icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matka295
24. feb 2017

@trblietava no keďže ja mám problémy od kedy mám ms ( v podstate ) tak neposiela ho nikde. Ja mám zas progesterón veľmi nízky ale že úplne. Inak žiadne problémy nemám okrem otravného ochlpenia ktoré má ubija, mi mrcha chodí pravidelne no namiesto krvi je to šesť dní špinenia a tri dni z toho ide aj kúsok sliznice. Takže asi toho mám viac. No keď som bola na folikulometriu videla vajíčka (keď som ich videla aj ja bože neviem prečo ale bol to pekný pohľad 😝 vyzerali ako perličky) ale dominantný folikul nevidela. Takže buď ovu bola alebo vôbec nebola to som bola na 13 DC. Mozno aj bola keď mi to teraz chodí na 26 DC. Ťažko povedať mala som bolesti aj výtok taky s trochou krvi tak myslím že bola. No uvidíme ako to všetko dopadne ja sa modlím nech dobre. A ty po akom čase snaženia si šla k dr ?

judit_ka
24. feb 2017

@luta13 si zlaticko 😍😚 ... no ja v to tiez stale dufam, no na druhej strane keby nie sklamana nebudem 🙂 ...

matka295
24. feb 2017

@trblietava neviem čo ty muži tak vystrajaju také príjemné vyšetrenie urobí si dobre do kelimka 😂😊😉 neviem čo by robili keby sa im tam niekto sparal železami 🤔😹🙊

trblietava
24. feb 2017

@matka295 aha tak ty to mas tak stale? My sa snazime od svadby cize 9.mesiac bola som po 4.mes ale koli meskaniu ms ale doktorka povedala ze to moze byt z cestovania boli sme na dovolenke tak mi kazala pockat no a tak ms chodila presne ako hodinky a teraz sa jej uracilo neprist v januari tak som sla...a zacali sme s HP a hned...ale teraz co som bola napodledy vypisala aj muza na kontrolu pre istotu, tak dufam bude ok 🙏

ikonica
24. feb 2017

@mokoo moja daj si okuliare... vsetky ho tam vidime... tak asi nemas v poriadku oci...

trblietava
24. feb 2017

@matka295 tak si teda mala ovulku pravdepodobne to je plus 😉

trblietava
24. feb 2017

@matka295 ved toto nechapem 😅 im staci toto a my sme ochotne sa nechat aj porezat koli vysetreniu a im vadi bezna vec v podstate 🙉😝

chuchu86
24. feb 2017

@00medved - jednu ampulku či dve si dostala?
Ja som dostala 2 ampulky a mala som také isté príznaky.
Len výdrž mne do týždňa prísla ms.

00medved
24. feb 2017

@chuchu86 vzdy mi dava len jednu ..len ja som uz 16 dni od vyvolavacky

chuchu86
24. feb 2017

@00medved - rozumiem.
Volala si dokimu odvtedy?

matka295
24. feb 2017

@trblietava držím vám palce určite bude dobre vďaka Bohu že dnes už vedia lekári viac pomôcť ako v minulosti 🙏 . Musíme to kvôli niečomu pretrpieť a uvidíš že sa potom budeme spoločne vytešovať 😘

chuchu86
24. feb 2017

@mokoo ?
Prečítaj si leták od teh.testu.

Prestaň urážať prosím ťa, ja beriem aj tvoj názor, áno máš pravdu netreba dávať falošné nádeje.
Ale tu je presné taký prípad, že ťa čiarka je krásne vidieť a je ružová.
A keď by náhodou by prišla ms, čo dúfam, že nie. Život Ide ďalej.
Sú tu babi čo sa snažia dlhú dobu,roky.
Alebo také čo prežili potrat,ako ja.
Ďakujem za Tvoj názor ešte raz

butterfly333
24. feb 2017

@ejuska2586 a čo som zle napisala???? Ja som prave že pisala že je tam duch tak o čo ti do kelu ide?? Každej ktorá dá testik aj s duchom gratulujem poprajem všetko dobre teším sa s každou a úprimne ktora sem dá pozit.testík nikoho neuražam tak nechapem o čo ti ide. Si sa zle vyspala ked skačeš do mňa?????Ja niesom neprajná každej jednej to doprajem aj takej čo ju vobec nepoznám tak si skus pračítat niekolko mojich príspevkov nikomu nič zle neprajem.

