icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

erijan
2. jún 2014

@siska2027 jeej tak to ti gratulujem 🙂 no mne sa dnes rozbehla potvora v plnom prude, aj som robila test rano a bol negat.takze to boli falosni duchovia ☹ nevadi, idem nakupit ovulacne testy a o par dni ideme zase na to 😉

ajkacovi
2. jún 2014

@reva6 daj foto

reva6
2. jún 2014

Nic tam nevidno..... :/ ani v negative..... len na dennom svetle..... ale neverim ze 12 dpo by som mala len taku neviditelnu ciarku....

bedo3130
2. jún 2014

Ahojte. Mozem byt tehotna ak mi len jeden druh testu ukazuje slabu čiarku a iny nie. A digitalny mi ukazal ohranicene plus?Mam tyzden do menštruácie

bedo3130
2. jún 2014

@1valeria1 ahoj. Mne tak ukazuje uz týždeň pred menzes. Takze som?

babulinka29
2. jún 2014

@reva6 aj ja som 12 dpo ale ako vidím všetky sme mali dusikov a nič z toho.....ja rezignujem

reva6
2. jún 2014

@babulinka29 skusim ja este rano posledny z ranneho a ak ni tak rezignujem aj ja .... :D

babulinka29
2. jún 2014

@reva6 fakt nechápem prečo tie testy duchuju.....ja som naposledy testovala v piatok a nič a už zajtra čakám ze začnú silnejšie bolesti a ms príde...teplota tomu nasvedčuje

reva6
2. jún 2014

teplota myslis bazalnu hej
🙂

zvolsiinylogin
2. jún 2014

caute, mate niektora skusenost? som nervna z toho vsetkeho....sme 5 dni po styku, vcera som robila pepino z tesca a mam dusika....iba ked test vyobraciam do svetla.....aj dnes na mamateste je nieco, ale skor sedy kanalik, a tiez viditelny iba vo svetle....hladala som po internete, ci uz snad nemam rakovinu, ale nic tam o tom nie je....viem, ze pri rakovine je hcg zvysene....mate taku skusenost, ze na tehu testoch stale nieco vidite? alebo fakt mam tu rakovinu? neviem, co uz si mam mysliet.... ☹

zvolsiinylogin
2. jún 2014

a som 10 dc.....

reva6
2. jún 2014

@zvolsiinylogin rakovinu? to je len testami ze vidime kanaliky a tak.... ked test uschne niekedy tam daco je ale s rakovinou to nema nic si myslim....
aaa ovulku si uz mala ked si 10 DC??

zvolsiinylogin
2. jún 2014

@reva6 nevim, nejako to nesledujem, ale ja mavam skoro po mrche, asi okolo 8dc, - som zistila prv podla bazalky, ked sommeriavala- teraz hlienik sa zakaluje, tak uz asi bola.. 😠

reva6
2. jún 2014

@zvolsiinylogin aj aj bola .. na test je skoro.... skus pockat 10 dni a sprav potom test...

siska2027
2. jún 2014

@babulinka29 test ked si robis plati to co ti ukaze do 3 minut potom je to uz nepresne. Preto mozno aj duchov ukazuje ak sa nan kuknes za pol hodku. 😉

siska2027
2. jún 2014

@erijan dakujem 🙂, neboj podari sa len netreba na to mysliet a nahlit to. Vacsinou je to tak ze ked sa prestanes na to sustredit tak sa to stane. Ja som ani nedufala a aha len dufam ze bude vsetko ok.Drzim prsteky nech su coskoro ciarky 2 🙂

babulinka29
3. jún 2014

takže baby ja už špiním mrcha sa rozbieha takže zajtra je už v plnom prúde...zatiaľ ma nebolí ani brucho tak dúfam, že to nebude zase bolestivá ms ☹.....a dnešným dňom už rezignujem povedala som si že asi to tak má byť mám dve deti už chcela som veľmi ešte dievčatko ale tak po roku aj niečo nič tak už nevládzem .....mamnžela nedonútim ísť na žiadne vyšetrenie takže to vzdávam.....všetkým Vám prajem aby ste boli čo najskôr tehuľky 🙂

ajkacovi
3. jún 2014

@babulinka29 a uvidis ze teraz sa zadari ked si povies ze nechces 🙂 daj vediet potom 🙂 aj my sa raz hadam bbudeme tesit z tretieho.. Velmi by som chcela este raz zazit to brusko a to mimi drzat v naruci a tak 🙂 a ake velke mas deti? Moji maju Sara 5 a Simon bude mat 3 v auguste.

