Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nataly12345 gratulujem krásne testiky. Držím moc palčeky aby bolo všetko OK a aby si mala krásne tehu uži si to.
@nina4 ahoj ninka, tak ako? Vsetko v poriadku? Krvacanie ustalo? Ja fajn, ale moje tohtocyklove nesnazenie je v cudu..minuly piatok svagor oslavoval narodky tak sme si s drahym trosku vypili a nejak sme sa nezdrzali..🙂 den pred ovulkou..tak som zvedava..a od vcera mam bolesti v podbrusku, riadne pichanie..a dnes aj zvlastny hnedkasty vytok, tak som zvedava, ci z toho nieco bude..sme sa smiali s mm, ze tolko deti sa rodi z alkoholu, ze ci to nebude aj nas pripad..☺
@luta13 dakujem ze na nás myslíš ❤️ Este tyzden a ďalšia kontrola
@smejko18 Len druhý mesiac sa snažíme v podstate som len tak skusila ale trochu som bola taka že co ak keďže s daka prechladnuta co som uz neboloa ani nepamätám a ked už som ja chorá tak poriadne toto my prišlo také čudné jedine. Mužovi určite poviem tp byby som nevydržala byt tichu uz teras sa premaham aby som vydržala kym príde domov a nepovedal mu tp do telefonu ale chcem vidieť jeho prvú reakciu. Určite zajtra pridám

@bembaa radšej Skus aj iný test inú značku uz sa stalo že pepino falošne ukázal pozitívny test držím palčeky nech je druha čiarka aj tam.Ale aj tu vidím druhu slabú 😊