Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka Ahoj..ked porovnavas, ci ciarka silnie, je dolezite, aby si pouzivala jeden druh testov. Kazdy test ma iny pomer farbiva🙂 Takyto vysledok nie je smerodajny. Drzim palce!!!🙂
@peppermint ahoj. Áno viem o tom..Do teraz som mala dr Max a od dnes woman secret..Nemala som už maxa doma tak som dnes musela preskočiť..Na kontrolnú krv idem az v piatok,do vtedy si to chcem kontrolovať a mám už všetko testy woman secret 😉😉
@gabcca Gratulujem)
@trblietava no tamoxifen sa pouziva pri liecbe rakoviny... Ked som si precitala vedlajsie ucinky, mala som dost... A necitil sa po nich dobre...
Dakujem za srdiecko neviem komu 😘
@zuzka2505 to nie je mozne ze vcera piriadna kolajnica a dnes nic?hmm skus iny test to sa mi nezda.Drzim palce
@karmela dakujem 😘 napobobne 🙏

@trblietava clostyl sa berie ako doktor napise. Ja ho mam napriklad na dva mesiace a potom kontrola to je individualne. A beriem ho od 3DC do 7DC dve tbl denne mam. Hej chodim lwn tento mesiac som nebola kvoli pedagogickej praxi ale uz marci pojdem.