Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domci1203 dakujem 😘 zatial nie 3.marca mam ist na posledny odber tak potom nasadi tabletky na ovulku pravdepodobne a bol aj muz dnes na spermiogram tak vyzera byt ok, takze ten problem budu asi moje cykly ze su niektore anovulacne tak dufam ze sa to da do poriadku a budeme traja 🙏 👶 alebo styria 😂 aj ty si to uz zasluzis 😉 kde v cykle sa teraz nachadzas? Cakaaas ms??
@danka92 no nepríde určite....ale bolesti ako pred a pri menstruacii ší normálne v začiatkoch ja som si tým prešla pri druhom skoro vkuse ...som chodila na wc s pocitom ze som to dostala a bolesti mi trvali do 10tt kríže podbrusko....
@bluebell0412 Mna bolí len podbrusko to fakt si tak idetycke tie bolesti. A mam ešte taky hustejsi bieli výtok
@danka92 áno naozaj úplne rovnaké (ako jasné u každého sa to inak prejavuje) u mňa sa k tomu pridalo aj zvracanie do 16tt šialenstvo nejdem.ta strašiť 😀 a o vytoku asi pomlcim ten som mala celé tehu od úplného začiatku az do konca
@bluebell0412 Jaj kiežby mas pravdu ale potesila si ma lebo dnes som.už celkom čakala skor ze príde.
Tak zajtra okolo 7 rana pridam fotku 🙂
@gabcca na slaadk som mala aj ja chut a cikat som chodila skoro kazdych 30 min .podbrusko bolelo,prsia.BT 14 dni vysoko a dnes doslej menzes ☹
@kotatko1232 a bol test pozitívny?

@danka92 neviem skor to bude v teste, lebo som dnes skusala iny a ten neukazal nic