Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matusskaaaaa dakujem ste ma aspon trosku upokojili🙂
@trblietava asi den mrchy lebo moj mily mi zakazal skor:D tak 5.3 testnem a uvidime🙂
@ikonica tak podla vsetkeho ma menej co som citala...no uvifime co pobie doktorka mam ist na vysetrenie 3.marca ale rozmyslam ze skocim rano pred pracou sa opytat lebo to cakanie ma ubija.a myslis ze tie vitaminky pomozu natolko ze budu fit aby sme mali babo?
@domci1203 tak to je on neho mile 😂 drzim palceky nech to date tentokrat 😉
@trblietava neviem... nam sa podarilo.. ale neviem ci to bola zasluha folandrolu... treba skusit vsetko co sa da... pripadne nech ide za obvodakom, nech mu da listok na urologiu, nech sa zisti preco ich ma malo... ci nema nejaku blokadu... citala som o njakej varikokele ci cosi take.... daj si do google nizky pocet spermii ze co ti vyhodi....
@ikonica tak to ano len pocet tvojho bol o par milionov vyssi 😀 alebo mozno aj tie vitaminky pomohli..skusim pogooglit
@trblietava trombofilia, priosli na nu az ked som si vydupala hematologicke konzilium, nasadili fraxi a bolo
@trblietava no.. tie zacal brat az potom takze sa mozno tym folandrolom pocet dvihol.... mal ist na konstrolny spg ale ked sa zadarilo, bol rad ze uz nemusi.... a uz ho nebudem trapit... pekne bude papkat folandrol a snad to vyjde zas 🙂
Ahojte baby, tie co Vám bolo zle v tehotenstve, mali ste aj take dni, ze Vám bolo tak zle ze ste sa nedokázali ani postaviť z postele a postarať sa o staršie dieta. Ja som dnes cely den prevracala ;( takto zle mi este nebolo, celý den spím a muž si musel zobrať voľno a postarať sa o dcéru. Som v 13.tt.

@cvikla12 dakujem za podporu