icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

melanka21
7. máj 2014

Kocky tak som to dnes riskla a testla som digi 🙂 28 DC 🙂

candy23
7. máj 2014

@melanka21 aaaaaaa!!!! Blahozelaaaaaaam!!!! Aaaaaaaaa!! Si mi den vylepsila!!!!! Aaaaaaaa

katkasofi
7. máj 2014

@melanka21 supeeeeeeeeeeeer!!!! Neverííím že sa Vám to tak rýchlo zadarilo 🙂 gratulkaaaaa 🙂

melanka21
7. máj 2014

@candy23 :D ta ty si :D ale som rada, ze vdaka mne mas lepsi den :D

melanka21
7. máj 2014

@katkasofi ja som v to uz ani nedufala :D ale tak mm ma potom kvalitku :D

diane87
7. máj 2014

@melanka21 gratulujeeeeem 🙂 🙂 🙂 !!!!!

melanka21
7. máj 2014

@diane87 :D zatial len tak neoficialne, ale dakujem 🙂

katkasofi
7. máj 2014

@melanka21 moja len nech je všetko v poriadku počas celého tehu 😉 držím silno palce 😉

melanka21
7. máj 2014

@katkasofi dakujem moja

janaochi
7. máj 2014

@melanka21 gratulka veľká,dievča. Skoro ti to ukázalo.

melanka21
7. máj 2014

@janaochi no mne tak skoro vzdy ukazuje :D a to vazne ani len netusim kedy bola ovulacia, ale asi na 17 dc, dnes som 28 dc :D lekar porieseny, kontrola o tyzden a pol a lieky na ceste za nami :D teda recetiky

zuzanka2905
7. máj 2014

z dnešného rána už netestujem je to jasne že je to len presvit.kanálik

asimama
7. máj 2014

@melanka21 krasny digi gratulujem 🙂 krasne a bezstarostne tehulkovanie do stastneho konca 🙂

asimama
7. máj 2014

@zuzanka2905 nieco tam vidim...ale skus o 2 dni testnut co to povie.. 😉 kolky dc si?

melanka21
7. máj 2014

@asimama dakujem krasne 🙂

melanka21
7. máj 2014

@zuzanka2905 nieco sa tam crtaa 🙂 este vydrz par dni 🙂

chmurkaxy
7. máj 2014

Čaute baby, robila som si včera a predvčerom dva testy, vyšli mi duchovia, dnes som (asi predčasne) skúsila clearblue digi, bola tam mínuska s takými bielymi obrysy plusky.keď som ho rozobrala, boli tam dve čiarky,jedna slabšia. Na prvých foto tmavší displej je starší test 9dpo,bledsi O deň neskôr 10dpo, spodná foto vybratý test Z digi, tiež 10dpo, všetky robené cez deň.
slabšia. Myslíte,že je šanca?

buducamama
7. máj 2014

@chmurkaxy - a kedy mas dostat kramy? Mne ukazal test dve nejake dva dni pred..

buducamama
7. máj 2014

@chmurkaxy - az terz kukam tu tvoju poslednu foto, tak vyzera to ako moj test, je to tam🙂

zuzanka2905
7. máj 2014

@melanka21 ale vôbec ta čiarka nesilnie ved ten prvý som robila pred 2dnami to by už mala byť vyditeľnejšia nie? alebo čo ak mám mimomaternicove a pri mimo.stupa tak pomaly hcg?neviem mne sa dá že niečo to bude lebo ta menštru.bola velmi slabá ale teh.to podla mna nebude

melanka21
7. máj 2014

@zuzanka2905 skus tak o 2 dni, ani mne v prvy den ked som testla nebolo nic vidiet len ducha a na dalsi bola ovela silnejsia ciarka ani hladat ju netrebalo

dolce_principessa
7. máj 2014

@chmurkaxy Na tych prvych vidiet peknych duchov 🙂 Na digi teste ked ti vide minusko s obrysmi pluska to je negativny vysledok...vo vnutri su vzdy dve ciarky ...to sa nerata ako pozitivne 🙂 Asi si ho robila moc skoro 😉

dolce_principessa
7. máj 2014

@zuzanka2905 Nieco slabucke tam vidim aj ja..uvidis ci to bude silniet ak nie tak to tehu asi nebude

dolce_principessa
7. máj 2014

@chmurkaxy kedy si robila ten digitest ?kolky dc ?Ja som skusala tiez dost skoro na 24 dc..vysiel negativny..o par dni bolo uz + 😉

kotatko1232
7. máj 2014

OCH baby ked tu vidim na testiku // jak sa vytešujem svami.aj ja by som to ešte raz chcela zažiť.ale už asi nie.
Moj drahy nechce 2 babo ☹

1valeria1
8. máj 2014

@chmurkaxy. Na tom jednom vidim ruzoveho dusika 🙂 mozno skus este spravit jeden ak bude tmavsi tak je to jasne 🙂 🙂

bebe87
8. máj 2014

mne a tu tak paci,ze i tento mesiac tu kus pobudnem... minimalne 2t.. 😀

karmela
8. máj 2014

@chmurkaxy vidím ducha na obidvoch testikoch.Takze to moze byt začiatok tehu skús este testik rano ked bude silnejšia tak je to tam 🙂

chmurkaxy
8. máj 2014

Čaute baby, tak to opäť dopadlo tak,ako už štyrikrát predtým. O malého sme sa snažili skoro 4 roky, chodili sme aj na umelé oplo, vždy to dopadlo takto - biochemické tehu, 4x, či už spontánne alebo umelým oplo, vydržalo do 5.-6.týždňa a koniec. Potom sa nám nejakým zázrakom podaril malinky a ten sa udržal a teraz by sme chceli druhé,lebo ktovie,či to zase nebude na 3-4 roky... Nevadí, ide sa ďalej, vyšiel nám piaty krát (Filipko), sestka nevyšla, sedmička bude naša 😉

bebe87
8. máj 2014

@chmurkaxy dostala si?