icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabcca
27. feb 2017

@danka92 neviem skor to bude v teste, lebo som dnes skusala iny a ten neukazal nic

mdanka
27. feb 2017

Napr mam foto aj v negative kde je lepsie vidiet trosicku

danka92
27. feb 2017

@mdanka Ano presne to iste mam aj ja velmy sa bojím že príde mrcha. Ale sehra zas co je tehotna vravela že to tiež tak mala a ze to ma tak ddpteras ale ja neviem že by to bolo az tak rovnaky pocit.

adria88
27. feb 2017

@mdanka tak 12dpo je super, že už takto ukazuje... držím palce, nech silnie... kiež by som si aj ja už našla // 😍 ale ešte týždeň mám pred sebou, no dnes ma chytá strašná triaška každú chvíľu, akoby na mňa niečo išlo a bolia kríže a podbruško, som 6 dpo...

trblietava
27. feb 2017

@domci1203 dakujem 😘 zatial nie 3.marca mam ist na posledny odber tak potom nasadi tabletky na ovulku pravdepodobne a bol aj muz dnes na spermiogram tak vyzera byt ok, takze ten problem budu asi moje cykly ze su niektore anovulacne tak dufam ze sa to da do poriadku a budeme traja 🙏 👶 alebo styria 😂 aj ty si to uz zasluzis 😉 kde v cykle sa teraz nachadzas? Cakaaas ms??

danka92
27. feb 2017

@gabcca Ja osobne by som iny nerobila ale radsej stale ten istý lebo podla mna je každý inay a môže ukázať inak.

bluebell0412
27. feb 2017

@danka92 no nepríde určite....ale bolesti ako pred a pri menstruacii ší normálne v začiatkoch ja som si tým prešla pri druhom skoro vkuse ...som chodila na wc s pocitom ze som to dostala a bolesti mi trvali do 10tt kríže podbrusko....

danka92
27. feb 2017

@bluebell0412 Mna bolí len podbrusko to fakt si tak idetycke tie bolesti. A mam ešte taky hustejsi bieli výtok

mdanka
27. feb 2017

@gabcca uvidime drzim ti prsteky 🙂 ..ja by som mala dostat zajtra ms ...mam 24-25 dnovy cyklus .dnes je 24 dc a to uz mam niekedy aj kramy tak som zvedava. Dnes som si kupila testik clearblue tak rano testujem

mdanka
27. feb 2017

@adria88 velmi ti prajem aby si si nasla // 🙂 ja sa nechcem zbytocne tesit..mozno je to len poplach...ked mi zajtra MS nepride budem pokojnejsia, lebo ms chodi stale nacas

bluebell0412
27. feb 2017

@danka92 áno naozaj úplne rovnaké (ako jasné u každého sa to inak prejavuje) u mňa sa k tomu pridalo aj zvracanie do 16tt šialenstvo nejdem.ta strašiť 😀 a o vytoku asi pomlcim ten som mala celé tehu od úplného začiatku az do konca

danka92
27. feb 2017

@bluebell0412 Jaj kiežby mas pravdu ale potesila si ma lebo dnes som.už celkom čakala skor ze príde.

adria88
27. feb 2017

@mdanka hej, veď ono je to také, že pokiaľ máš ešte pred ms, tak sa zbytočne tešiť netreba, lebo vždy ešte môže prísť, ale je veľa prípadov, že ukazuje testík // aj pred a ms sa nedostaví, tak snáď to bude teraz aj tvoj prípad 🙂 zajtra sem hoď testík ráno

mdanka
27. feb 2017

@adria88 no ked do zajtra nedostanem tak rano pred praacou urobim testik a hodim sem fotku 🙂

danka92
27. feb 2017

@mdanka
@gabcca Baby držím pelce nech máte zajtra krásne pozitívne testy potom by ste mohli pridať a označiť ma nech to neprepasnem 🙂 🙏

mdanka
27. feb 2017

@danka92 noo ja som strasne vela o tom citala...a tiez vela zien pisali ze mali prve mesiace v case menstruacie podobne akoby mali dostat MS

danka92
27. feb 2017

@mdanka Tak musíme dúfať že to tak je a mrcha tak skoro neporazí

gabcca
27. feb 2017

@danka92 uz viem ze.budem stale robit ten isty...uz som nakupila 🙂 snad zajtra uz to bude viditelnejsie

mdanka
27. feb 2017

@danka92 snad mas pravdu 🙂 ... nemas skusenost s testom Clear blue?

danka92
27. feb 2017

@gabcca Ja verím že áno

gabcca
27. feb 2017

@danka92 dakujem.dufam aj.ja ze uz konecne to bude tam 🙂

danka92
27. feb 2017

@mdanka Vôbec nie ja používam len ten one step iný s zatiaľ nesusala ale co s čítala zevraj je dobrý

danka92
27. feb 2017

@gabcca Takže zajtar čakám foto pozitívneho testu 🙏❤

mdanka
27. feb 2017

Tak zajtra okolo 7 rana pridam fotku 🙂

gabcca
27. feb 2017

@danka92 dakujem.ak.bude hned posielam foto 🙂

danka92
27. feb 2017

@mdanka Tak budem čakať ja sisom tiež zajtra ráno spravím test uvidíme co nam ukáže

danka92
27. feb 2017

@gabcca Aj ja budem ráno testovať s malou dušičkou ale musím veriť ze ciarka začne silniet a snáď tam ešte zajtra daka bude 😢

gabcca
27. feb 2017

@danka92 aj.ja.mám po dnesku uz malu dusicku ale nevydrzim cakat do piatku. Keby ma.nebolelo podbrusko, mam chut na sladke stale a vela.cikam 🙂

kotatko1232
27. feb 2017

@gabcca na slaadk som mala aj ja chut a cikat som chodila skoro kazdych 30 min .podbrusko bolelo,prsia.BT 14 dni vysoko a dnes doslej menzes ☹

danka92
27. feb 2017

@kotatko1232 a bol test pozitívny?