icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
19. feb 2017

@veronickamirko pekná čiarka pekne tmavne blahoželám 😊

misscelaneous
19. feb 2017

Akoze baby, ja sa smejem jak blazon. Takze mne vysiel DUCH asi aj na digital clearblue? Kukajte na to :D asi mam stastie an pokazene testy :D ale kazdopadne citim, ze asi dnes zajtra pridu kramy, mam tlaky.

karmela
19. feb 2017

@ereska mojko zlate ja viem že ta bolesť v srdiečku ostala,želám ti nech ti tu bolesť nahradí šťastie v podobe vášho drobceka zlatého co sa bude motať pod nohami a robiť vás šťastnými..😊Takú pauzu musíte mat ci tak ste sa radšej rozhodli vy? Budem držať palčeky silno

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous zlatko to tak vychádza ten test z ohraničením pluskom 😔 A ovu test je aký?

misscelaneous
19. feb 2017

@karmela ovu som nerobila. To fakt ma tak vychadzat?? Ked som si robila naposledy digitalny, vyslo normalne minus jak hrom, ziadne ohranicenia. Robila som ho sice v USA, no hadam by neboli tak odlisne :/

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous mne to tak raz vyšlo tiež ohraničené plusko 😔 Hoci tiež si myslím žeby tam malo byt potom jasne - kedy ti má prísť ms?

misscelaneous
19. feb 2017

@karmela to neviem. Mavam tak 40-45-50 dni, dnes mam 43 den. Tak teraz niekedy. Uz len cakat zostava :/

misscelaneous
19. feb 2017

@veronickamirko gratulujem 🙂 no ja som mala vcera ciarku a dnes len duch, asi by to malo skor tmavnit :(

veronickamirko
19. feb 2017

@misscelaneous nevešaj hlavu 🙂 Kamoška to mala tak isto. Chodila kumne cca 21 dní a každý deň si robila test lebo doktorka to ešte nevidela. Prvé 2 dni čiarka bola slabulinká skoro neviditelná. Potom sa tuším 3-4 dni neukázala druhá čiarka vôbec a potom už iba silnela. Momentálne má 7mes. Bábätko 🙂

peppermint
19. feb 2017

@misscelaneous Zial, ten je negativny. ☹ Pri pozitivnom teste je na displeji plus + a cisla 1-2, 2-3, alebo 3+.

misscelaneous
19. feb 2017

@peppermint dakujem. Pocitam ho ako negativny, len som sa smiala, ze aj tam je akoby "duch" :D predtym mi vzdy vyslo minusko bez ohranicenia, teda raz plusko aj s tyzdnami, no to plusko uz ma dva roky. :D

peppermint
19. feb 2017

@misscelaneous Ked nevies, kedy bola ovu, tak este nic nie je stratene. Mozno o par dni budes mat pozitivny testik. Drzim palce! 🙂

misscelaneous
19. feb 2017

@karmela a dakujem za podporu a za upravu testu 🙂 teraz tam nie je nic a tiez si myslim ze to bol kanalik. Keby som aspon tie cykly nemala take dlhe :(

nivea777
19. feb 2017

@misscelaneous pokiaľ tam nie sú napísané týždne,tak je negatívny.. je to displej takže sa môže stať že to ukazuje takto

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous moja zajdi k Dr nech ti niečo skúsi na úpravu cyklu aby si vedela nacom si moja.Len nech ti neponúkne antiku bleeee

ereska
19. feb 2017

@karmela my sme tak rozhodli tak uvidime pojdem do roboty zase nieco dosporime a uvidime triska sa dam dokopy a ocistim z hormonov

misscelaneous
19. feb 2017

@karmela bola som niekedy v auguste, dala mi duphaston na 3 mesiace, ked som brala, cyklus som mala tych 28 dni, no akonahle som vysadila, bolo to tak ako predtym. A neviem, ci chcem brat duphaston dlho a on aj tak vraj zabranuje ovulacii. doporucila mi aj inofolic, ten mam teraz prvy mesiac. Inak ze mam vsetko uuuplne v poriadku, vajecniky, maternica, iba ze ju mam otocenu nejak zvlastne naopak, no to nam nepbranilo pri prvej dcere a ked si po lahnem na brucho malo by to vraj pomoct. ale asi tam skocim opat.

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous no aj ja som počula že dhufik bráni ovu ja beriem agnucaston na úpravu cyklu aj podporuje ovulaciu a teraz som pridala vceliu materskú kasicku 100% nie v mede..chuť otrasná ale je veľmi dobrá asi na všetko aj co sa týka maternice ci otehu v celku ženských aj mužských veci..Skus toto niesu to hormóny..

karmela
19. feb 2017

@misscelaneous inofolic som nikdy neužívala len od sesterky a kamošky viem že im rozhadzal cyklus a spinila jedna z neho no čítala som to aj tu na MK ale zase niektoré babule si ho chvália že pomohol k otehu..Asi každému sadne niečo a niečo nie

misscelaneous
19. feb 2017

@cvikla12 dakujem 🙂 skusila som aj clear blue a som z toho jelen. No citim sa na kramy, tak zajtra uvidime

cvikla12
19. feb 2017

@misscelaneous budem na teba mysliet

misscelaneous
19. feb 2017

@karmela ten agnucaston je na predpis? ci co to je? este som o tom nepocula

adria88
19. feb 2017

@misscelaneous mrzí ma to ☹ no nevešaj hlavu, nabudúce to isto vyjde, držím palce 😉

misscelaneous
19. feb 2017

@adria88 dakujem 🙂 tebe tiez 🙂

misscelaneous
19. feb 2017

Dakujem za srdiecko 🙂

kotatko1232
19. feb 2017

@cvikla12 Ahoj Moja ako sa mas??

cvikla12
19. feb 2017

@kotatko1232 ale fajn len mi nechuti papať ale to som mala aj pri prvom tehu do konca 3 mesiaca. A ty ako testovala si?

kotatko1232
19. feb 2017

@cvikla12 no ja som zase veeela papala...este som netestovala..
Tak ja mam uz 2 den tlaky v podbrusku aj ma sem tam pichne Bt 37 a krcok dole a tvrdy...
tak ja neviem asi uz len cakat na tu stredu pokial MS nedojde 😀

ereska
19. feb 2017

@misscelaneous ten digi je negativny :(

cvikla12
19. feb 2017

@kotatko1232 tak moc ti držím palčeky aby si sa aj ty tešila ako mi s manželom

sticker