icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabcca
2. mar 2017
luta13
2. mar 2017

@denisa87 ducha vidim a potichucky gratulujem a verim, ze pruzkovy testik bude este tmavnut, ak este budes testovat dalej...Prajem krasne a zdrave tehulkovanie 🙂

olylili
2. mar 2017

@gabcca ťažko povedať a dlho sa už snažíte?

domci1203
2. mar 2017

@kacenaaa lenze ja som mala ovu potvrdenu uz pred 13dnami dozadu.

gabcca
2. mar 2017

@olylili pol roka

kacenaaa
2. mar 2017

@domci1203 tak keď bola určite potvrdená tak si tehu 🙂 keď máš pozitívny ovu teraz 🙂

olylili
2. mar 2017

@gabcca tak to sa ešte dá...Prvé sa skôr podarilo?

gabcca
2. mar 2017

Ano prve hned ... a dufam ze mrcha nepríde a bude to tam lebo aj doktorka povedala ze pokym nemeska menzes tak.su zbytocne dohady podla testou

olylili
2. mar 2017

@gabcca veď toto najlepšie testovať keď už mešká vtedy to máš istejšie

gabcca
2. mar 2017

@olylili ano teraz.sa uz len modlit aby menzes neprisiel. Boli ma.podbrusko.uz tri dni a.stale chodim cikat 🙂

domci1203
2. mar 2017

@kacenaaa uvidime🙂

luta13
2. mar 2017

@candies tesim sa s Tebou, ze bodecku si uz videla...Tak len pekne nech babätko rastie a nech nabuduce uz vidis fazulku...Uzivaj krasne zaciatky a dakujem za spravicku o sone 😘...Cystu neries, ma ju tu dost zien, ci tehuliek a myslim, ze nie je s tym problem 😉

olylili
2. mar 2017

@gabcca ja som tak teraz zistila že sa asi niečo deje keď som každú chvíľu na záchod bežala to bolo týždeň pred ms poslala som manžela nech mi ide kúpit test a bum bolo to 😀

luta13
2. mar 2017

@gabcca mrzia ma tie Tvoje ciste testiky, no kym nie je MS, stale mas sancu, ze sa objavia znova //...Velmi Ti drzim palceky 😉🙏

gabcca
2. mar 2017

@olylili a robila si si testy skor?

gabcca
2. mar 2017

@luta13 dakujem.aj ja dufam lebo uz by ma to velmi mrzelo.keby sa to zase nepodarilo

olylili
2. mar 2017

@gabcca nie len ten 7 dní pred ms

luta13
2. mar 2017

@nivea777 uzivaj este posledne tyzdne, ci dni s brusenkom, aj ked mas rizikove, drobcek sa v Tebe urcite krasne hemzi...Zaroven Ti prajem lahky priebeh porodu a vela zdravicka obom...Dufam, ze sa nam tu potom pochvalis foteckou, ked bude drobcek na svete 😉😘

gabcca
2. mar 2017

@olylili a uz ti ukazalo hned?potom si uz neskusala?

luta13
2. mar 2017

@amelia2533 vyber z kosa a odfot 🙂...Alebo ak budes zajtra testovat, hod sem potom fotecku 😉...Drzim Ti palceky 😀

luta13
2. mar 2017

@danka92 MS uz nepride, aspon myslim nie tento rok 😉...Testy krasne 😉...Neries ako tmavnu, dolezite je, ze tmavnu a neblednu...Prajem Ti este raz zdrave tehulkovanie a urcite sa nam tu ozvi, ked budes po prvej kontrole mamina 😉🤰😘

olylili
2. mar 2017

@gabcca kazetovy týždeň pred a pruzkovy deň po meškaní potom som ešte robila kým som nešla k dr.

gabcca
2. mar 2017

@olylili tak tie.su krasne aj ja.chcem.take.ciarky

miriamn76
2. mar 2017

@luta13 dakujem moja to som nefotila vsetky iba tie zo zaciatku😀.

olylili
2. mar 2017

@gabcca budú uvidíš ja som dokonca pri druhej testovala keď mi mesiac meškala lebo som si myslela že mám zase cystu k dr. som šla už v 12tt😀 teraz prvýkrát čo som testla ešte pred ms

gabcca
2. mar 2017

@olylili len mam strach ked tie testy prestali ukazovať dve // uz som sa tesila asi priskoro...no nic musim cakat len to cakanie je na nervy :(

olylili
2. mar 2017

@gabcca no to je údel toho testovania pred ms to sklamanie prípadne ....Sama som zvedavá čo z toho bude keďže tie dva boli pozitívne

gabcca
2. mar 2017

@olylili aj ja som zvedava. Dufam ze nedostanem

olylili
2. mar 2017

@gabcca budem držať prsty

gabcca
2. mar 2017

@olylili dakujem uz nech je aspon pondelok a do vtedy nic nepride