Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nedockavasom na žiadnom tešte sa neukáže tá druhá čiarka taká silná ako kontrolná aspoň ja som to tak mala a použila som 7 rôznych testov 😁
@nina4 tak to je uplne super,nech len pekne rastie aspon vies ze je malicke v poriadku.Ja mam uz tiez brusko riadne.Take som mala pri dcerke asi v 5 mesiaci 🙂 Tesim sa na fotecku dufam ze potom pridas. :-*
Zienky viem ze to sem nepatri .. Ale som 8DC a dnes som mala krvavy vytok a ja vobec neviem co to moze byt tento mesiac som bazalnu teplotu nemerala,citala som ze krvacy vytok moze byt v tehotenstve co je asi vylucene alebo pri ovulke no 8dc ovulaciu mat je asi hlupost neviete prosim pekne niektora z coho to este moze byt ? Velmi krasne dakujem😔
@luta13 v maji budeme mat aj 2. vyrocie svadby...
Ahojte babulky. Tak zajtra idem na hospitalizaciu. Dnes som mala hnedy vytok tak som bola na pohotovosti ❤ nam krasne bije ale mam okolo krv a v papieri napisane ze sa nieco odlupuje tak ze tri styri dni na pozorovanie pre hroziaci potrat. Dosla som si pobalit veci a rano idem nazad. Snad to nase drobciatko je bojovnik a vydrzi snami.
@miriamn76
Neboj sa hlavne mysli pozitivne🍀🍀🍀 urcite bude vsetko v poriadku a dotiahnete to do šťastného konca ❤️❤️👼🏼🙏

@cvikla12 musíš si to odskúšať,hlavne je aby si bruško mala "mokré" ja som si dala kremíka takú kôpku na jedno miesto a postupne ako som išla po brušku prístrojom tak som si akokeby rozniesla..Keď som dopocuvala som si to rozotrela len.Neviem akú konzistenciu má to čo máš ty doma,treba vyskúšať