem a tesim sa s vami 😉...Prajem zdrave tehulkovanie a kopec zazitkov s rastucim bruskom 😉 🤰 😘

cvikla12
16. feb 2017

@luta13 ďakujem ti veľmi pekne dúfam že toto tehu už bude úspešné

sticker
luta13
16. feb 2017

@dadulka271 ovutest vyzera celkom fajn pozitivne, no Dr. Ti bral na kontrole aj krv, ci to ze nie si tehu je len Tvoj dohad podla negativnych tehutestov?...No ak Ti nebral krv, ja by som urcite zbehla na krv, ci ozaj nie si tehu, alebo co...Ja uz tomu nerozumiem...Mas to velmi zvlastne...Informuj ma tu potom, ak nastane dajaka zmena...Som zvedava a drzim Ti palceky, nech uz konecne vies na com si 😉...Skus este zajtra tehutest, ci nahodou tam daco nebude 🙂

luta13
16. feb 2017

@cvikla12 ver, ze bude 😉 ...Boh s vami obomi 🙏❤

luta13
16. feb 2017

@karmela tie Tvoje ovulaky, no ZASNEM!...Obdivujem Tvoju vydrz, mne by sa tolko nechcelo testovat, no zas ja som to mala asi lahsie s obomi tehu, tak to chapem, ze si "zhava" na ovutestiky 😉😍

luta13
16. feb 2017

@68iva Ja vidim silnejucu /...Prvy testik len duch, druhy testik vidim //...No testuj zas o 2 dni a ja Ti drzim palceky, potom hod vsetky 3 testiky pod seba a odfot spolu...😀

luta13
16. feb 2017

Dnes mi zas prileteli od vas 2 ❤...Jedno s kvetami a druhe so spravou Dakujem Ti!...Tak baby, dakujem vam, ktore ste to boli 😉😘

sofija18
16. feb 2017

@karmela nemôžem take ovocie 😒😒ja som atopik od malička a z ovocia možem iba jablka, čerešne,hrozno a jahody 😨

karmela
16. feb 2017

@sofija18 ani dzusiky nemôžeš ? Asi nie co? Tak ale ta materská kasicka zaberie uvidis mojko

karmela
16. feb 2017

@luta13 zlatko moje mne cez zimu tak hrabe na hlavičku poriadne..V od jesene do jari mám prácu len doma okolo domu a od jari do jesene makam ako fredka 16-18h voľno mám len ked je zle počasie..Vtedy na test nemám ani čas lebo do postele padnem ako dobitá 😛 Ale preto cez zimu si to vynahradím teraz 😛😋

dadulka271
16. feb 2017

@luta13 skúsim krv mi nebral čo som bola prekvapená ešte ma zdzubal že vraj mi nemeskaju no naposledy som mala 8.januara menzes ktorý bol 5dni tak ja teda fakt už neviem ale nechávam tomu voľný priebeh už čo ma byt bude 😉

dadulka271
16. feb 2017

@luta13 Ďakujem skúsim si kúpiť aj iné testy lebo testujem len s testami odtiaľto no ale fakt sranda moje telo je divné 😂

olylili
16. feb 2017

@dadulka271 jedna kocka tu tiež asi pred mesiacom mala stále pozitívne ovu testy a tehu negatívne ja čo som čítala tak ak sú ovu testy pozitívne aj mimo ovulky môže byť niečo s hormónmi dala by som si urobiť HP

68iva
16. feb 2017

@luta13 skúsim teda 🙂 snáď bude silnieť 🙂 ďakujem krásne :-*

68iva
16. feb 2017

@kudusko ďakujem 🙂

nina4
16. feb 2017

@68iva ale zosilnel pekne ten prvy treba škuliť ale ten druhy krasna čiarka ktoru netreba hľadať este vydržkaj moze ti pomaly stupať HCG

nina4
16. feb 2017

@68iva tu som ti to akurát zaostrila je tam krásna druhá // 😉

chuchu86
16. feb 2017

@sofija18 - ahoj
Možno máš anovulacny cyklus.
Ja to mávam taktiež
Doki mi chce predpísať clostibelgit

luta13
16. feb 2017

@jadani jasne, pockaj do MS a ak nepride potom testuj...Ja som netestovala skor, ako mi nemeskal MS, nemala som dovod...Co ma prist, pride...No daj potom vediet o tyzden, ako si na tom 😉🙏

luta13
16. feb 2017

@dadulka271 no bud si tehulka a nevies o tom, alebo mas daco s hormonami, ako tu spominala olylili...No ak by si kupovala testy, skus Lady max z lekarne Dr.max, tie ukazuju podla mna celkom fajn...🙂