icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
1. mar 2017

@gabcca krasny test zo vcera rana 😉 ...Neboj moja MS uz nepride 🤰 ...Pomaly sa vytesuj a ver, ze babätko si u Teba v brusenku uz buduje svoje hniezodocko 😀

luta13
1. mar 2017

@chuchu86 skusala som si test upravit vseliako v subore, no nejde mi to, je tam daco velmi mini slabucke, ako mini pidi dusik, no testuj neskor, alebo az ked bude meskat MS...Velmi Ti znova drzim palceky a verim, ze teraz si uz Ty konecne na rade 😉...Boh Ta zehnaj moja mila!

luta13
1. mar 2017

@domci1203 spominala si tu, ze tutu bolo 13DC a pozitivny ovutestik 14DC...No my sme s muzom mali tutu 8.1.a pozitivny ovutestik bol 11.1...No teraz ma nas ovutestik 16,5 mesiaca 😉...Takze ver, ze vyjst to mohlo, ak rybky nasli to, co hladali 😉 ...Drzim Ti silno palceky 🙏😘

luta13
1. mar 2017

@nicole333 takze test zo vcera, ci predvcera, co si sem pridavala uz neplati?...Dostala si teraz nakoniec vcera MS?...Nechapem vobec ☹

luta13
1. mar 2017

@salsalady Kamoska ma 2 dcerky a pri oboch jej bolo rovnako na prd do toho isteho tyzdna...Takze ak Ti pri prvom babätku byvalo zle do cca.16tt, cakaj, ze aj tentokrat by to tak mohlo byt - teoreticky, kedze kazde tehu byva zväcsa ine...Dufam, ze sa Ti co najskor polepsi a budes usmiata a uzivajuca si prve kopanceky atd. 🙏😘

luta13
1. mar 2017

@nedockavasom vrchne dva testiky pekni duchovia a na najspodnejsom vidim slabu druhu ruzovu /...Verim, ze bude tmavnut - hod potom dalsie foto, ak budes testovat...Drzim silno palceky 😉

luta13
1. mar 2017

No zienky, nebola som tu od nedele a za tu dobu pribudlo cca.14 novych stranok, ktore som teraz docitala po vyse 3 hodinach - ufff, som unavena, idem do hajan 😉...Dobru noc vam vsetkym 🌜🙈

domci1203
1. mar 2017

@luta13 dakujem ti krasne:*ty si stelesnene dobro skvela zena dobrosrdecna:* dakujem moc:* ved dam vediet ako to dopadlo🙂 sama som strasne nedockava ale trpezlivoat ruze prinasa tak snad si za 11dni spravim krasny narodeninovy darcek v podobe // na testiku ako pred rokom:(

domci1203
1. mar 2017

@luta13 dakujem za srdiecko:*:*:*

kajabartal
1. mar 2017

@mdanka na začiatku tehu som mala to isté. Úplne chápem obavy. To, čo cítiš je ale úplne normálne. Drž sa

gabcca
1. mar 2017

Baby preco vcera dva cierky na teste a dnes len jedna?mam 4dni do menzesu

gabcca
1. mar 2017

@luta13 este neviem ci je k comu pretoze dnes test neukazal nic iba jednu ciarku :(

monikasel
1. mar 2017

@gabcca Ahoj. Videla som test predtým boli tam krásne ciaročky. A teraz nemáš ani len náznak? Nebol to ovulacny?

68iva
1. mar 2017

@luta13 ďakujem krásne 🙂 uz som hľadala ale tak radšej už nečítam o tom :/ všade inak no....a tiež som o tom nepočula :( ....snáď bude všetko ok 🙂 ešte raz ďakujem krásne ;)

bella1303
1. mar 2017

@nedockavasom ajoj ja dom mala podobne po Ket,pozri v mojom albume a teraz mam 4 rocne sidlo doma.drzim palce

gabcca
1. mar 2017

@monikasel nie normalne tehu test a.nic.neukazuje. dva testy ukazali po dvoch dnoch dve // a dnes nic

