icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

danka92
1. mar 2017

@gabcca ja som mala posledy 31.1 Ja by som skúsila asi inú značku testu. Pôjdeš tam zbytočne aj ja som bola a dokopy som sa nič nedozvedela ani len krv my nevzal.

cvikla12
1. mar 2017

@gabcca tak tomuto nerozumiem 😲 Určite navštív doktora

gabcca
1. mar 2017

@cvikla12 pojdem v pondelok.ak do vtedy nic nebude

candies
1. mar 2017

ahojte 🙂 musela som si z urcitych dovodov spravit novy nick ( na mojasvadba.sk si ma vystopovala jedna neprajnica z nasho mesta a vsade uz rozkeciava ze som tehu pritom som ta eln psiala ze chcem info ako sa presuva svadba no to je jedno ) k veci :D 🙂 o 17:00 idem na gyn. vysetrenie...predvcerom z krvi bolo pozitivne tehu 🙂 testiky mi krasne tmavnu, tak prosim myslite na mna :-*

cvikla12
1. mar 2017

@gabcca možno len nejak blbo kolíše hcg hormón a teda môžeš byť tehulka. Dúfam že ms nepríde a ty si tehulka.

alilka
1. mar 2017

@candies ahoj..Držím palce .,😉 Nemáš nafotené tvoje testy?Mne tiež predvčerom bolo potvrdené tehu z krvy ja idem v piatok na kontrolné.. testy mi tmavnu ale ja mám stále pocit že slabo..Už mi z toho prasi na hlavičku 😂😂😂

gabcca
1. mar 2017

@cvikla12 dufam ze mas pravdu

cvikla12
1. mar 2017

@candies držím palčeky nech je všetko v poriadku

candies
1. mar 2017

Dakujem baby 🙂
@alilka mam tu su🙂 posledné dva su ovu vcera a dnes došli tehu a bola som zvedavá ako to ukazuje 😀

cvikla12
1. mar 2017

@candies krásne testiky

candies
1. mar 2017

@cvikla12 ano mam z nich radost len som ako na ihlach :Dchcem vediet ci je na spravnom mieste vajko

cvikla12
1. mar 2017

@candies určite áno neboj sa.

gabcca
1. mar 2017

@cvikla12 volala som doktorovi ale ze ak.nedostanem 4menzes tak potom mam robit.testy ze este je skoro. Az ked bude meskat :(

cvikla12
1. mar 2017

@gabcca moja tak moc ti držím palce aby tam v pondelok boli krásne koľajnice. A to že si mala pozitívny test si mu povedala?

gabcca
1. mar 2017

Ano povedala.ale ze to je.skoro na nejake zistovania az ked bude meskat.tak.ja dufam ze.tam budu tie dve // a budeme.sa.tesit na.drobca 🙂

alilka
1. mar 2017

@candies jeeej ty ich más zato hojne 😁😁 moje vyzerajú takto a ja mám neustále paniku že to je slabé..😁 už mi šibe z Toho 😁😁a dnes má ešte jedna kúpeľňa cka vystrašila že keď mi 6dni mešká mala by som mať už koľajnice .😐 Tebe ako dlho mešká?A koľko si mala HCG vieš?

cvikla12
1. mar 2017

@gabcca veľmi ti to prajem aby si bola tehulka

gabcca
1. mar 2017

@cvikla12 dakujem moja aj ja mam tusenie ze je to vyslo, citim sa tak inaksie aj rano a vecer mi byva zle

candies
1. mar 2017

@alilka mojok neviem kolko som mala HCG len mi dr poslala sms ze mam z krvi pozitivne betaHcg cize potvrdzuje graviditu.... a neviem ani kolko mi meska ja mam uplne nepravidelny cyklus 🙂

candies
1. mar 2017

@alilka hlavne sa nestresuj 🙂 ja si myslim, ze to nevadi ked tak pomaly tmavne

alilka
1. mar 2017

@candies tak to dúfam. Ja viem koľko som mala HCG lebo som si sama bola pre výsledky 😁 tak a kolky DC teda si?Nejaké príznaky?😂😂 Ja zajtra chcem skúsiť clearblue Digi čo ukaze 😁😁

candies
1. mar 2017

@alilka mne ukazal aj ten na druhy den testovania ze som 1-2 tt ..priznaky :D prsia ma oblia neskutocne, prve ni aj brucho pobolievalo ale teraz je to v pohode....vecer zaspim pred 10 a o pol7 som hore co doteraz bolo pre mna nepredstavitelne :D ... prve dni som bola aj stale smadna teraz to uz trosku sa umudrilo ale vela pijem, vela cikam...kavu nemozem ani citit

peppermint
1. mar 2017

@alilka Ja si inak tiez myslim, ze si mala posunutu ovulaciu a 6 dni ti este nemeska 🙂 Podla mna si tak 12-14 DPO podla testov 🙂

alilka
1. mar 2017

@candies no to prsia bolia aj mňa neznesiteľne..V noci sa stále budím,voz do teraz som spala v kľude..Teraz má pobolieva aj brucho,vaječníky..Ale nič iné. Občas sa mi toci hlava 😁
@peppermint no u mňa to bolo tak že na folikumetriu som na 16dc mala už tekutinu. Čiže som brala že 15dc prebehla ovu čo mi potvrdil aj ovu test aj BT..Lenže háčik je v tom že na tom usg bol ešte jeden folikul vtedy mal 9mm a ja som to neriešila bola som šťastná že ten pred ním praskol 😂 a teraz je otázne či nedorastol a nepraskol aj ten druhý..ak áno cca by som mohla byť podľa veľkosti folikulu a sexu asi 12,13dpo..Tej druhej ovu. Tam mi to už žiaľ BT neukázala keďže už bola hore 😁

peppermint
1. mar 2017

@alilka Moze sa naozaj ojedinele stat, ze v jednom mesiaci su dve ovulacie. Ale pokial dobre viem, tak max. s 24hod. rozdielom.

alilka
1. mar 2017

@peppermint tak potom som predsa 20dpo..

peppermint
1. mar 2017

@alilka a kolko si mala HCG?

alilka
1. mar 2017

@peppermint v pondelok som bola a mala som 34,9..A od vtedy vlastne testujem každé ráno..

peppermint
1. mar 2017

@alilka Vo vyske hcg sa moc nevyznam...Chod aj na kontrolny odber a objednat sa na potvrdenie tehotenstva na buduci tyzden. 🙂 Drzim palce!

alilka
1. mar 2017

@peppermint v piatok mám ísť na kontrolny odber len mám pocit že mi do vtedy prepne kým sa dozviem či je to dobré ..Ani podľa tých testov to neviem usúdiť .Tmavne to ale neviem či tak ako má 😖😖