Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@judit_ka Ked si nesledujes ovulaciu, tak tazko povedat, kedy mas testovat. Ja som mala pozitivny test uz 9 dni po ovulacii, teda 4 dni pred menstruaciou. testuj v den meskajucej menstruacie. Dnesny poobedny test je zial negativny. Ako som spominala, ciarka musi silniet. Ak by si teoreticky otehotnela toho 8.2., tak by si najskor mohla mat pozitivny test okolo 18.2. Ale aj to moze byt skoro. To je ale cisto teoreticky.
Nechapem ako je mozne ze dnes kanalik a vcera ciarka ktora bola silnejsia nez ta predvcerom a krasne je viditelna volnym okom ... ach jaj
Babulky vysvetlite mi prosim niektora preco predvcerom slabulinky duch, vcera silnejsia ciarka a dnes kanalik :/
@luta13 Si zlatá veľmi pekne ďakujem uvidím čo bude robím si aj ovu testy a pozri ako keby som mala mať ovulaciu ale pritom mi mešká ten menzes a v utorok som dostala vyvolávacku moje telo sa asi zbláznilo 😂
@68iva mas tam // ciarky ale mozno ti len pomalsie stupa HCG, skus este testovat dalej alebo zajdi na krv k doktorovi 🙂 drzim palce
@karmela prečo mi nejdú cez mobil pridať fotky? 😭😬😬vždy ma to vyhodí z koníka.... ani do správy poslať.. hned ma to dá na základnú plochu... testy pred chvíľou som dávala normalne cez notebook 😬som ti chcela odfotiť cez mobil a poslať a nejde.... a PC sa mi nechce zapínať zas 😂😂😂🙈
@trblietava ďakujem...no možno...tak dr mi vravel že až keď budem mať jasné dve čiarky tam mam prísť..alebo poprípade až nebude žiadna :(
@trblietava ďakujem moja aj ja ti to želám 😘

@sofija18 zlatko pokračuj ďalej s testovaním mojo agnucaston by ti mal upraviť cyklus aj plus vyvolať ovulaciu tak verím že anovulak nebude držím ti palčeky agnucaston si kedy začala užívať?