Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ano aj ja som z po... mojmu testovali aj hormony a ma nizsi testosteron... su na to terapie ale lieky maju hrozne vedlajsie ucinky tak sme to zamietli... nasadili sme macu, folandrol, kotvicnikovy caj.... folandrol je nieco ako zensky inofolic... napomaha tvorbe, dozrievaniu spermii, aj zvacseniu ich mnozstva, je volnopredajny... my sme kupovali partnersky balicek inofolic + folandrol z pilulka 24 sk
@trblietava tak aspon ze spermiogram je oukej🙂....ja som dnes 26DC skusala som tehu test a negativny. Tak som plakala ze asi clostyl nezabera. Tak ma moj drahy utesoval,ze nech nehadzem este flintu do zita🙂...Mrcha by mala prist 5.3 ak bude moj cyklus 32DC. No a ak sa nezadatri tak ma caka druhy cyklus clostyl a ak ani tam nic tak dr posle do poistovne schvalit ziadost na IUI a IVF ci co take nieco spominal. Tak dnes bol depkovy den stale verim ze stane sa zazrak v podobe // na teste🙂 tak drzim palce nadalej:*:*
Paaaaaana beka...Ms mam dostat az zajtra...vcera som mala slabuckeho ducha a dnes a k tomu vecer toto??? Az sa bojim ze to nie je pravda :(
@paja003 pre vysledku som bola ja lebo priatel pracovne nemohol.. lekar mi povedal, ze nevidi problem, ze na oplodnenie staci jedna... na nizky testosteron predpisal tamoxifen, ten aj chvilu bral ale je to svinstvo tak ho vysadil a nasadili sme prirodne veci.... no a na spermie odporucil prave ten folandrol.. a to sme aj skusili a mozno prave to pomohlo, kto vie... teraz ho berie znova nech je ready, ked sa znova zacneme snazit 🙂 doktor je v pohode... este mozete skusit nejake centrum napriklad spln v KE ale s tym nemam skusenosti.... tiez tam vraj robia vysetrenia.. inac spermio v adle stoji 25 eciek
@ikonica práve že sme sa vôbec nesnažili lebo som mala strašný strach po tých predchádzajúcich MA znovu otehotnieť, sex sme mali 2 krát minulý mesiac a dávali sme si ešte aj pozor preto tomu nejak nemôžem uveriť. Minulý rok po tom prvom MA sme čakali na odporúčanie lekára 3 mesiace hneď to vyšlo ale tiež to neskončilo dobre preto mám teraz také zmiešané pocity
Baby vas tu pribuda aj ja chcem dve // prosim :(

@trblietava aj ja... To len v adle sa dajú spraviť tie testy? Nepočula som na to chvály...