Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 zatiaľ čisté skús neskôr
@kotatko1232 moja nič si z toho nerob ani nam to zasa nevyšlo viem to. No čo už.
@butterfly333 volnym okom vidim //
@olylili volnym okom vidim // aj luta13 videla 😉
@butterfly333 teplota uz 4 den 37
@kotatko1232 negativny
@kotatko1232 kde vidíš //?😯 mysliš tak daleko od seba to je akož3 ta druha čiarka??nejde to lepšie odfotit?
@olylili tento mi upravila Luta 13 😉
@butterfly333 pozri luta mu upravila 😍
@kotatko1232 tie čiarky su nejak daleko aky je to testík??
@butterfly333 maybebaby strip
@kotatko1232 tak to nepoznám a maju byt tak daleko od seba?
@butterfly333 moja my tiež tak..Asi nič z toho..Druhý deň má boli brucho ako na ms a dnes pozerám že mám hlien akoby do žltá..To čo je??😷😷 Z čoho to môže byť ?
@kotatko1232 tie testy sú negatívne ja osobne tam nevidím nič
@olylili ok ...mam zly mobil nevidiet dobre.pockam na den ms
@alilka može to byt tehu moja. Mna nič nebolí ms čakám 21.2 tak nebudem sa zbytočne stresovat ked viem že sa to len tak lahko nezadarí. Ja skratka nemám take štastie ako tu niektore čo napišu že sa snažia 3mesiace a hned sa zadarilo. Tomu sa snaženie ani nedá povedat. Ale čo už ked sa do konca roka nezadarí vykašlem sa už na to 3roky snaženie už ma to nebaví.
@olylili su tam // len su dalej od seba lepšie sa pozri.
@butterfly333 ak myslíš tie hrubé dve čiarky ďaleko od testovacej no neviem fotka stmavy všeličo v živote ma to nenapadlo pozerám len na originál no ale to je môj názor
Babulky poradite niekto prosim? :/

@milos32nika21 zial negativny