icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lela123
23. mar 2017

@kythos21 ja ked zjem niečo, čo ma nafúkne, tak mám dakedy také aj teraz, ajkeď niesom tehotná. Ja som mala vždy skoro bruško, takže je to v pohode 😉

olylili
23. mar 2017

@kythos21 maternica a plod je ešte príliš malý aby si mala už tehu bruško ja som tiez mávala na začiatku nafúknuté až neskôr začne vytŕčať

kattyy3
23. mar 2017

@alilka ahojky prepac ze ti pisem iba som tu citala co vsetko si prezivas a si si prezila, vies ja som tiez mala 2x MA a 1x mi museli prerusit tehu a teraz mam krasneho skoro 7mes synceka...netreba to vzdavat raz sa to poradi a pocuj vysetrovali ti ci nemas celiakiu to byva casto dovod potratov moze mat skryte priznaky alebo robili ti test na lepive krvne dosticky? Ja som si vtedy presla mozne aj nemozne vysetrenia a u mna sa potvrdil kombinovany syndrom lepivych krvnych dosticiek a potom najblizsie tehu s tabletkou proti lepeniu tychto dosticiek uz bolo uspesne...mne to bolo poradene a tak radim dalej

sylvine
23. mar 2017

@sofija18 euthyrox ti dal na posilnenie hormonov, niekedy predpisuju tuto malu davku zene, ktorej sa nedari otehotniet aj ked ma v poriadku stitnu... velakrat to vraj pomohlo, tak drzim prsty 😉

alilka
23. mar 2017

@kattyy3 ďakujem za rady 😉 ja mám všetky vyšetrenia urobené..Predtým mi prišli na trombofilny stav +mutácie krvy a to mi spôsobovalo potraty..😊 tak som teraz počas snaženia pichala fraxiparin do brucha..A hľa teraz sa drží len asi nie tam kde by malo..Náhoda je veľká vec. 😑

kythos21
23. mar 2017

@olylili ďakujem nejem nič nafukovacie stravujěM sa zdravo
Cez deň nemám taký balón, nafúkne sa vždy na večer 😂 Aj ty si to tak mala?

olylili
23. mar 2017

@kythos21 áno ja som nič také nejedla je to vplyvom hormónov ...Áno aj ja až v nejakom 12-13tt sa začalo pomaly zväčšovať a to až uuuuplne zdola v podbrušku a teraz sa zodvihlo až hore

sofija18
23. mar 2017

@sylvine To naozaj? Fíha, tak uz som zase múdrejšia 🤔no tak bodaj by 😘

trblietava
23. mar 2017

@domci1203 ano urcite nova nadej 😍 kedy ides na vysetrenie?

mdanka
23. mar 2017

Tak zienky mna caka zajtra prva kontrola 🙂 ...mam neskutocny stres a strach. Dufam, ze bude vsetko v poriadku.. myslite na mna, zajtra sa ozvem 🙂

gabcca
23. mar 2017

@mdanka drzim palce, urcite je vsetko v poriadku. Potom daj vediet 🙂

luta13
23. mar 2017

@miriamn76
@olylili podla cinskeho aj mne vysli obaja chalani...No zistovala som to oba razy az po porode neskor, len tak, ze reku kuknem a teda vysli...No ked budem chciet mat tretie babo za tie 4 roky, musim predbezne pozriet, kedy mame sancu podla cinskeho na dievcatko...Som velmi zvedava, ci by to vyslo..No co Boh da, clovek nezmeni, ani nejaky cinsky kalendar, ci soda bicarbona...😀

luta13
23. mar 2017

@mdanka Ahoj moja, nemaj stres, nemaj strach, len sa tes, ze uvidis svoje nadherne babätko 👶...Ono uciti zajtra Tvoje stastie a Tvoju pohodu, ked budes na neho pozerat na monitor pocas sona....Aj uciti Tvoje slzy stastia a bude vediet, ze prave kvoli nemu places, pretoze to bude "Laska na prvy pohlad" 😍...Verim, ze tu budes zajtra vypisovat same nadherne vety a budes rozziarena...Teraz snivaj, ze uz len zopar hodin a Tvoj sen sa stane skutocnostou...Tesim sa vopred na Tvoju spravu z prvej kontroly...Dobru noc vam obom a pohladkaj brusenko za mna 🤰🌜😘