zuzkasu
3. jún 2014

Ahojte tehulky,snazilky a maminky, potrebujem poradit som sice mama dvoch deti, ale to co sa mi teraz deje som stoho zmatena, na testoch znacky Women secret a rapid clear ma duchov cize dve ciarky jemne ale su tam a pri mamateste nic neni, ktore testy su podla vas spolahlivejsie? Som10 DPO citima sa inak tusim ze som tehotna , mozno do tretice dame dievcatko 🙂

babulinka29
3. jún 2014

@ajkacovi no neviem či sa nám ešte zadarí ja som bola už na vyšetrení a všetko je ok a manžel povedal, že ak dokázal splodiť dvoch synov tak sa podarí aj tretie a nemyslela som si, že to bude také ťažké....no prvý má 14 a druhý bude mať 8 🙂 takže ja by som si babu tak teraz užila že až...a tak som dúfala ale tak duchovia sklamali ☹

babulinka29
3. jún 2014

@zuzkasu no v tomto ti asi ťažko poradíme tiež som mala na womansecret dušika a už dnes špiním a baby tiež mali pozri vyššie fotky a nič z toho....vraj mamatest je najlepší som počula ja tie neduchujú tak neviem...skús ešte počkať dva dni už by ti malo potom ukázať....🙂 držím palce

zuzkasu
3. jún 2014

@babulinka29 dakujem, uz som stoho na nerva mam dvoch synov niesom sice pripravena na tretie ale ak by prislo budem rada. Ale urcite vies co je materinsky instinkt proste som si ista ze som tehu. Ale tie testy ach jo MS ma prist az za tyzden tak mam cas,ale.........

babulinka29
3. jún 2014

@zuzkasu tak potom je to jasné to máš ešte čas na test počkaj ešte pár dní uvidíš ale ak máš také tušenie tak je dobre ja som si každý mesiac vždy istá že to zase nevyšlo čo už....aj teraz aj ked na teste duch vedela som, že to je iba falošný test že ms príde a mala som pravdu nejako to svoje telo už poznám 🙂
držím palce nech sú z toho ducha dve krásne čiarky

zuzkasu
3. jún 2014

@babulinka29 vidim ze aj ty mas synacikov, prajem Ti nech to dievcatko vyjde 🙂 inak ak nahodou budem a bude to baba vies si predstavit aka bude?? To bude iny mazel 😀 inak ja neviem ako to je mozne ale zasa je to 5 rokov rozdiel medzi detmi ak to vyjde tusim kazdych 5 rokov mi je to sudene rodit 🙂

babulinka29
3. jún 2014

@zuzkasu hej hej medzi mojimi je šesť rokov takže to tak bodlo dobre a teraz sa nedarí už vyše roka a už ma to nebaví každý mesiac čakať na to, či sa zadarí alebo nie sledujem si ovulku meriam teplotu a aj tak nič ☹ tak som si povedala asi mi to neni súdené už mať babu....veru keby sa nám zadarilo tak tiež by to bol maznák

amiya
3. jún 2014

Ahojte baby co poviete 🙂 testovaný dnes ráno 🙂

amiya
3. jún 2014

Baby myslite že to možem uz považovať za tehotenstvo?

siska765
3. jún 2014

@amiya myslim ze ano 🙂 lebo obe ciarky su modrej farby 🙂 gratulka 🙂

amiya
3. jún 2014

Dakujem 🙂 rano som skoro odpadla ked som to zbadala 🙂 uz sa snažíme 11 mesiacov tak by som sa tomu uz veľmi potešila 🙂

zuzkasu
3. jún 2014

@amiya su tam gratulujem 🙂