icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nedockavasom
28. feb 2017

Ahojte, co poviete, rysuje sa nieco?
som 7. den po KET

mdanka
28. feb 2017

@danka92 no tak podobne ako ja tiez druhy mesiac, sice prvy mesiac sme to flakali...bolo by super keby sa nam podarilo

danka92
28. feb 2017

@mdanka Hej.my tiež tak dako prvy mesiac to bolo také všelijaké ale tento mesiac s citila ze to vyslo lebo ka citim ovulku a v noci 14.2 som mala ovu bolesti a dve hodinky pred tym sme sa snažili vtedy som dako cítila že by to mohlo vyjsť

mdanka
28. feb 2017

@danka92 a ja zas som az tak velmi nesledovala ze presne kedy ovulka alebo tak ale tak problizne vsetko 🙂 tak super dufam ze nam to vyjde 🙂

erickatt
28. feb 2017
danka92
28. feb 2017

@mdanka Ja verim že áno.

danka92
28. feb 2017

@nedockavasom na posledn sa dačo risuje

nedockavasom
28. feb 2017

@erickatt
@danka92
bodaj by ste mali pravdu 🙂) ani neviete ako dufam 🙂

bevab
28. feb 2017

@judit_ka Ahoj, tak ako ? U mna velmi cudne az nezvycajne....

judit_ka
28. feb 2017

@bevab ahoj jak to? Co sa deje? Ja no zosilnelo to takze asi nic, nevadi nabuduce

judit_ka
28. feb 2017

@bevab sa mi dvakrat dnes stalo ze ma pichlo pri maternici ale tak ze az do krizov 😂

bevab
28. feb 2017

@judit_ka No u mna to je dost cudne. Ms prisla o 2 dni skor. Jeden jediny den silnejsia a tieto posledne 2 dni cista vlozka. To u mna bezne prve 2 dni silne a ostatne slabsie, ale celkove trvanie 7-8 dni. Naco to teraz nevyzera. Tak cakam co bude dalej. Velmi zaujimave a naozaj nezvycajne....

bevab
28. feb 2017

@judit_ka
@judit_ka
@judit_ka no krize citim aj ja, ale vravim si, ze mozno som zle lezala. U mna skor ma castejsie napina na vracanie. Tam si zas vravim, ze mozno psychika....a namyslam si. Ale ta ms je pre mna fakt cudna....

jadani
28. feb 2017

Ja hlásim MS,takže testy boli negatívne.Ideme ďalej;)

luta13
28. feb 2017

@bembaa obe fotky z 26.2. vidim slabucku ruzovu druhu /...Drzim palceky, aby tmavla 😉

luta13
28. feb 2017

@danka92 Gratulujem, krasne // - foto z 26.2....Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
28. feb 2017

@ria1989 foto z 26.2...vidim //...Drzim palceky, nech tmavnu a potom uzivaj zdrave tehulkovanie 😀

luta13
28. feb 2017

@gabcca foto z 26.2...krasne //...Prajem zdrave a krasne tehulkovanie 😀

luta13
28. feb 2017

@patkaamirko Ahoj moja, teraz som nasla toto na nete, takze myslim, zeby to malo byt v pohode...Precitaj si, ak si este necitala 😉
Neužívejte Nitrofurantoin-ratiopharm® 100 mg
•jestliže jste přecitlivělý/á na nitrofurantoin, ostatní nitrofurany nebo na kteroukoli další složku přípravku Nitrofurantoin-ratiopharm 100 mg;
•jestliže máte sníženou funkci ledvin jakéhokoliv stupně;
•jestliže Vám byla zjištěna porucha krvetvorby (nedostatek glukoso-6-fosfát-dehydrogenázy, jehož projevem je hemolytická anémie [ druh chudokrevnosti]);
•jestliže trpíte onemocněním nervů (polyneuropatií);
•v posledních 3 měsících těhotenství.

Těhotenství a kojení
Nitrofurantoin-ratiopharm® 100 mg se nesmí užívat v posledních třech měsících těhotenství.
V prvních šesti měsících těhotenství smí být Nitrofurantoin-ratiopharm® 100 mg užíván pouze je-li to nezbytně nutné.
Nitrofurantoin-ratiopharm® 100 mg se nesmí užívat během kojení.

luta13
28. feb 2017

@jadani je mi luto, ze MS prisla, drzim palceky na tento cyklus, verim, ze si coskoro najdes vytuzene //...Boh Ta zehnaj! 😀

luta13
28. feb 2017

@kotatko1232 ahoj, je mi luto, ze prisla MS a tak som verila, ze si tehulka ☹...No nevadi, verim, ze tento cyklus to vyjde uz...Drzim Ti silno znova palceky 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏 😘

luta13
28. feb 2017

@slniecko26 Teraz az pozeram nadherne malicke babätko v Tvojom brusenku - krasna fotecka...Gratulujem a tesim sa s Tebou, ze aj srdiecko bilo a ze vsetko je v poriadku...Uzivaj tehu a usmievaj sa slniecko nase 🌞😘

luta13
1. mar 2017

@68iva Gratulujem k tehu...Prajem vela zdravicka vam obom...O tych zilach som este v zivote nepocula, skus daco najst na Google, ci najst nejaku diskusiu tu na MK o tejto teme, mozno tu daco bude 😉...Drzim palceky, nech to mas vsetko casom v poriadku a uzivas uz len tehulkovanie bez starosti 🙏😘

luta13
1. mar 2017

@mdanka foto z pondelka = pekny ruzovy duch druhej ciarky,.,..Drzim palceky nech tmavne...😉

luta13
1. mar 2017

@danka92 bolesti podbruska ako na MS a biely hustejsi vytok bez zapachu su jednoznacne tehupriznaky...Bolesti podbruska som mala od casu, kedy mala prist MS, no vytok sa objavil taktiez a to asi 3 tyzdne od ovulky...A mala som ho cele tehu - raz slabsi, raz zo mna tieklo...Neboj, vsetko je tak, ako byt ma...Uz sa len tes a uzivaj vsetko 🤰😘

luta13
1. mar 2017

@lienka449 Ahoj, teraz az citam, co si mi pisala predvcerom...No velmi Ti drzim palceky, nech sa babätko za tyzden ukaze vo vaku 😉...Velmi na Teba - na vas budem mysliet a daj mi potom sem urcite vediet, ako ste dopadli...Boh s vami obomi...Bud hlavne v klude a ver tomu, ze vsetko bude tak, ako byt ma 😀....Posielam ❤

luta13
1. mar 2017

@zuzka2505 ja vidim na teste //...Gratulujem...Teraz uz len zbehni k Dr. na krv, nech Ti tehu potvrdi...Drzim palceky, nech vsetko bezi tak, ako ma...Boh s vami obomi 😉

luta13
1. mar 2017

@mdanka foto z predvcera , nadherne + ...Gratulujem, no skus este za 2 dni zas test, nech vidis silne // 😉...Verim, ze vsetko je tak, ako byt ma...Tesim sa s Tebou 😀

luta13
1. mar 2017

@nicole333 foto testik predvcerom 👍, na nom krasne //, bolest v podbrusku ako na MS je normalna, neboj, vsetko bude, ako byt ma...Gratulujem k tehu a prajem vela zdravicka obom...Uzivaj tehulkovanie 😉

luta13
1. mar 2017

@danka92 vcera rano foto testiku - krasne silnie, bolesti ako na MS su normalne - roztahuje sa Ti maternica pre drobceka 🙂...Nahod usmev a tes sa mamina 😉