Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Ahoj. No moc ma nepotesil . Zas tam nic poriadne nevidel ukazal mi take nieco mini na sone povedal ze to moze byt tehu a nemusi. Teraz idem na krv vysledky budem mat v pondelok. Ze uvidime podla vysledkov. Dal mi pre istotu duphaston mam si davat 2 krat denne. Dost ma to rozhodilo ci to bude ok.
@ejdrijenka možno pomaly stúpa HCG a možno nie treba testovať každý druhý alebo tretí deň
@miriamn76 jasneee ze yo bude tehuuuu myslime na teba
@ejdrijenka najlepdie je obden lebo hcg stupa kazde 2-3 dni dvojnasobne takzd hlavne sa nestresovat
@olylili vdaka 🙂 skusim teda az v pondelok 🙂 pred dvomi rokmi som potratatila a potom problemy s myomom. Minuly rok mi ho vybrali a od tohto januara sme sa mohli zacat snazit. Tak by to bolo skvele ak by to vyslo 🙂 🙂
@ereska dakujem ereska 🙂 tak budem dufat ze to vyjde 🙂 v pondelok otestujem opat 🙂
@ejdrijenka držím prsty
@judit_ka ahoj🙂 skusala si rano testik?
Caute baby.... Sedim u gyndosa... Chcem aby ma poslal na hematologiu... Drzte silno palce... Este skusim obvodacku ak mi on nebude chciet dat papier...
@miriamn76 neboj moja, ver babätku, ze je tam , ked ma byt a pomaly sa udomacnuje, no je este velmi malilinke a tak ho nebolo az tak vidiet, zatial je to "mini mimi", no verim, ze z krvi budes mat fajn vysledky...Drzim Ti palceky, prajem krasny piatok a aj vikend...A usmej sa, to Ti urcite viac svedci 😀😘
@ejdrijenka ked pozriem Tvoj test zo 14.2 a zo 16.2., tak krasne tmavnu,...Ostatne testy som si len "narychlo" vsimla, kedze rozdiel je naj vidiet prave obden...Testuj este zajtra a potom si porovnaj 14,16,18-teho pod sebou, pripadne tie tri odfot a hod sem foto...No inak // krasne, tisko gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉🤰
@ejdrijenka podľa mna pomaličky tmavnu držím palčeky
@peppermint ahoj neskusala nestihla som 🙂 cez vikend urcite 🙂 .. mam uplne citlive prsia niekedy priam bolest, v okoli bradavky a na spodku prsnika obcas po bokoch

@luta13, mne aj dr.max ukazoval kanalik, uplne jasny bezfarebny