icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
7. mar 2017

@cvikla12 musíš si to odskúšať,hlavne je aby si bruško mala "mokré" ja som si dala kremíka takú kôpku na jedno miesto a postupne ako som išla po brušku prístrojom tak som si akokeby rozniesla..Keď som dopocuvala som si to rozotrela len.Neviem akú konzistenciu má to čo máš ty doma,treba vyskúšať

domidee
7. mar 2017

@nedockavasom na žiadnom tešte sa neukáže tá druhá čiarka taká silná ako kontrolná aspoň ja som to tak mala a použila som 7 rôznych testov 😁

olylili
7. mar 2017

@domidee ale ukáže aspoň v mojom prípade

cvikla12
7. mar 2017

@nivea777 OK vyskúšam a ďakujem za názor tento týždeň mi má prísť tak sa teším

mdanka
7. mar 2017

Velmi ma lakal tento testik tak som si ho kupila a urobila a vysledok takyto 🙂

domidee
7. mar 2017

@olylili tak som mala asi špatne testy a to som si ich urobila presne 17 😂😂

olylili
7. mar 2017

@domidee tak to neviem za 3 tehotenstva som ich mala asi 5 a testovacie čiarky na nerozoznanie s kontrolnými

cvikla12
7. mar 2017

@mdanka krásny výsledok gratulujem 😉

mdanka
7. mar 2017

@cvikla12 dakujem 🙂 zajtra sa idem objednat k doktorke tak som zvedaca kedy ma objedna 🙂 dufam ze bude vsetko v poriadku dovtedy

simuska99
7. mar 2017

@domidee po týždni meškania ukáže rovnake obe čiarky ...
Ešte pred ms som mala slabé aj ja čiarky postupne silneli a po týždni som mala takéto ...

miriam111111
7. mar 2017

@nina4 tak to je uplne super,nech len pekne rastie aspon vies ze je malicke v poriadku.Ja mam uz tiez brusko riadne.Take som mala pri dcerke asi v 5 mesiaci 🙂 Tesim sa na fotecku dufam ze potom pridas. :-*

mdanka
7. mar 2017

@domidee aj ja som mala take ciarky asi 5 alebo 6 dni po meskani

cvikla12
7. mar 2017

@mdanka nebojkaj určite bude všetko v poriadku. Budem na teba myslieť a daj vedieť ako si dopadla

mdanka
7. mar 2017

@cvikla12 dam ti vediet dufam ze iba dobre spravy 🙂 ty si isla v ktorom tyzdni prvy krat ku doktorke?

cvikla12
7. mar 2017

@mdanka ja som musela ísť hneď ako mi 10 dní meškala ms kôli diagnóze aby to hneď podchytili. To som v tedy bola 5tt+4 sa mi zdá

mdanka
7. mar 2017

@cvikla12 a jaky problem si mala?? Mne meska tyzden tak hadam doktorka uz vie kedy je najlepsie prist 🙂...ale mam nejaky strach a sama neviem preco...vsetko mozne citam a potom si namyslam :(

cvikla12
7. mar 2017

@mdanka ja mam neonatalnu hemochromatozu tak kôli tomu musela vedieť čím skôr že som tehu lebo ma budú liečiť počas celého tehu infúziami na hematológii takže potrebovala rôzne krvné testy a rôzne vyšetrenia aby objednali tie infuzie lebo 13.4 začínajú s liečbou.

cvikla12
7. mar 2017

@mdanka a nebojkaj tvoja doktorka pozná tvoj zdravotný stav tak vie kedy stačí aby si prišla. Neboj určite je všetko v poriadku

nicole333
7. mar 2017

Zienky viem ze to sem nepatri .. Ale som 8DC a dnes som mala krvavy vytok a ja vobec neviem co to moze byt tento mesiac som bazalnu teplotu nemerala,citala som ze krvacy vytok moze byt v tehotenstve co je asi vylucene alebo pri ovulke no 8dc ovulaciu mat je asi hlupost neviete prosim pekne niektora z coho to este moze byt ? Velmi krasne dakujem😔

mdanka
7. mar 2017

@cvikla12 tak ti drzim prsteky 🙂 moja praveze nepozna ja som bola dlho prec a teraz som zmenila doktorku praveze pojdem k nej prvy krat tak preto sa bojim ako zareaguje :/

dasaa
7. mar 2017

@gabcca 🙁to mi je ľúto tak som verila ze sa to podarilo .Na další mesiac určite sa to podarí 😊

cvikla12
7. mar 2017

@mdanka neboj všetko bude v poriadku držím palčeky 😘
Daj vedieť ako si dopadla

ejuska2586
7. mar 2017

@luta13 v maji budeme mat aj 2. vyrocie svadby...

dasaa
7. mar 2017

@luta13 nevedela som ze @sofija18 sa snažia 7rokov.

@sojija18 viem co prežívaš my sme sa snažili 6 roky a až vtedy sa nám narodila staršia dcerka aj to mozem veľmi ďakovať lekárom ze nám pomohli .
Držím ti pršteky aby každým dnom testik silnej .😊

miriamn76
7. mar 2017

Ahojte babulky. Tak zajtra idem na hospitalizaciu. Dnes som mala hnedy vytok tak som bola na pohotovosti ❤ nam krasne bije ale mam okolo krv a v papieri napisane ze sa nieco odlupuje tak ze tri styri dni na pozorovanie pre hroziaci potrat. Dosla som si pobalit veci a rano idem nazad. Snad to nase drobciatko je bojovnik a vydrzi snami.

dasaa
7. mar 2017

@miriamn76 držím pršteky aby vsetko dobre dopadlo a aby si mala krásne a prijemne tehotenstvo až do konca .

mdanka
7. mar 2017

@miriamn76 ahoj tak drzim prsteky aby to bolo vsetko v poriadku a hlavne drobcek :-*... mozem sa opytat ako vyzeral ten hnedy vytok?taky slabucky hnedy ci tmavy? Mala si ho vela ci len tak po utreti si si ho vsimla?

nella15228
7. mar 2017

@miriamn76
Neboj sa hlavne mysli pozitivne🍀🍀🍀 urcite bude vsetko v poriadku a dotiahnete to do šťastného konca ❤️❤️👼🏼🙏

gabcca
7. mar 2017

@dasaa dufam aj ja

sofija18
7. mar 2017

@miriamn76 samozrejme ze to je bojovník!!!! Držím päste, nech ste obaja čím skôr doma! A zo ❤sa moc moc teším! To je perfektný začiatok! Vsetko bude v poriadku papulka, uvidis ❤❤❤😘😘 drzkajte sa a dávajte na seba potor