Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nita216 no mne to podľa tejto tabuľky pri prvom nevychádza. Pri prvom som mala 30 a mm 27. Máme syna a podľa tabuľky mal byť dievča. Pri druhom to vyšlo. Osobne si myslím, že aj pri tretom , štvrtom...bábätku by to bol vždy chlapec 🙂 Ja som dievča nikdy nechcela, resp. vždy som inklinovala viac k bábätkám chlapcom. Prečo netuším. Takže tak .
@patkaamirko ahoj mala si pravdu dne som začala dvanásty týždeň a srdiečko som našla za chvíľku a je pekne počuť.
@lela123 ako vychádza? Že by som to zle pochopila? No muž mal 27 ja 30 máme chlapca. A v tabuľke je dievča. Pri druhom som mala 33 a muž 30. A máme syna. Toto sa počíta z veku, ktoré rodičia mali keď bolo dieťa počaté, alebo keď sa narodilo? Lebo keď bolo počaté, tak to kuknem znovu.
@biba12 baby kde nájdem taku tabulku?
@miriamn76 ale dakujem Ti maminka 😘 Veru rastie vamplicok moj do polky 6mes. Skoro nic a teraz vyhuplo ale vsak bud.tyzden zacneme pekne 7mesiac ❤️
Tak uz by sa aj patrilo sa trosku"poukazovat" 🤗🤣🙏🏻
Juuj neboooj zbehne ako nic mne prva polka ani som nevedela ...a teraz si to nejako uzivam ,lebo odratavam dni v praci a mam pocit,ze sa to miestami uz "vlecie"
A vsetko ok moje ano??
Ps: a co citis?? Ja od prveho momentu ako som zistila ,ze som ... hned som citala.. to bude moja Šárly ❤️A aj tak je vnutorny pocit nesklamal aj ked vsetci z okolia ze bude chlapec a taka dievka ze az ...🙏🏻🎀
@lela123 tak to som zvedava 😀 mozno zistis ze si 😂
@luta13 aj tebe pekny dnik 🌞 😘
@ikonica tak to ti verim moze to vyt aj pracou stres robi vela ale netreba dovolit aby nas ubijal a branil kazdodennym radostiam.viem ze je to tazke moj manzel ma tiez dost dusno v praci no obcas treba aj vypnut a uzit si jeden druheho 😉 verim ze teraz ked sa vam to trosku odlahcilo sa odlahci aj pocatie babatka a bude vsetko v poriadku 😍
@trblietava držím ti palchy na počatie miminká 😉😘

@nita216 ano, mam 2 synov 🙂...To znamena, ze ja s mm nikdy nebudem mat dievcatko?????????????????????????????????????????????????????????????????...Ci je tam aj ta moznost?...Viem, ze sa tomu neda verit na 100%, lebo boli tu pripady, ze to tak nebolo podla krvi, ale aj tak, no bola by to haluz, keby len chlapcov plodil 😂😂😂