icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

reva6
30. máj 2014

@ajkacovi ja uz nemam ani jeden :D som mala 3 ...este mam 5 dni kym pride mrcha..... testy negativne... a spiiim cely den celu noc kam sadnem lahnem spim :D ale ja neviem velmo neverim.... :/

ajkacovi
30. máj 2014

@reva6 no tak to ti drzim palce aby neprisla.. mas deti? ja som tiez unavena, vcera som na obed zaspala a aj teraz by som spala ale nemozem dnes lebo idem po malu na pol druhu takze musim byt fit aby som nezaspala 🙂 ja mam uz dve deti, tretie by som chcela ale neskor.. maly bude mat v auguste tri tak aspon ze pojde uz do skolky aj on :D sa tesim..

reva6
30. máj 2014

@ajkacovi ja nemam deti este 🙂 ved toto ze by sme chceli uz raz sa nam to podarilo v januari ale mala som zdravotny problem tak sme o neho prisli .. ty pocuj ja teraz jak som odtiahla zavesy v izbe sa divam na ranny test neco sa mi na nom nezda .... :D a mozno mam len halucinacie... ale daco sa tam crta ... no bodaj by.....ja by som to velmo chcela... :🙂 tak ale ty mas doma radosti uz 2 deti... 🙂 dcera ti ma kolko?

ajkacovi
30. máj 2014

@reva6 dcerka mala 5 v maji 🙂 to ma mrzi ze ste prisli o prve to je smutne v ktorom tt? Aj my sme stratili tretie min september :( a doteraz mi chyba preto musi byt este jedno isto aj ked zatial na nom nepracujeme v kutoku duse dufam ze sa aj tak zadari 🙂 bola som v 11 tt ked uz srdiecko nebilo.. Tak daj foto testu, ja som si moje znovu obzrela a teraz tam uz nic nevidim uz mi sibe z toho

reva6
30. máj 2014

my skoro... po dvoch tyzdnoch od kedy mi mrcha meskala.... som mala zapal o ktorom som ani nevedela.... tak preto... fotka je na nic na fotke nic neni vidno.... to len nejak v svetle.. teoreticky som len 9 dpo... tak no .. ved aj mne sibe..... :/ asi si pojdem kupit dalsie testy do mesta priatel ma zaskrti :D ale no :D

ajkacovi
30. máj 2014

No u vas su aspon lacne tu v It kde som ja stoji jeden cez 12 eur tak nemozem casto kupovat.. Tieto som mala este z domu 🙂

reva6
30. máj 2014

@ajkacovi v lt?? to kde si???

ajkacovi
30. máj 2014

V südtirol 🙂

babulinka29
30. máj 2014

Tak som nevydržala a testla znovu a nič

ajkacovi
30. máj 2014

@babulinka29 ja tam vidim daco 🙂

babulinka29
30. máj 2014

@ajkacovi a jja kanálik toto nevyzerá na dušika

siska2027
30. máj 2014

Dievcata mne dnes vysiel taky isty test , meska mi to asi den a stale by som len spala a spala maleho ked uspavam hned ma zalomi pri nom. Zle mi nebyva, prsia mi dako navreli, ale nie moc. Zeby sa zadarilo? Snazit sa dako extra nesnazime, mam nerozhodneho muza , ci ideme na druhe ci nie 😀

siska2027
30. máj 2014

no co vidite tam nieco???......nevydrzala som do rana :D

valeriap
30. máj 2014

@siska2027 je to tam 🙂 je slabá ale je tam 🙂 skús o par dni neskôr 🙂 ale prajem nech silnie🙂 budem držať palce 🙂 alebo skus ranný moc 🙂

erijan
31. máj 2014

@siska2027 ano, ja vidim, je tam 🙂

erijan
31. máj 2014

hm mne na fotke nevidno...

erijan
31. máj 2014
erijan
31. máj 2014

@1valeria1 ano, je tam 🙂

loginout
31. máj 2014

@erijan ale niečo tam je ;) aj ja som mala takú ;)

erijan
31. máj 2014

@loginout juj kiezby si mala pravdu 🙂 test robeny dnes rano, som 28 DMC... ale pred chvilou som si vsimla na papieri po utreti vytok slabucko sfarbeny do hneda, tak neviem ci sa nerozbiera svinucha mrcha, dnes mam termin ocakavanej ms 😒

siska2027
31. máj 2014

@erijan tmavy vytok nemusi nic znamenat akurat aj to ze sa babatko zachytilo na maternici. Drzim palceky 🙂

erijan
31. máj 2014

@siska2027 dakujem pekne 🙂 no teraz som bola na wecku a po utreti na papieri uz to bolo riadne silne hnede spinenie...tak ako stale ked mi zacina ms ☹ tak uvidime... bodaj by to bolo to co pises ty 😉

babulinka29
31. máj 2014

@erijan aj ja vidím máš podobný test ako ja 🙂🙂viď vyššie 🙂🙂 ja som 27 dc a 10 dpo ale u ,mňa začalo bolieť podbbrusko takže asi to bol kanalik tebe držím palce. Ja som mala hnedý výtok pri druhom synovi úplne taký ako keby sa ms rozbiehala

erijan
31. máj 2014

@babulinka29 ano pozrela som si to 🙂 ... no mozno ze aj ten moj je len kanalik... nemam uz dalsi test, ze by som zase testla... testovala som uz aj vcera aj predvcerom a nebol tam ziaden kanalik, uplne cistucke biele boli tie testiky... a aky bol ten vytok ? tmavohnedy? slaby alebo silny? a ako dlho ti trval?

babulinka29
31. máj 2014

@erijan ani ja nemám test našťastie🙂🙂🙂 bol tmavý hnedý skoro ako do čierna a trval pár dní potom som začala spinit do ružová sem tam krv a rizikové to istilo. Takže kľud a nenamahat sa. A až po pôrode mi povedal lekár ze to bolo z ranky na krcku

erijan
31. máj 2014

@babulinka29 aha, tak este je tu nadej 🙂 no uvidime... ako tu citam, tak su tu viacere baby co su na nervy z tych duchov na teste 🙂 a tebe sa uz rozbehla ms, alebo este nie, len ta boli brusko...inac aj mna pobolieva trochu 😒

babulinka29
31. máj 2014

@erijan nie nie nerozbieha mám dostať až v utorok len ma dnes pichalo pri pravom vajecniku a trošku podbrusko bolí u mňa to bude isto mrcha ☹ už neverím ze by sa podarilo

erijan
31. máj 2014

@babulinka29 tak pokial nepride cervena stopka mas stale nadej 😉 drzim palceky nech nepride 🙂 a ake si mala tehu priznaky pri prvom dietatku ? nemas nic z toho teraz ?

erijan
31. máj 2014

@babulinka29 alebo ty uz mas dve? teraz som pozrela fotecky 🙂

babulinka29
31. máj 2014

@erijan hej ma dvoch chlapcov ale ešte babu by som prijala🙂🙂🙂 praveze si už nespomínam aké som mala príznaky pri oboch ...viem len ze pri druhom mi pozitívny test vyšiel až keď mi 9 dní meškali.....