Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka ahojky prepac ze ti pisem iba som tu citala co vsetko si prezivas a si si prezila, vies ja som tiez mala 2x MA a 1x mi museli prerusit tehu a teraz mam krasneho skoro 7mes synceka...netreba to vzdavat raz sa to poradi a pocuj vysetrovali ti ci nemas celiakiu to byva casto dovod potratov moze mat skryte priznaky alebo robili ti test na lepive krvne dosticky? Ja som si vtedy presla mozne aj nemozne vysetrenia a u mna sa potvrdil kombinovany syndrom lepivych krvnych dosticiek a potom najblizsie tehu s tabletkou proti lepeniu tychto dosticiek uz bolo uspesne...mne to bolo poradene a tak radim dalej
@domci1203 ano urcite nova nadej 😍 kedy ides na vysetrenie?
Tak zienky mna caka zajtra prva kontrola 🙂 ...mam neskutocny stres a strach. Dufam, ze bude vsetko v poriadku.. myslite na mna, zajtra sa ozvem 🙂
@miriamn76
@olylili podla cinskeho aj mne vysli obaja chalani...No zistovala som to oba razy az po porode neskor, len tak, ze reku kuknem a teda vysli...No ked budem chciet mat tretie babo za tie 4 roky, musim predbezne pozriet, kedy mame sancu podla cinskeho na dievcatko...Som velmi zvedava, ci by to vyslo..No co Boh da, clovek nezmeni, ani nejaky cinsky kalendar, ci soda bicarbona...😀
@mdanka Ahoj moja, nemaj stres, nemaj strach, len sa tes, ze uvidis svoje nadherne babätko 👶...Ono uciti zajtra Tvoje stastie a Tvoju pohodu, ked budes na neho pozerat na monitor pocas sona....Aj uciti Tvoje slzy stastia a bude vediet, ze prave kvoli nemu places, pretoze to bude "Laska na prvy pohlad" 😍...Verim, ze tu budes zajtra vypisovat same nadherne vety a budes rozziarena...Teraz snivaj, ze uz len zopar hodin a Tvoj sen sa stane skutocnostou...Tesim sa vopred na Tvoju spravu z prvej kontroly...Dobru noc vam obom a pohladkaj brusenko za mna 🤰🌜😘
@kythos21 mne sa zda brusenko akurat! 😉...Je nadherne aj ked zatial nie obrovske...Kazdej zene sa meni individualne...Daktorej je vidno skor, inej zas az od polky tehu atd...Vobec toto neries, ak je vsetko o.k., tak bud spokojna ❤...Pohladkaj ho za mna 😀...A rifle Ta uz netlacia nahodou, ci len sa mi to zda?...Uzivaj vsetko, je to super takto sledovat, ako sa brusko zväcsuje 🤰😘
@trblietava aprili niekedy🙂 dr mi da vediet🙂...tak som zvedava co povie.
🙂takýto mal byť

@kythos21 ja ked zjem niečo, čo ma nafúkne, tak mám dakedy také aj teraz, ajkeď niesom tehotná. Ja som mala vždy skoro bruško, takže je to v pohode 😉