icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikusiak9
16. feb 2017

@luta13, mne aj dr.max ukazoval kanalik, uplne jasny bezfarebny

luta13
16. feb 2017

@miriamn76 ako si dopadla u Dr.?...Ved nic si nedala sem vediet...Je vsetko v poriadku? 🙂

luta13
16. feb 2017

@nikusiak9 to mi je luto ☹...No clovek natrafi aj na zle testy...By som napisala staznost vyrobcovi 😖

miriamn76
17. feb 2017

@luta13 Ahoj. No moc ma nepotesil . Zas tam nic poriadne nevidel ukazal mi take nieco mini na sone povedal ze to moze byt tehu a nemusi. Teraz idem na krv vysledky budem mat v pondelok. Ze uvidime podla vysledkov. Dal mi pre istotu duphaston mam si davat 2 krat denne. Dost ma to rozhodilo ci to bude ok.

ejdrijenka
17. feb 2017

Ahojte dievcata, tak este som nebola u lekara ale zda sa mi ze ciarky su stale rovnake :( meskam 6 dni, tak nevim ci je to normalne.

olylili
17. feb 2017

@ejdrijenka možno pomaly stúpa HCG a možno nie treba testovať každý druhý alebo tretí deň

ereska
17. feb 2017

@miriamn76 jasneee ze yo bude tehuuuu myslime na teba

@ejdrijenka najlepdie je obden lebo hcg stupa kazde 2-3 dni dvojnasobne takzd hlavne sa nestresovat

ejdrijenka
17. feb 2017

@olylili vdaka 🙂 skusim teda az v pondelok 🙂 pred dvomi rokmi som potratatila a potom problemy s myomom. Minuly rok mi ho vybrali a od tohto januara sme sa mohli zacat snazit. Tak by to bolo skvele ak by to vyslo 🙂 🙂

ejdrijenka
17. feb 2017

@ereska dakujem ereska 🙂 tak budem dufat ze to vyjde 🙂 v pondelok otestujem opat 🙂

olylili
17. feb 2017

@ejdrijenka držím prsty

miriamn76
17. feb 2017

@ereska dakujem no skor mam obavy ci nebudr mimo😑do pondelka ma aj picne

ereska
17. feb 2017

@miriamn76 hlavne sa nestresuj mojko bude to ok 🙂

peppermint
17. feb 2017

@judit_ka ahoj🙂 skusala si rano testik?

ikonica
17. feb 2017

Caute baby.... Sedim u gyndosa... Chcem aby ma poslal na hematologiu... Drzte silno palce... Este skusim obvodacku ak mi on nebude chciet dat papier...

luta13
17. feb 2017

@miriamn76 neboj moja, ver babätku, ze je tam , ked ma byt a pomaly sa udomacnuje, no je este velmi malilinke a tak ho nebolo az tak vidiet, zatial je to "mini mimi", no verim, ze z krvi budes mat fajn vysledky...Drzim Ti palceky, prajem krasny piatok a aj vikend...A usmej sa, to Ti urcite viac svedci 😀😘

luta13
17. feb 2017

@ikonica Drzim silno palceky a myslim na Teba 😉...Pekny den prajem 😘

luta13
17. feb 2017

@miriamn76 a este testujes?...Ak ano, testiky verim, ze tmavnu 😉

luta13
17. feb 2017

@ejdrijenka ked pozriem Tvoj test zo 14.2 a zo 16.2., tak krasne tmavnu,...Ostatne testy som si len "narychlo" vsimla, kedze rozdiel je naj vidiet prave obden...Testuj este zajtra a potom si porovnaj 14,16,18-teho pod sebou, pripadne tie tri odfot a hod sem foto...No inak // krasne, tisko gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉🤰

karmela
17. feb 2017

@ikonica držím paluchy 😉A držím palce nech si čím skôr fit

karmela
17. feb 2017

@miriamn76 nebude mimo je v maternici ako má byt..A verím že nabudúce uz ten slepuch Dr uvidí ako mu kýve babo najlepšie by bolo keby mu rovno ukázalo prostredník ale aj to príde...😛Uvidis bude dobre moja

karmela
17. feb 2017

@ejdrijenka podľa mna pomaličky tmavnu držím palčeky

luta13
17. feb 2017

@karmela krasny komentik hned zrana, hned mam lepsiu naladu, aj ked som nakapata 😂😂😂

sticker
miriamn76
17. feb 2017

@luta13 vcera som testla predtym ako som isla k nemu. Vrchny je z utorka spodny zo vcera. Dufam ze je to ok ked tmavne. Mam znamu v labaku tak mi da vediet vysledky este dnes☺potom sa ozvem kolko je hcg.

luta13
17. feb 2017

@miriamn76 jasne, ze tmavne, tak super...No som zvedava na to Hcg, aj ked v tom sa nevyznam, dolezite je, ze bude take, ake ma byt 😉...No zatial pekny den vam prajem 😉

miriamn76
17. feb 2017

@luta13 dakujem moja aj vam pekny dnik😘

karmela
17. feb 2017

@luta13 co to zlatko uz aj ty si chorá ? Skóre uzdravenie tebe aj chlapcom nech ste zdravucky a rybky vo vode 😘

judit_ka
17. feb 2017

@miriamm76 jeeej drzim silno palceky 😍 ... mozem sa spytat ci ti meskaju ms alebo este len ma prist?

chuchu86
17. feb 2017

@miriamn76 - krásne Ti stmavol testik.
Určite bude všetko v poriadku.
Možno sa to neskôr uhniezdilo, preto doki nevidel tak presne.
😘😚😉

judit_ka
17. feb 2017

@peppermint ahoj neskusala nestihla som 🙂 cez vikend urcite 🙂 .. mam uplne citlive prsia niekedy priam bolest, v okoli bradavky a na spodku prsnika obcas po bokoch

milos32nika21
17. feb 2017

Baby vcera som dobrala dupaston a dnes som nasla jeden test doma tak som len tak skusila som dnes 25dc.