Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@salsalady Kamoska ma 2 dcerky a pri oboch jej bolo rovnako na prd do toho isteho tyzdna...Takze ak Ti pri prvom babätku byvalo zle do cca.16tt, cakaj, ze aj tentokrat by to tak mohlo byt - teoreticky, kedze kazde tehu byva zväcsa ine...Dufam, ze sa Ti co najskor polepsi a budes usmiata a uzivajuca si prve kopanceky atd. 🙏😘
@nedockavasom vrchne dva testiky pekni duchovia a na najspodnejsom vidim slabu druhu ruzovu /...Verim, ze bude tmavnut - hod potom dalsie foto, ak budes testovat...Drzim silno palceky 😉
No zienky, nebola som tu od nedele a za tu dobu pribudlo cca.14 novych stranok, ktore som teraz docitala po vyse 3 hodinach - ufff, som unavena, idem do hajan 😉...Dobru noc vam vsetkym 🌜🙈
@mdanka na začiatku tehu som mala to isté. Úplne chápem obavy. To, čo cítiš je ale úplne normálne. Drž sa
Baby preco vcera dva cierky na teste a dnes len jedna?mam 4dni do menzesu
@nedockavasom ajoj ja dom mala podobne po Ket,pozri v mojom albume a teraz mam 4 rocne sidlo doma.drzim palce
tak hlásim ,že aj napriek 2 x teste s jemnou ružovou čiarkou na pepine a meškaní ms 8 dní ,dorazil menzes .Kedže som však bola objednaná na gyndu ,zašla som tam ,že aj po uživaní Duphastonu mi blbne menzes ,meškáva, časté špinenie,doktorka mi pomaly neverila ,hned ma zahriakla ,ked som jej podla telefonu vsetko nadiktovala ,ako som uživala ...vraj na papieriku, by to bolo lepsie ,pýtala som sa jej kedze sa snazime uz rok ,či by nebolo lepsie užívat aspoň pol roka antikonepciu na upravu ,alebo aspon odsledovat ovulaciu ,jej kolega mi chcel nasadit clostyl .Ona mi nato povedala ,ze nic sledovat nebudeme ,poponukala mi pripravky co ona ponuka v lekarni ,A vraj mam prist po pol roku dalsieho snazenia a uzivania jej zazracnych bylinych pripravkov :-/////Alebo si zaplatit vysetrenie v reprodukcnom :/No vazne neviem co si mam mysliet ...podotykam ,ze som zena vo veku 38
@bembaa prepáč, ale správanie a postup tvojej Dr vôbec , ale vôbec nechápem a už vôbec sa s tym nestotožňujem ....myslím si, že na tvojom mieste by som to s ňou ďalej už ani neriešila. Išla by som inej , lebo si myslím, že v tvojom veku už po dvoch mesiacoch neotehotnenia nemáš načo čakať. To mi povedala moja Dr a začala ma hneď riešiť.
@korytkaja velmi pekne dakujem za srdiečka🙂Potešilo...prvé tri mesiace ,ale už vyše pol roka mi hapruje ms a ani po užívaní Duphastnu to vlastne neustalo ,preto som včera aj napriek prvému dna ms zašla na gyndu ,síce tam nebol moj lekár ,ale oni maju ambulanciu dvaja ,no a pani doktorka ma odbila ,myslím ,že ženám podla toho čo tu čítam sa robia najprv vyšetrenia ,nedavajú sa iba bylinné pripravky ...
@bembaa mojaa to mi je ľúto mohlo ist o biochemicke tehu.Tehulka si bola len drobcekovi este ňebolo sudene ostať pri tebe .Ja som to mala v oktobry.
Ak mas moznosť zmen gyn čim skôr hentaky pristup to ako kde sme.
Budem držať palceky aby si ostala tehuľka čim skôr .Mne teraz veľmi pomohol Gynex +Inofolic ovu testy a to som čakala ze sa este telo musi nadstavit a hned som ostala tehu.
@bembaa nie je zaco, som rada ze potesili 🙂 Mas pravdu, treba to riesit, ved predsa nemladnes. Na tvojom mieste by som uvazovala nad zmenou doktora, ak mas moznost. A ak sa uz rok snazite a nic, podla mna to treba riesit. ja som otehotnela pri duphastone, takze mne pomohol, no kazda sme ina. Bohuzial pre niektorých doktorov sme len cisla.

@gabcca krasny test zo vcera rana 😉 ...Neboj moja MS uz nepride 🤰 ...Pomaly sa vytesuj a ver, ze babätko si u Teba v brusenku uz buduje svoje hniezodocko 😀