Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte kočky 🙂 prosím vás kedy može test s citlivostou 25 ukazať ducha myslím v ktorom týždni v 3tom???? niečo tam mam len kukam že to je až 25 🙂 potom pridám foto som v praci 🙂 dííks 🙂
Ahojte baby, este som si sice nerobila test, ale chcem sa vas opytat.. MS mam dostat - lepsie povedane nedostat 😠 😝 o tri dni. No uz od ovulky pocitujem take pichanie vo vajecnikoch a v maternici, take zvlastne pichanie ci potahovanie a tiez nieco po ovulke ma zacalo boliet aj brusko ako na MS.. No a treti den mi kolise telesna teplota hore-dole, raz je to 36,5 a potom za hodku mi je strasne horuco a je to zrazu 37, alebo 36,9.
Laka ma spravit si test, no chcem este pockat, len sa vas chcem opytat, ci ste nemali niektora taketo priznaky, alebo co je to 🙂 Strasne veriiim ze sa nam zadarilo…… 😵
@zuzanka2211 ja mam presne tie iste pocity co opisujes ty.tie testy co som pridala su slabe oproti tomu co som urobila teraz,women secret ,krasne ruzova ci fialova ciarocka a to som 10dpo 😉
Fakt??? 🙂 Hod sem foto.. Ja mozno tiez pojdem kupit teda len sa bojim ze sa sklamem, alebo nieco, ked cakam az za tri dni. Mas aj tu teplotu taku kolisavu? alebo ta boli brusko?
@siska765 Fakt??? 🙂 Hod sem foto.. Ja mozno tiez pojdem kupit teda len sa bojim ze sa sklamem, alebo nieco, ked cakam az za tri dni. Mas aj tu teplotu taku kolisavu? alebo ta boli brusko?
@bebe87 ja mám dostať ms až v stredu, takže času dosť. Na ducha sa nespolieham, vidíš ako to je, najprv pekný duch a potom ms. Dokedy ms nemešká, môže sa stať všeličo,napr. biochemické tehu. Preto sa na to ani ja nejak neupínam, aby som nebola v takomto prípade sklamaná.Keď nebudem mať mrchu do budúceho víkendu, vtedy sa budem môcť trošku a aj to opatrne tešiť. Držím palce, nech ti to budúci mesiac vyjde, ak by teraz ms došla.

@zuzanka2609 u mňa to vyzerá zatiaľ sľubne, v sobotu čakám mrchu ale zajtra si idem urobiť clearblue digi...