Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava no moja mi vždy povedala zo Sona že mám ovu ale poviem ti pravdu už nejeden dr povedal že anovulak a baba vtedy otehu..Testuj moja a držím palčeky nech sa zadarí 😘
@karmela dakujem 😘 buduci cyklus zacinam ovu testy 🙂 ms ma prist o 2 tyzdne
@karmela od koho kupujes ovu testy? Spominala si ze tu z MK?
@trblietava lauritka ja od nej kupujem 🙂
@trblietava tak už teraz majte lásku ak sa dá nečakaj nieje načo čakať iba na miminko ☺️
@trblietava robim ovu testy🙂 len sa bojim,ze to nevyslo lebo tutu bolo 13DC a pozitivny ovulacny test vysiel 14DC :/
@trblietava moj dr mi 13dc tvrdil, ze stimulka nezabrala a ten cyklus ze ovu nebude, ale asi mal zakal pred ocami, alebo fakt neskor vajko dozrelo, lebo dnes uz sme 16+1. a vraj sa nam podari len cez umele, pcheeeee. tak Ti drzim palce, a uvidi, priroda to zariadi tak, ako treba
@kotatko1232 dakujeem, myslis lauritkatesty?
@karmela no uvidime teraz je moj muz este mimo z toho spermiogramu 😂 hned ako sa bude dat bude laska a potom 👶 ako si na tom? Cakas ( necakas ) ms kedy?
@domci1203 aale kde ved to akuraat 😍 podla mna by z toho mohlo byt nieco, len este pockaj 😉 a kedy budes testovat?
@trblietava zlatko som tesne pred ovu ale tento cyklus to nevyjde lebo tiež je rozlietany na všetky strany 😏 Ach..A ja už netestujem tento cyklus zlato..už viem cca kedy ju mám.
@kajabartal no vidis tomu sa vravi zazrak 😇 blahozelam 🙂 a aky ste mali problem ? Aj ja si tak vravim ze vsetko ma svoj cas a priroda zariadi
@karmela no urcite take ani nevrav ze nevide...mozno prave teraz bude ked si myslis ze nie 😀 uz spekulujem 😂 moja zlata vela stasticka tento cyklus ti prajem ❤
@trblietava ďakujem moja ja tebe tiež moc držím palčeky..No ja viem že to nevyjde teraz lebo nemá skym a keď tak až po ovu dávno 😜 Nevadí no uvidíme čo to dá..a vy laskujte vždy keď sa dá 😘
@zuzka2505 nestracaj nadej mozno ten negativny bol chybny ale jednoznacne jeden z nich bol urcite lebo ked uz tak tak by ciarka slabla a nie ze zrazu nebola tak prajem nech je vadny test ten negativny urcite by som skusila znovu test ale inu znacku , dakujem a to iste prajem aj tebe raz kazda zazijeme ten krasny pocit byt mamou na vlastnej kozi len musime byt trpezlive zienky vsetkym co sa snazite prajem aby sa podarilo a nic nepokazilo :*
@karmela aha no tak to meni situaciu 😀 to by bolo prekvapko keby sa vam tento mesiac zadarilo, co vies 😉 my tiez nemame lasku stale kedze niekedy sa aj miname..ale raz sa uz musime trafit do tych dniii 😍
Baby ja aj napriek pozitivnemu testu mam pocit ze pride ms...kazdu chvilu utekam na wc ci nahodou... hmm :( trosku ma aj pobolieva brucho a sem tam slabucke krce...neviem co si mam o tom mysliet...
@domci1203 praveze ten rozostup casov je fajn, takto si potvorky pekne pockaju na vajicko. Zivotnost mozu mat 2-4 dni 😉
@trblietava tie lieky boli na zvysenie testosteronu.. tvojmu ho netestovali... ale u vas je asi malo spermosiek... treba nieco ako selezin, zinkosel a tiez folandrol skuste... aj kyselinu listovu moze brat... mozno len nespravne interpretujeme vysledky.. kedy ides k mudr.?

Baby myslite ze ak dva testy ukazali dve ciarky ale slabe tak ze je to naozaj ono?neviem sa.dockat soboty ci pride mrcha alebo nie... dufam ze nie