icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabcca
28. feb 2017

@cvikla12 dakujem za podporu

cvikla12
28. feb 2017

@gabcca naozaj nemáš za čo držím ti palce

gabcca
28. feb 2017

@cvikla12 dakujem budem stastna ak to vyjde

cvikla12
28. feb 2017

@gabcca určite mi daj vedieť. 😉

gabcca
28. feb 2017

@cvikla12 jasne ze.dam hned

domci1203
28. feb 2017

@matusskaaaaa dakujem ste ma aspon trosku upokojili🙂

domci1203
28. feb 2017

@trblietava asi den mrchy lebo moj mily mi zakazal skor:D tak 5.3 testnem a uvidime🙂

trblietava
28. feb 2017

@ikonica tak podla vsetkeho ma menej co som citala...no uvifime co pobie doktorka mam ist na vysetrenie 3.marca ale rozmyslam ze skocim rano pred pracou sa opytat lebo to cakanie ma ubija.a myslis ze tie vitaminky pomozu natolko ze budu fit aby sme mali babo?

trblietava
28. feb 2017

@domci1203 tak to je on neho mile 😂 drzim palceky nech to date tentokrat 😉

ikonica
28. feb 2017

@trblietava neviem... nam sa podarilo.. ale neviem ci to bola zasluha folandrolu... treba skusit vsetko co sa da... pripadne nech ide za obvodakom, nech mu da listok na urologiu, nech sa zisti preco ich ma malo... ci nema nejaku blokadu... citala som o njakej varikokele ci cosi take.... daj si do google nizky pocet spermii ze co ti vyhodi....

gabcca
28. feb 2017

@cvikla12 dnes mam 25 den cyklu

trblietava
28. feb 2017

@ikonica tak to ano len pocet tvojho bol o par milionov vyssi 😀 alebo mozno aj tie vitaminky pomohli..skusim pogooglit

kajabartal
28. feb 2017

@trblietava trombofilia, priosli na nu az ked som si vydupala hematologicke konzilium, nasadili fraxi a bolo

ikonica
28. feb 2017

@trblietava no.. tie zacal brat az potom takze sa mozno tym folandrolom pocet dvihol.... mal ist na konstrolny spg ale ked sa zadarilo, bol rad ze uz nemusi.... a uz ho nebudem trapit... pekne bude papkat folandrol a snad to vyjde zas 🙂

salsalady
28. feb 2017

Ahojte baby, tie co Vám bolo zle v tehotenstve, mali ste aj take dni, ze Vám bolo tak zle ze ste sa nedokázali ani postaviť z postele a postarať sa o staršie dieta. Ja som dnes cely den prevracala ;( takto zle mi este nebolo, celý den spím a muž si musel zobrať voľno a postarať sa o dcéru. Som v 13.tt.

olylili
28. feb 2017

@salsalady pri prvej do 6 mesiaca týždeň doma týždeň na infúziách úplne vystavená neudržala som v sebe ani lyzicku vody

salsalady
28. feb 2017

@olylili Keby som nemala doma dieta tak ma to až tak netrápi ale muž nemôže byt doma a ja sa o ňu nevladzem postarať ani jej navarit lebo mi je z jedla zle ;( Chudatko moje, nevie ani co sa deje ked vkuse vraciam. Má dva roky.

danka92
28. feb 2017

@gabcca Supre je toto tam ja somnič to vedela

danka92
28. feb 2017

@mdanka Moja ma mam touz iste ms ma pristze p tri dni a pocity ako by uz mala prísť obcas brucho bolí obcas nie. Tiež sa toho bojím.

olylili
28. feb 2017

@salsalady toto je najhoršie 😑 teraz som grcala do 16tt ešte že mám 9rocnu kocku naučí sa sama aj o menšiu sa postará

salsalady
28. feb 2017

@olylili No je to náročné toto obdobie a ja strašne strašne verim ze to uz nebude dlho trvať ;(

olylili
28. feb 2017

@salsalady tak 13tt už by nemalo a pri prvej ako?

nivea777
28. feb 2017

@salsalady mne byva zle este stale a to uz idem pomaly rodit..

salsalady
28. feb 2017

@olylili Pri prvej som vracala do 16.tt ;(

salsalady
28. feb 2017

@nivea777 No to si ma velmi nepotešila :(

nivea777
28. feb 2017

@salsalady je to velmi individualne.. kazda to inak znasa

mdanka
28. feb 2017

@danka92 Dani mne mala prist ms dnes, vacsinou mi chodi presne na den pripadne den skor niekedy...ale neboj sa, mozno to aj tak ma byt mozno su tie bolesti prirodzene 🙂

danka92
28. feb 2017

@mdanka ak ja ich mam neboj sa ja som dnes 14dc ms ma prísť o dva dni a bolesti su ale teraz skôr taky tlak cítim verim že ani kednek sa ms nedostavy skor ako za 9 mesiacov

mdanka
28. feb 2017

@danka92 ako dlho sa snazis o babo?

danka92
28. feb 2017

@mdanka Iba dva mesiace