icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenka6309
15. mar 2017

@cvikla12 dnes malaa ,zatiaľ nič 🙂

bambula3
15. mar 2017

@lenka6309 ja ho tam vidim 🙂 drzim palce 🙂

tygricatko
15. mar 2017

@lenka6309 mala som na tomto teste takuto ciarku a veru to tehotenstvo nebolo. Tebe drzim plce, aby bolo 🙂

lenka6309
15. mar 2017

@bambula3 Ďakujem😇

lenka6309
15. mar 2017

@tygricatko ak by nebolo nič sa nedeje,svet sa nezrúti 🙂skúsim otestovať o 2 dni či silnie alebo nie.

tygricatko
15. mar 2017

@lenka6309 jasne, drzim palce 🙂

cvikla12
15. mar 2017

@lenka6309 držím palčeky aby ms nedorazila a aby testik krásne silnel.

olylili
15. mar 2017

@candies super nabudúce vyskúšam 😀

alilka
15. mar 2017

@adria88 ahoj..Zabudla som teplotu zmerať načisto 😁😁 ale môj včerajší 1dc bol chabý poplach..Bola som u gyndy teraz a čakám na výsledky HCG..

adria88
15. mar 2017

😵 ja fakt žasnem, čo sa to s Tebou deje ...už vôbec ani nešpiníš? nič? @alilka

cvikla12
15. mar 2017

@alilka a čo ti Dr povedala?

butterfly333
15. mar 2017

@alilka moja čo sa to s tebou deje uvidis nakoniec budeš tehu.

lela123
15. mar 2017

@klaudi895 tak ako

luta13
15. mar 2017

@domci1203 ahoj, teraz citam Tvoj dlhy koment, co si pisala pre trblietavu...Vyznie to fajn, ze Ti takto podla bodov potvrdil, co Ti skutocne je a ze aj partnerovi skusi zistit, ci ma dajaky zdravotny problem atd...Najviac sa mi paci posledna veta - ta znie skvele 😉

alilka
15. mar 2017

@cvikla12 dokopy mi nepovedala nic..urobila usg a poslala ma na hcg..cakam teraz na vysledky a potom jej mam volat ze sa dohodneme co dalej..🙂
@butterfly333 tehu urcite niesom..tak ale len dufam ze hcg bude uz nizke a ms sa rozbehne..ja som teda pripad vam poviem..🙂

alilka
15. mar 2017

@adria88 spinim,ale je to totalna bieda..menej ako predtym..idem teraz zmerat teplotu..niekdy som to skusala aj cez den a viem aka bola ked uz bola poklesnuta..🙂

adria88
15. mar 2017

@alilka a kedy máš mať výsledky, normálne som zvedavá, no bolo by to ozaj veľké prekvapko, kebyže si stále tehu 🙂

alilka
15. mar 2017

@adria88 okolo 16,15 mam ist po ne..tehu niesom isto,len hcg nech ma pokles inak by museli hladat kde to je..

alilka
15. mar 2017

@adria88 no a teplotu mam 37,5 takze poklesnuta nieje..:( lebo ked som ju mala uz dole,tak pocas dna som mala 36,7-36,8..rano menej..

adria88
15. mar 2017

@alilka juuj, tak držím palce, nech všetko dobre dopadne 🙏

luta13
15. mar 2017

@nivea777 dobry link si sem hodila, su tam rozne temy pre tehulky, super...Len keby si to kazda precitala, hned by mali viac informacii o vselicom v tehu 😉

cvikla12
15. mar 2017

@alilka držím palčeky nech si v poriadku. Ale bolo by to naozaj riadne prekvapko keby si naozaj bola tehu 😍

luta13
15. mar 2017

@candies Ja som mala tlak cele obe tehu 90/60, 90/70...Viac nikdy nie...No ja som si vzdy dala jednu kavu za den (kofein na tlak), ak som mala na nu chut ☕ ...Inak som nic "nepodnikala" na zvysenie tlaku...Muz ma dost casto nasral a vtedy mi vzdy stupol tlak, takze keby nebolo jeho mam ho mozno este nizsi 😂😂😂

michaella17
15. mar 2017

Ahojte zienky potrebujem pozitivnu energiu pred dvoma dnami sme boli na poradni a dopadla na jednotku drobcek bol nadherny hral sa s prstekmi aj nam zakyval ... No vsak moj problem je ze v 6tt sa mi objavilo spinenie utekali sme na pohotovost dali mi ascorutin a povedali ze vsetko je v poriadku dnes koncime 12tt a objavilo sa mi mierne spinenie opat hrozne som sa zlakla ☹ nemam ziadne velke bolesti ani nic ☹ pisala som aj svojmu lekarovi a on ze sa nemam bat ze mam pockat a ak by sa to zhorsilo mame ist na pohotovost.. Docitala som sa ze krcok je v tehu viac prekrveny a mozu popraskat cievky .. Ako je pravda ze vysetrenie bolo trochu neprijemne pre mna ale zase zeby sa to objavilo o 2 dni ? Pridavam aj fotecku nasho drobceka ..

luta13
15. mar 2017

@lenka6309 Konecne sa potichucky usmievam na Tvoj testik a verim, ze Ti bude krasne tmavnut - dusik jasne viditelny 🙏...Bolo by to uz fajn po tych minulych dusikoch a nic z toho 😉...Drzim Ti palceky, skus zas za 2 dni a hod foto, alebo aj obe spolu odfotene 😘

candies
15. mar 2017

Dnešné Sono ...baby ma 7,6mm srdiecko mu krasne bije a termin podla velkosti 3.11. No moze sa zmenit este...🙂

luta13
15. mar 2017

@michaella17 Neboj sa a ver, ze drobcek je a bude v poriadku a ze vsetko sa bude vyvijat ako sa ma...To spinenie urcite mava viac zien v tehu a vtedy jedine co viem ze treba urobit, je vylozit si nohy hore a vela oddychovat, nech to ustane...Urcite Ti tu napisu zienky, ktore daco podobne prezili a maju nadalej zdrave tehulkovanie alebo uz dokonca porodili zdrave babätka...Velmi na vas myslim a prosim Ta, ver svojmu babätku a skus byt v klude...Stres a obavy nerobia dobre ani Tebe a ani jemu...Prajem Ti krasny den a pohladkaj za mna brusenko 🤰❤😘...Inak krasna fotecka zo sona 😀

michaella17
15. mar 2017

@luta13 dakujem ti vedela som ze na teba sa mozem spolahnut ze ma povzbudis 😉 pohladkala som 😘

michaella17
15. mar 2017

@luta13 to ano ta fotka je uzasna mne tak tiekli slzicky ako krasne sme ho videli , zabojujeme az do konca verim tomu !!

luta13
15. mar 2017

@candies super a tesim sa s Tebou...Malicke sa tam udomacnilo a uz bude len krasne v Tebe rast a "vycuciavat" z Teba vitaminky a vsetko, co potrebuje na zdravy rast 😉 ...Uzivaj tieto prve okamihy, su najkrajsie...🤰😇😘