icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
23. mar 2017

@miriamn76 ako aj ja sa na to chystám 😂 Som strasne zvedavá...ale je šanca ze v 13.tt uz je vidno aj na sone ak je pekne otocene babo...ja si myslim ze ideme mat chlapca.u mojho nastavajuceho su v rodine sami chlapci..on je z troch,jeho strýko ma dvoch ..jebo otec je tiez z dvoch chalanov..jeho brat ma syna:D no myslim si ze sme jasní...a ja by som si tak priala princeznú ale uvidime :D

olylili
23. mar 2017

@val9 ak si tehotná čo asi nie keď sú testy negatívne neuškodí ak nie si rozbehne ms

miriamn76
23. mar 2017

@candies ja idem 9 aprila na ten prenatalny skrining tak mozno uz budu vediet aspon nacrtnut co yo bude aj ked vidno este nebude nic☺moj ma dvoch synov s prvou zenou a strasne si prial vzdy dceru tak uvidime ci sa mu to do tretice splni☺

ejuska2586
23. mar 2017

@val9 No zavisi od toho, kedy si mala ovulaciu. Mozno len ta bola neskor a tym padom pride neskor aj menstruacia. Vyvolavacka je v pohode-ak nie si tehotna, vyvola menstruaciu a ak si, je to vyziva pre plod-neuskodi mu.

val9
23. mar 2017

@ejuska2586 @olylili ďakujem no neostáva mi asi nič iné len čakať 10 dní a potom ultrazvuk :/

candies
23. mar 2017

@miriamn76 no tak nech vam to vyde! 🙂 ja idem po veľkej noci hned na Sono v 12tt ale to tiez isto este nebude nic vidno

nita216
23. mar 2017

@candies aj ja som skusila test zo sodou no zaver 1x sumelo a penilo ako pivo a 2 x nic ziadna reakcia!ci sa moj chlapcek sa zlakol a za tri dni sa stal z neho baba? 😀

miriamn76
23. mar 2017

@candies asi este nie budeme si musiet pockat😉

miriamn76
23. mar 2017

@nita216 a uz vies co bude?

nita216
23. mar 2017

@miriamn76 nie este nie ale len 5aprila idem na usg ale tsk tusim ze zas cakam chlapceka uz len potvrdit treba!

alilka
23. mar 2017

Tak takto vyzerá ten môj test..

elenita
23. mar 2017

@alilka no jednoznacne to stupa stale..... ach ... 😇😇😇

sofija18
23. mar 2017

@alilka no podla mna sa bábätko ukáže ešte.... krásny test! Ako hovorím sa nám schováva ❤😘

alilka
23. mar 2017

Tu je lepšie už skoro uschnúty..😁

alilka
23. mar 2017

@sofija18 ja to nechapem do zopar sekund tam uz bola..predtym som vzdy dlho cakala kym sa ciarka vobec ukazala..🙂

sofija18
23. mar 2017

Tak dievčatá, idem od toho lekára.... tak tie výsledky mame vyborne. Vsetko Ok. Robil mi aj folikulometriu a mame 4 vajka(14mm, 14mm, 17mm a18mm)v pondelok idem znova na meranie. Predpísal mi nejaké tabletky Eurhyrox! Máte s nimi skúsenosti? Mam užívať 1tbl denne 3 mesiace v kuse... potom prísť...a ked nic, tak nas berie do rúk jeho kamarát pan primár Mudr.Drabek a pôjdeme na IVF 🙁

miriamn76
23. mar 2017

@nita216 a mozno budes prekvapena😉

sofija18
23. mar 2017

@alilka mrska jedna mala krásna 😘😘😘😘len sup sup ukaz sa nám aj pani dokrorke nech nevymýšľa sprostosti 😘😘😘inak vieš co? By som jej tie testy ukázala 😂

alilka
23. mar 2017

@sofija18 vajka mas krasne..🙂 a 4??no aj stvorcata by z toho mohli byt..:D ovu testy robis??..mas problem zo stitnou zlazou?

cvikla12
23. mar 2017

@alilka fuuu moja ja nejak verím že si otehotnela znovu a ešte je len začiatok tehu tak to pomaličky stúpa.

soncita22
23. mar 2017

@alilka Nie som odbornik (ALE ZE VOBEC 😂), ale taketo peknucke ciarocky nemozu byt predsa len tak! 😊 🍼 Verim tomu ,ze mimco tam jeee a bude rast!Drzim paluchy! 😘✌

miriamn76
23. mar 2017

@alilka moja ja si tiez myslim ze sa drobcek este ukaze☺to je desiatkovy test? Lebo taky modry som.mala a bol 20

nita216
23. mar 2017

@alilka tak jednoznacne stupa hcg ale ci je dobre alebo nie to nevieme!mohlo sa stat ze si otehotnela neskorsie a babo ozaj je v maternici a mozno sa len teraz sa poriadne zabyval. a zacal rast !to je len teoria a ja si myslim ze by to bola ta najlepsia teoria!mozno zajtra si uz ho najdete

alilka
23. mar 2017

@sofija18
@cvikla12
@soncita22
@miriamn76 baby moje dakujem..🙂 snad by sa len skryvala..🙂 to by bolo prekvapko..🙂 test je 10tkovy,ale ciarka nabehla velmi rychlo..este mam jeden tak mozno rano skusim co to urobi..tento mam z dvojhodinoveho necikania..:D zajtra ma dobaveneho primara ze sa na mna poriadne pozrie,tak som zvedava..spinenie nemam uz skoro vobec..🙂

nita216
23. mar 2017

@sofija18 ja beriem 75ku to je na stitnu zlazu aby dobre fungovalo!

cvikla12
23. mar 2017

@alilka juj bábika naša kiež by to bolo skryté bábätko tak moc ti držím palčeky aby to nebolo nič vážne. 😘

nita216
23. mar 2017

u@miriamn76 mne je jedno ci bude dievcatko alebo chlapcek len nech je zdravy ja uz mam 5rocneho synceka qle on velmi by chcel braceka!a kedze nic mi nie je tak isto ako ani pri prvom mi nic nebolo preto si to myslim a plus to ze podla krvi nam to vychadxa na chlapceka

miriamn76
23. mar 2017

@alilka vezmi mu aj tie testy juj moja keby tak drobca nasiel to by bolo prekvapko a by sme sa tesili vsetky ci sme tu☺

miriamn76
23. mar 2017

@nita216 vies to ratat podla krvi?

nina4
23. mar 2017

@alilka srdcko moje neni otca aby babusko nebolo tam kde má.Toto su nadherne // Len robi drobec drahoty a naťahuje nas tu vsetky 😊. Kedy najbliššie ides na HCG ?