icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
1. mar 2017

@alilka Dobre ranko mamicka 😉...No pozeram a vidim 6ks testikov a postupne tmavnucich, takze mozes byt kludna, podla mna je to fajn a bude uz len viac a viac tmavsi testik...Hlavne bud v pohode a nestresuj, to nepomoze ani Tebe a ani Tvojmu babätku...Ono teraz potrebuje Tvoj vnutorny klud, kedze si buduje v brusenku svoj pribytok...Drzim palceky, aby // krasne nadalej tmavli a prosim Ta nepochybuj!...No ver, ze vsetko ide tak, ako ma ❤🤰😘

nina4
1. mar 2017

@alilka moja tá tvoja bublinka mala krasne rastie na tom spodnom tehu teste to krasne vidieť.Ja som to mala pri vsetkych detoch kdesi cosi duch po tyzdni meškania toto je prve tehu kedy mi ukazalo silne ciarky ani pri jednom z deti som kolajnice nemala a mam doma 4 poklady .Ver ,ze je drobcek v poriadku ja v to verím 😘

luta13
1. mar 2017

@karmela otvorim MK a 24 upozorneni - polovicka z toho od Teba like ku komentom...Pekne si sa teda naklikala 😉...Prajem Ti krasny dnicek moja...Moj Misko maju tento tyzden prazdniny, chceli sme ist na turu do lesa, ci na ihrisko, no nesvieti slniecko, tak nemam naladu vobec...Ak by sa vycasilo,este by sme zbehli aspon na to ihrisko do mesta do mestskeho parku...Predvcerom lialo cely vecer, aj noc, tak preliezky a vsetko bude asi este mokre 😔

trblietava
1. mar 2017

@ikonica budem vam drzat palceky 😉 inak bola som u doktorky s muzovymi vysledkami a vraj su uplne v norme a ze mam menej googlit 😂 keby vedela ze co rozoberame tu na MK 😀 a este som sa pytala na ten pocet tak ze kazdym rokom klesa norma ze v dnesnej dobe je to normalne...

luta13
1. mar 2017

@bembaa to, ze prisla MS mi je ozaj luto a ta Dr., no hroza aky pristup k pacientke...Je to nejaka zakomplexovana krava, mala by si jednoznacne zmenit gynekologa, aby Ti co najskor pomohli otehotniet a nie testovali na Tebe vseliake lieky, pripravky atd...Pomoct otehotniet potrebujes v co najkratsom case, lebo pises, ze mas 38r. a leti to neskutocne rychlo...Velmi Ti drzim palceky, nech si co najskor najdes na testiku silnejuce // a budem sa tesit, ked sa tu s nami podelis o svoje stastie...Boh Ta zehnaj!...Ak v Neho veris, modli sa silno, nech Ti pomoze 😀

trblietava
1. mar 2017

@kajabartal a vtedy sa vam zadarilo ked sa mu to dalo do poriadku?🙂

luta13
1. mar 2017

@gabcca skus sem hodit ten test bez //, nech na neho kuk...Verim, ze to boli zle testy, ved tie predtym boli krasne // 😲

trblietava
1. mar 2017

@luta13 ahoj 😘 no bola som u doktorky muz je ok mna zajtra caka posledny odber na hormony a o 10dni vsetko vyhodnoti, zatial 1.odber ok 2.odber tiez v norme...tak neviem preco mi vynechava ovulacia nasadi mi liecbu a budeme testovat a hladat spolu // 😀

luta13
1. mar 2017

@trblietava Tesim sa, ze si o.k. a dufam, ze aj tie vysledky o 10 dni budu v norme...Budem rada zdielat s Tebou hladanie dusikov a duchov a potom silnejuce // na kazdom Tvojom teste 😉...Verim, ze coskoro to pride a budes tu mavat prvou foteckou z utz. svojho drobceka...Prajem Ti to z celeho ❤ a verim, ze uz si teraz Ty na rade...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

trblietava
1. mar 2017

@alilka pekne tmavnu ciarocky ❤ kedy sa chystas k doktorovi?

