Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@reva6 no tak to ti drzim palce aby neprisla.. mas deti? ja som tiez unavena, vcera som na obed zaspala a aj teraz by som spala ale nemozem dnes lebo idem po malu na pol druhu takze musim byt fit aby som nezaspala 🙂 ja mam uz dve deti, tretie by som chcela ale neskor.. maly bude mat v auguste tri tak aspon ze pojde uz do skolky aj on :D sa tesim..
@ajkacovi ja nemam deti este 🙂 ved toto ze by sme chceli uz raz sa nam to podarilo v januari ale mala som zdravotny problem tak sme o neho prisli .. ty pocuj ja teraz jak som odtiahla zavesy v izbe sa divam na ranny test neco sa mi na nom nezda .... :D a mozno mam len halucinacie... ale daco sa tam crta ... no bodaj by.....ja by som to velmo chcela... :🙂 tak ale ty mas doma radosti uz 2 deti... 🙂 dcera ti ma kolko?
@reva6 dcerka mala 5 v maji 🙂 to ma mrzi ze ste prisli o prve to je smutne v ktorom tt? Aj my sme stratili tretie min september :( a doteraz mi chyba preto musi byt este jedno isto aj ked zatial na nom nepracujeme v kutoku duse dufam ze sa aj tak zadari 🙂 bola som v 11 tt ked uz srdiecko nebilo.. Tak daj foto testu, ja som si moje znovu obzrela a teraz tam uz nic nevidim uz mi sibe z toho
my skoro... po dvoch tyzdnoch od kedy mi mrcha meskala.... som mala zapal o ktorom som ani nevedela.... tak preto... fotka je na nic na fotke nic neni vidno.... to len nejak v svetle.. teoreticky som len 9 dpo... tak no .. ved aj mne sibe..... :/ asi si pojdem kupit dalsie testy do mesta priatel ma zaskrti :D ale no :D
No u vas su aspon lacne tu v It kde som ja stoji jeden cez 12 eur tak nemozem casto kupovat.. Tieto som mala este z domu 🙂
Dievcata mne dnes vysiel taky isty test , meska mi to asi den a stale by som len spala a spala maleho ked uspavam hned ma zalomi pri nom. Zle mi nebyva, prsia mi dako navreli, ale nie moc. Zeby sa zadarilo? Snazit sa dako extra nesnazime, mam nerozhodneho muza , ci ideme na druhe ci nie 😀
@erijan aj ja vidím máš podobný test ako ja 🙂🙂viď vyššie 🙂🙂 ja som 27 dc a 10 dpo ale u ,mňa začalo bolieť podbbrusko takže asi to bol kanalik tebe držím palce. Ja som mala hnedý výtok pri druhom synovi úplne taký ako keby sa ms rozbiehala
@babulinka29 ano pozrela som si to 🙂 ... no mozno ze aj ten moj je len kanalik... nemam uz dalsi test, ze by som zase testla... testovala som uz aj vcera aj predvcerom a nebol tam ziaden kanalik, uplne cistucke biele boli tie testiky... a aky bol ten vytok ? tmavohnedy? slaby alebo silny? a ako dlho ti trval?
@erijan ani ja nemám test našťastie🙂🙂🙂 bol tmavý hnedý skoro ako do čierna a trval pár dní potom som začala spinit do ružová sem tam krv a rizikové to istilo. Takže kľud a nenamahat sa. A až po pôrode mi povedal lekár ze to bolo z ranky na krcku
@babulinka29 aha, tak este je tu nadej 🙂 no uvidime... ako tu citam, tak su tu viacere baby co su na nervy z tych duchov na teste 🙂 a tebe sa uz rozbehla ms, alebo este nie, len ta boli brusko...inac aj mna pobolieva trochu 😒
@erijan nie nie nerozbieha mám dostať až v utorok len ma dnes pichalo pri pravom vajecniku a trošku podbrusko bolí u mňa to bude isto mrcha ☹ už neverím ze by sa podarilo
@babulinka29 tak pokial nepride cervena stopka mas stale nadej 😉 drzim palceky nech nepride 🙂 a ake si mala tehu priznaky pri prvom dietatku ? nemas nic z toho teraz ?
@erijan hej ma dvoch chlapcov ale ešte babu by som prijala🙂🙂🙂 praveze si už nespomínam aké som mala príznaky pri oboch ...viem len ze pri druhom mi pozitívny test vyšiel až keď mi 9 dní meškali.....

@ajkacovi ja uz nemam ani jeden :D som mala 3 ...este mam 5 dni kym pride mrcha..... testy negativne... a spiiim cely den celu noc kam sadnem lahnem spim :D ale ja neviem velmo neverim.... :/