chuchu86
1. mar 2017

@luta13 - ďakujem veľmi pekné

bembaa
1. mar 2017

tak hlásim ,že aj napriek 2 x teste s jemnou ružovou čiarkou na pepine a meškaní ms 8 dní ,dorazil menzes .Kedže som však bola objednaná na gyndu ,zašla som tam ,že aj po uživaní Duphastonu mi blbne menzes ,meškáva, časté špinenie,doktorka mi pomaly neverila ,hned ma zahriakla ,ked som jej podla telefonu vsetko nadiktovala ,ako som uživala ...vraj na papieriku, by to bolo lepsie ,pýtala som sa jej kedze sa snazime uz rok ,či by nebolo lepsie užívat aspoň pol roka antikonepciu na upravu ,alebo aspon odsledovat ovulaciu ,jej kolega mi chcel nasadit clostyl .Ona mi nato povedala ,ze nic sledovat nebudeme ,poponukala mi pripravky co ona ponuka v lekarni ,A vraj mam prist po pol roku dalsieho snazenia a uzivania jej zazracnych bylinych pripravkov :-/////Alebo si zaplatit vysetrenie v reprodukcnom :/No vazne neviem co si mam mysliet ...podotykam ,ze som zena vo veku 38

korytkaja
1. mar 2017

@bembaa toto je sila. Kolko si brala duphaston? ako casto? strasne moc ti drzim palce nech sa vam miminko podari cim skor. Posielam ❤ cka

ria294
1. mar 2017

@bembaa prepáč, ale správanie a postup tvojej Dr vôbec , ale vôbec nechápem a už vôbec sa s tym nestotožňujem ....myslím si, že na tvojom mieste by som to s ňou ďalej už ani neriešila. Išla by som inej , lebo si myslím, že v tvojom veku už po dvoch mesiacoch neotehotnenia nemáš načo čakať. To mi povedala moja Dr a začala ma hneď riešiť.

bembaa
1. mar 2017

@korytkaja velmi pekne dakujem za srdiečka🙂Potešilo...prvé tri mesiace ,ale už vyše pol roka mi hapruje ms a ani po užívaní Duphastnu to vlastne neustalo ,preto som včera aj napriek prvému dna ms zašla na gyndu ,síce tam nebol moj lekár ,ale oni maju ambulanciu dvaja ,no a pani doktorka ma odbila ,myslím ,že ženám podla toho čo tu čítam sa robia najprv vyšetrenia ,nedavajú sa iba bylinné pripravky ...

nina4
1. mar 2017

@bembaa mojaa to mi je ľúto mohlo ist o biochemicke tehu.Tehulka si bola len drobcekovi este ňebolo sudene ostať pri tebe .Ja som to mala v oktobry.
Ak mas moznosť zmen gyn čim skôr hentaky pristup to ako kde sme.
Budem držať palceky aby si ostala tehuľka čim skôr .Mne teraz veľmi pomohol Gynex +Inofolic ovu testy a to som čakala ze sa este telo musi nadstavit a hned som ostala tehu.

nina4
1. mar 2017

@gabcca srdiečko a nechces prejst radsej na gyn .nech ti vezme krv lebo s teba si tie tehu testy robia dobry deň.ved na tych pozitivnych testoch su krasne // Je to ozaj zvlaštne.

korytkaja
1. mar 2017

@bembaa nie je zaco, som rada ze potesili 🙂 Mas pravdu, treba to riesit, ved predsa nemladnes. Na tvojom mieste by som uvazovala nad zmenou doktora, ak mas moznost. A ak sa uz rok snazite a nic, podla mna to treba riesit. ja som otehotnela pri duphastone, takze mne pomohol, no kazda sme ina. Bohuzial pre niektorých doktorov sme len cisla.

lienka449
1. mar 2017

@luta13 Ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slová.

gabcca
1. mar 2017

@nina4 ved toto dva testy ciarky dve a dve testy iba jedna... uvidime musim pockat ci.dorazi mrcha :( snad nepride

alilka
1. mar 2017

Baby čo myslíte?6dni mi mešká..1den meškajúcej ms mi ani na teste nič neukázalo..Potom to pokračuje takto?Je to Okey,alebo slabo to tmavne?Ďakujem za rady 😊

cvikla12
1. mar 2017

@alilka je to super pekne ti to tmavne.

danka92
1. mar 2017

@gabcca To fakt? a mas rovnaké testy všetok? Tak toto fakt nechápem.

bembaa
1. mar 2017

@nina4 inofolic,aj florandrol som už užívala ,preto som si nie istá ovuláciou:-/