alilka
1. mar 2017

@trblietava bola som v pondelok ale HCG som mala len 35..Tak neviem či je to dobré. V piatok mám kontrolné HCG. Kus panikárim 😰😰

trblietava
1. mar 2017

@luta13 dakujem za krasne povzbudive slova 😍 aj ja si myslim a citim ze coskoro to pride 🙂 neviem sa dockat ako sem hodim fotku jaaaj to bude radosti 🙂 len keby som nebola taka nedockava 😂 Pozeram ze od nedele si mala co dohanat v citani 😀

trblietava
1. mar 2017

@alilka tak to neviem posudit ci 35 je v norme ale urcite kedze si to zistila v uplnom zaciatku a testiky viditelne tmavnu aj hcg stuplo a ty pojdes vytesena v piatok od doktora ze je vsetko ok 😉 nemas dovod panikarit uzivaj si tehu 🤰

adria88
1. mar 2017

Ahojte baby, prosím Vás, ktoré testy sú najspoľahlivejšie? mám doma pepino, no dočítala som sa tu, že tie duchujú, aj keď mne ešte ani jeden neduchoval... ale aj tak, s ktorými máte len a len dobré skúsenosti? Ďakujem

alilka
1. mar 2017

@adria88 ani mne pepino neduchoval 😁 dr.max si dobre a women secret v začiatkoch strašne duchuje 😊
@trblietava dakujem si zlata verím že to bude tak ako píšeš..Hnevám sa sama na seba že panikárim a ani nemám dôvod 😐
@nina4 Zlatko ďakujem za podporu 😊 vieš aké to je prežívať ten strach ,😎
@luta13 aj teba ďakujem slová podporí sa dobre čítajú 😊 dievčatá ste súpis 😉😉

kajabartal
1. mar 2017

@bembaa poslite ju do ... a rychlo k inemu lekarovi

gabcca
1. mar 2017

Pozrite nic :(

gabcca
1. mar 2017

@danka92 ano.rovnake

adria88
1. mar 2017

@alilka vďaka, tak najprv skúsim pepino, ten mám jeden doma a potom maxa kúpim teda 😀 tie modré, čo si použila sú aká značka?

ikonica
1. mar 2017

@trblietava a co povedala na ten pocet spermii?

ikonica
1. mar 2017

@trblietava uz vidimvodpoved... Citam od konca :D

bluebell0412
1. mar 2017

@gabcca nechces skúsiť zájsť k dr?

gabcca
1. mar 2017

Este mi nemeska menstruacia. Uvidim ako to dopadne ak nedostanem do nedele v pondelok pojdem

alilka
1. mar 2017

@adria88 tie úplne tmavo modré čo su 3 je dr Max..A teraz tie spodné sú už woman secret..Lebo som ich kupovala viac tak aby som neskrachovala 😂😂😂

danka92
1. mar 2017

@gabcca Tak tomu teda vôbec nechápem

gabcca
1. mar 2017

@danka92 ani ja a mam strach :(

danka92
1. mar 2017

@gabcca Ja by som teda skúsila ine testy. Neche sa my veriť ze by si mala testypozityvne a nebola si tehotna ja som sa vcera pýtala ze ci je to mozne gynekologa a povedal že nie.

gabcca
1. mar 2017

@danka92 nie je to tym ze menstruacia este nemeska? Zato vysli pozitivne? Ale boli ma podbrusko aj lavy vajecnik

danka92
1. mar 2017

@gabcca Aj mna bolí podbrusko a vajecniky občas ja si myslim ze si tehu. Ja som sa ho vcera pýtala ze ci je možné mat tesy pozityvne aa nebit tehotná povedal že nie

gabcca
1. mar 2017

@danka92 no tak ja.neviem preco dnes ten isty test nic neukazal. Počkám ale som na ihlach. Aj keby som isla k doktorovi bolo.by to skoro. Menzes som mala posledny od 4-10.2 ale u mna je to stale inak.