00medved
24. feb 2017

@chuchu86 vyvolavacku mi pichli na slovensku..a tu v nemecku som bola u gynekologa asi v utorok a povedal ze ma vsetko poriadku .. ze mam cakat na menstruaciu ...tu v nemecku nezvyknu davat vyvolavacku tusim ze ani nedavaju..ale nebral mi krv iba ultrazvuk mi robil to len tak narychlo aby som uz vypadla ani nestihnem dopovedat a uz mi podava ruku dovidenia

butterfly333
24. feb 2017

@123choco123 supeeer mooc gratulujem a držím palčeky nech je všetko v poriadku.😘

miriamn76
24. feb 2017

@butterfly333 moja ona to nemyslela na teba v zlom praveze sa ta zastala ze si si uz toho dost preskala☺

chuchu86
24. feb 2017

@00medved - rozumiem, tak držím palce aby to čím skôr prišlo

chuchu86
24. feb 2017

@miriamn76 - no ja som teraz prečítala ejuskin príspevok,tak neznie to veľmi povzbudivo.

butterfly333
24. feb 2017

@ejuska2586 moja ja som to asi zle prečítala ja že to patrilo mne snád nie. Prepáč mii

123choco123
24. feb 2017

@butterfly333 dakujem ❤😘❤

butterfly333
24. feb 2017

@miriamn76 bože ja blba som to asi zle pochopila a nedočitala do konca ja že to patrilo mne. Tak dufam že sa ejuska2586 nehnevá

ejuska2586
24. feb 2017

@butterfly333 To asi nemalo byt mne, predpokladam... Ja som sa ta praveze zastala.

karmela
24. feb 2017

@mokoo otvor oči a uvidis slabú čiarku 😉 N

ejuska2586
24. feb 2017

@butterfly333 Jasne, ze sa nehnevam. Tiez ma ta osoba riadne vytocila, takze chapem tvoju reakciu 😉😘

karmela
24. feb 2017

@butterfly333 aj ja som prv čítala ale potom si vravím že ejuska tým určite nemyslela teba 😉 No stále tu musí niekto zabrdnut co uz fakt asi sem chodia ženy komentovať a smiať sa nám co nanich muž hodí trenky a sú tehu..Ale nám budú vravieť že dávame falošne a blbe nádeje..Želám skóre otehu až do úspešného konca

karmela
24. feb 2017

@123choco123 jeeeej blahoželám 😊❤️

trblietava
24. feb 2017

@matka295 dakujem krasne tiez vam silno drzim palce 🙏 musime vydrzat a o to vacsia radost a stastie pride potom vsetkom ❤

matka295
24. feb 2017

@trblietava presne tak 😘

matka295
24. feb 2017

Akože ženy nehnevajte sa na mňa ale keď vidím ako sa tu žeriete medzi sebou je mi až do plaču...... A keď vidím tu gramatiku Štúr sa musí v hrobe obracať..... 🤔 Ženy sme tu jedna pre druhú. Nie každá vie otehotnieť bez problémov. Chapme sa viac..... 😑

rebeka211
24. feb 2017

@mokoo Z akeho dovodu si vobec vosla do tejto temy,ked si tehotnaa??
Preco sa vlastne staras do veci do ktorych ta nic nie je?Tema je "duch na teste" a nie "viditelna ciarka na teste"!To by taka tema ani nemala vyznam,kedze vysledok by bol 100%tne jasny.Niekto napise,ze nic nevidi,druhy zas da nadej,o tom to je.
Boli tu aj take baby co davali mesiac co mesiac cisto ciste testy a predsa sa pytali,ze ci je nieco vidiet.O takych pomlcim,ale preco tu zhadzujes baby,ktore sa snazia nejako podporit a dodat silu?Len pekne bezkaj do oktobroviek a tam komentuj babam prispevky.😝