Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@candies on je zevraj dobrý neviem nebola som u neho. V mt som bola v tom centre prevencie rakoviny a nebola som spokojná bolo to pár minút a malého mi ani neukázal len fotku mi vytlačil. A teraz v ZA u Višňovského mi ukázal každú končatinu všetko pekne vysvetlil pomeral a foto mám krásne.
@bluebell0412 ahoj, teraz az pozeram Tvoje testiky zo vcera 😉...Krasne Ti tmavnu...No verim, ze ozaj to nie je len plany poplach, no ked sa dostanes do mesta, skus si kupit aj zopar testov Dr. Lady max, ten Ti ukaze najviac podla mna a neduchuje, aspon mne teda neduchoval vobec 😉...Drzim palceky na zajtrajsi testik 😀...Hod potom zas vsetky pod sebou odfotene 😘
@archanjel007 Tvoja fotka testikov zo vcera 14:32h - perfektne!!!...Si dokaz toho, ze ozaj nemusia byt testy silne a ze ovulka prebehla...No tehutest je nadherny ❤ ...Prajem Ti krasne a zdrave tehulkovanie a uzivaj vsetko 🤰😘
Baby poraďte som na konci siedmeho mesiaca a začala som špiniť mierne krvácať sko pri spustajucoˇ sa menzese je to normálne?
@kythos21 utekaj momente na pohotovost,ak sa nevies dostavit volaj pohotovost.Moze to byt aj ze babenko sa pyta na svet.Drzim palceky
baby Sorry pomýlila som zo na konci 7tt mám hnedé sponenie

Ano na tych dnesnych vidim aj ja len sa bojím aby neduchovali tie testy