Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofija18 a cykly mavas ake dlhe??..no mozno neprasknu vsetke..🙂 mozno len tie 2 vacsie..🙂 zaklad je aby sa zadarilo,ci uz by bolo jedno ci dve..zvladli by ste..🙂 babatka su pozehnanie..🙂 a na to na svete sme..🙂 moja mamka ma choru stitnu,tiez bere uz roky euthiroxin,tym padom ja ako dcera to po nej dedim,tiez som sledovana..zopar rokov do zadu som mala tiez nasadene tie lieky,lebo neboli dobre vysledky..teraz som bola znova na kontrolu asi pred 2mesiacmi a vysledky som mala ukazkove..ale musim sa priznat ze ja som nikdy s otehotnenim problem nemala..skor s donosenim..a teraz toto..
@nita216 ale fakt mi to dnes dal! Pred tým sa ma opýtal ze co štítna? A ja ze bola som na vyšetrení a vsetko Ok... a aj tak predpísal....ale tak asi vie co robí.... 🙁
@alilka ja mávam nepravidelne cykly... väčšinou od 27-34 dni... ale ja fakt nemám problém so štítnou...prečo mi to teda dal? 🙁neuškodí mi to? No nech sa aspoň jedno uchytí a budem najšťastnejšia na svete!!!!ja som pred dvoma rokmi potratila dvojičky 🙁a odvtedy nic...
no ja som velmi velmi zvedava ci aj teraz nam to vyjde!a aj na to akeho pohlavia je vase dietatko
ja som mala 25rokov ked som otehotnela a on38
@sofija18 za máličko 😁 ale Testuj lebo do pondelka tu môžu už aj popraskat..A prebehne ovu..Niekomu praskajú už okolo 20mm niekomu viac..Mne praskali až okolo 30mm..A denne dorastu cca 2mm..Čiže ak si dnes najväčšie mala 18mm do pondelka už bude mať isto aj 26mm a je veľká pravdepodobnosť že už možno aj nebude lebo už praskne 😁

@nita216
@nita216 mne dal 25ku.... ale ja nemám problém so štítnou žľazou 🙁veď som bola na vyšetrení 🙄