icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabcca
28. feb 2017

Baby myslite ze ak dva testy ukazali dve ciarky ale slabe tak ze je to naozaj ono?neviem sa.dockat soboty ci pride mrcha alebo nie... dufam ze nie

karmela
28. feb 2017

@trblietava no moja mi vždy povedala zo Sona že mám ovu ale poviem ti pravdu už nejeden dr povedal že anovulak a baba vtedy otehu..Testuj moja a držím palčeky nech sa zadarí 😘

trblietava
28. feb 2017

@karmela dakujem 😘 buduci cyklus zacinam ovu testy 🙂 ms ma prist o 2 tyzdne

trblietava
28. feb 2017

@karmela od koho kupujes ovu testy? Spominala si ze tu z MK?

kotatko1232
28. feb 2017

@trblietava lauritka ja od nej kupujem 🙂

karmela
28. feb 2017

@trblietava tak už teraz majte lásku ak sa dá nečakaj nieje načo čakať iba na miminko ☺️

domci1203
28. feb 2017

@trblietava robim ovu testy🙂 len sa bojim,ze to nevyslo lebo tutu bolo 13DC a pozitivny ovulacny test vysiel 14DC :/

kajabartal
28. feb 2017

@trblietava moj dr mi 13dc tvrdil, ze stimulka nezabrala a ten cyklus ze ovu nebude, ale asi mal zakal pred ocami, alebo fakt neskor vajko dozrelo, lebo dnes uz sme 16+1. a vraj sa nam podari len cez umele, pcheeeee. tak Ti drzim palce, a uvidi, priroda to zariadi tak, ako treba

trblietava
28. feb 2017

@kotatko1232 dakujeem, myslis lauritkatesty?

trblietava
28. feb 2017

@karmela no uvidime teraz je moj muz este mimo z toho spermiogramu 😂 hned ako sa bude dat bude laska a potom 👶 ako si na tom? Cakas ( necakas ) ms kedy?

trblietava
28. feb 2017

@domci1203 aale kde ved to akuraat 😍 podla mna by z toho mohlo byt nieco, len este pockaj 😉 a kedy budes testovat?

karmela
28. feb 2017

@trblietava zlatko som tesne pred ovu ale tento cyklus to nevyjde lebo tiež je rozlietany na všetky strany 😏 Ach..A ja už netestujem tento cyklus zlato..už viem cca kedy ju mám.

trblietava
28. feb 2017

@kajabartal no vidis tomu sa vravi zazrak 😇 blahozelam 🙂 a aky ste mali problem ? Aj ja si tak vravim ze vsetko ma svoj cas a priroda zariadi

trblietava
28. feb 2017

@karmela no urcite take ani nevrav ze nevide...mozno prave teraz bude ked si myslis ze nie 😀 uz spekulujem 😂 moja zlata vela stasticka tento cyklus ti prajem ❤

karmela
28. feb 2017

@trblietava ďakujem moja ja tebe tiež moc držím palčeky..No ja viem že to nevyjde teraz lebo nemá skym a keď tak až po ovu dávno 😜 Nevadí no uvidíme čo to dá..a vy laskujte vždy keď sa dá 😘

nicole333
28. feb 2017

@zuzka2505 nestracaj nadej mozno ten negativny bol chybny ale jednoznacne jeden z nich bol urcite lebo ked uz tak tak by ciarka slabla a nie ze zrazu nebola tak prajem nech je vadny test ten negativny urcite by som skusila znovu test ale inu znacku , dakujem a to iste prajem aj tebe raz kazda zazijeme ten krasny pocit byt mamou na vlastnej kozi len musime byt trpezlive zienky vsetkym co sa snazite prajem aby sa podarilo a nic nepokazilo :*

trblietava
28. feb 2017

@karmela aha no tak to meni situaciu 😀 to by bolo prekvapko keby sa vam tento mesiac zadarilo, co vies 😉 my tiez nemame lasku stale kedze niekedy sa aj miname..ale raz sa uz musime trafit do tych dniii 😍

mdanka
28. feb 2017

Baby ja aj napriek pozitivnemu testu mam pocit ze pride ms...kazdu chvilu utekam na wc ci nahodou... hmm :( trosku ma aj pobolieva brucho a sem tam slabucke krce...neviem co si mam o tom mysliet...

meli8412
28. feb 2017

@mdanka Jeee, pamätám si na moje toto obdobie, a to obdobie teraz má 6 rokov.
Je tá bolesť normálna, nestresuj, hlavne kľud, bude všetko dobré. 🙂 😀

mdanka
28. feb 2017

@meli8412 juuuj tak na neviem co je v pohode ja co nie...Vies, to by bolo moje prve babatko tak preto som taka neista, na pochybach....a preto ma trapy ta mierna bolest ako pred ms aj tie slabe krce..

nivea777
28. feb 2017

@mdanka budes mat rozne bolesti..bolesti ako pri MS,krize ta budu boliet,vajecniky,maternica ale to je vsetko normalne

adria88
28. feb 2017

@meli8412 @mdanka moje má už 9 rokov 🙂

matusskaaaaa
28. feb 2017

@domci1203 praveze ten rozostup casov je fajn, takto si potvorky pekne pockaju na vajicko. Zivotnost mozu mat 2-4 dni 😉

mdanka
28. feb 2017

@nivea777 dakujem, velmi rada si precitam mile rady od skusenejsich 🙂 som hned trosku pokojnejsia.... ku doktorke mi staci ist tak 2 tyzdne po vynechanej menstruacii??

cvikla12
28. feb 2017

@gabcca ja myslím že áno že si tehulka 🤰

gabcca
28. feb 2017

@cvikla12 myslis?nemoze sa test mylit? Tak skoro to ukazuje uz druhy test...no musim.verit aby to bolo ono 🙂

nivea777
28. feb 2017

@domci1203 tiez si myslim,ze to je dobry rozostup,spermie maju urcitu zivotnost..

nivea777
28. feb 2017

@mdanka noo ja som mala mat ms 22, a k dr som isla az 16teho..takze skoro 4 tyzdne mi meskalo..ak nemas problemy,mas cas ist aby bolo vidno srdiecko uz

ikonica
28. feb 2017

@trblietava tie lieky boli na zvysenie testosteronu.. tvojmu ho netestovali... ale u vas je asi malo spermosiek... treba nieco ako selezin, zinkosel a tiez folandrol skuste... aj kyselinu listovu moze brat... mozno len nespravne interpretujeme vysledky.. kedy ides k mudr.?

cvikla12
28. feb 2017

@gabcca áno si zober môj príklad pri prvom tehu som zistila ze som tehu až v 9tt a teraz som mala ducha už 9DPO a už sme v 8tt je to rôzne takže môj názor je že môžeš byť kľudne tehu. Držím palčeky aby som mala pravdu a čoskoro sem napíšeš že to máš aj od doktorky potvrdené