luta13
23. mar 2017

@alilka No testik z 2-hodinoveho drzania mocu je super - krasne //...Ja si stale myslim svoje - ze si tehulka...Kiezby!...Boh s vami obomi 🙏😘

luta13
23. mar 2017

@nita216 no som z toho jelen, ale aj ja som to uz o tej krvi pocula 😉...Povedz mne, co som mala cakat podla krvi...Ked sme plodili prve dieta, ja som mala 27 rokov, mm mal 26 rokov...Ked sme plodili druhe dieta, ja som mala 34 rokov, mm mal 33 rokov 🙂

luta13
24. mar 2017

@lela123 aj ja mam mladsieho o 10 mesiacov...On je "81", ja "80" 😉

luta13
24. mar 2017

@olylili Si tu napisala v jednom komente, ze "clovek ma tolko rokov, na kolko sa citi"...ma to svoje nevyhody a nerobi to ziadny osoh - mm sa citi na 20r. a aj sa tak Bohuzial casto chova 😠...Ziadna vyhra 😅

luta13
24. mar 2017

@kythos21 mne sa zda brusenko akurat! 😉...Je nadherne aj ked zatial nie obrovske...Kazdej zene sa meni individualne...Daktorej je vidno skor, inej zas az od polky tehu atd...Vobec toto neries, ak je vsetko o.k., tak bud spokojna ❤...Pohladkaj ho za mna 😀...A rifle Ta uz netlacia nahodou, ci len sa mi to zda?...Uzivaj vsetko, je to super takto sledovat, ako sa brusko zväcsuje 🤰😘

biba12
24. mar 2017

@miriamn76 ty ti dáš do úplného konca, o tom nepochybuj. Všetko bude v poriadku 😀

kythos21
24. mar 2017

@luta13 ďakujem
Tlačia má len večer a aj je nafúknuté len večer cez deň je relatívne pôvodnej veľkosti..

domci1203
24. mar 2017

@trblietava aprili niekedy🙂 dr mi da vediet🙂...tak som zvedava co povie.

lela123
24. mar 2017

@luta13 ty si bola asi v takom štádiu, že sa ti akurát menila, lebo to určite nieje na deň a potom to vyzerá, že to vyšlo dobre. Tvoj muž mal staršiu krv. Ja to poznám, že ten kto má starsiu podľa toho je pohlavie aj mne to tak sedí. Aj Oliii písala, že tak aj jej 😉

alilka
24. mar 2017

Dobré ránko babule 😉 tak takto vyzerajú spolu tie moje testy..😉 taaak veľmi by som si priala aby to bolo v poriadku 😊😊

olylili
24. mar 2017

@luta13 no veď toto presne aj ten môj hrôza 😠

miriamn76
24. mar 2017

@alilka zo srdca ti prajem aby to bolo ok☺ drz sa moja a hned nam daj vediet co ti povedal primar

biba12
24. mar 2017

@alilka fíha, silnejú. Budem na Teba myslieť, prajem Ti veľa šťastia a po tých katastrofických predpovediach budem dúfať, že snáď dnes to bude pozitívna správa. Daj vedieť ako si dopadla. Drž sa.

biba12
24. mar 2017

@kythos21 pri druhom tehu je bruško vidno skôr, koža a svaly už raz boli natiahnuté, takže Ti to bruško skôr vyskočí. Ja tehu nie som a podobné bruško mi vyskočí keď zjem biely rožok, alebo sa menej hýbem. Pohyb má veľký vplyv na peristaltiku čriev.

biba12
24. mar 2017

@lela123 môj je odo mňa mladší o 3 roky 🙂

lela123
24. mar 2017

@biba12 no ako sa tu pekne popriznavame ☹

lela123
24. mar 2017

🙂takýto mal byť