icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

judit_ka
3. apr 2017

Ahojte babulky tak som s5, pred 3 dnami mi skoncila MS , no mam strasnu bolest lavej bradavky a dnes mi z nej vytiekla kvapka.niecoho bieleho, priamo z bradavky. Neviete co to moze byt?

sasenka04
3. apr 2017

Ahojte tak aj my sa ideme pochvalit uz mame po poradni,zajtra zaciname 31 tt a sme v poriadku len sme hlavickou hore (zatial) ...malicka princezna vazi 1737 g takze uz je z nej hotova slecna 😊

haannka
3. apr 2017

@sasenka04 naaaaaadhernaaaa

luta13
3. apr 2017

@gabcca dnes fotky rano od Teba - no mari sa mi tam daco na spodnych 3 testoch...No ja by som aj tak pockala a nerobila si zbytocne nadeje, co ked to zas nevyjde?...Budes sklamana ako predtym mesiac...No uvidis, netlac na pilu 😉

cvikla12
3. apr 2017

@sasenka04 Jeeej krásne. Želám veľa zdravíčka

luta13
3. apr 2017

@sasenka04 ta je krasnucka babika...Som rada, ze je vsetko o.k. a verim, ze sa este otoci, treba jej navecer svietit silnou baterkou dole u Teba na brusku, mozno sa otoci za svetlom...Znie to ako blbina, no ked som cakala prveho syna a chodila som na stretnutia ohladom vsetkeho, co sa tyka babätiek, ohladom porodu, kojenia atd, tak tam sa toto riesilo, ze co robit, ak dieta je KP a jeden par, co tam boli to tam prezentovali, zevraj svietili baterkou a babätko sa im takto otocilo do polohy hlavickou dole 😉...No poskusaj, co sa da, snad sa princezna este otoci...Drzim palceky 🙂

butterfly333
3. apr 2017

@sasenka04 je nádherná gratulujem.

gabcca
3. apr 2017

@luta13 ano viem, preto uz pockam ci pride alebo nepríde ms

luta13
3. apr 2017

@gabcca Neviem tie fotky dobre upravit, dusiky su velmi slabe, no ja ich tam vidim...Ale je to len moj pohlad, pockaj zopar dni a potom zas testni...Ani si nevies predstavit ako Ti to uz prajem, ved chodis sem a povzbudzujes zienky a Ty sa uz sama nevies dockat silnejucich // 🙂 Na tom spodnom teste je najviac vidiet dusika 😉

nina4
3. apr 2017

@bluebell0412 krasne potichučky gratulujem 😘

nina4
3. apr 2017

@sasenka04 ta je krásna 😍

sofija18
3. apr 2017

@candies Ahojky 😘no nijako 😂dnes 26dc a ,,asi 10dpo" co pochybujem.... tak 5.4 mam dostať MS ak bude 28 dňový cyklus... ak nie tak v sobotu 😘 ja to uz neriešim.....tabletky jem.😘😘a ty ako sa máš?

judit_ka
3. apr 2017

Baby nikto nevie poradit?

olylili
3. apr 2017

@judit_ka na všelijaké výtoky z prsníka sa musíš pýtať lekára väčšinou posielajú na usg či tam nie je cystička alebo niečo ak nie tak asi zblbnute hormóny

karmela
3. apr 2017

@sofija18 ty si tento cyklus nájdeš // na tehu teste zlatko..nerieš veru budeš sa o chvíľu tešiť 😘

bluebell0412
3. apr 2017

@nina4 ďakujem 😉

gabcca
3. apr 2017

@luta13 dakujem moja len ja na nich nevidim nic ani cez negatív. Na tych vcerajsich bolo vidiet aj volnym okom no tie asi duchuju. Počkám do piatku ak nepride vyskusam. Dakujem za podporu. Ja prajem kazde ved je to najkrajší dar pre ženu

butterfly333
3. apr 2017

@gabcca už ti meška ms ked testuješ?

gabcca
3. apr 2017

@butterfly333 nie este nie dnes je 28 dc ale ja niekedy mam.28dc inokedy 30-31dc stale inaksie. Riadila som sa podla ovu testou a ja aj kvoli liekom testujem skor ak by som bola tehotna musim hned zmenit lieky

butterfly333
3. apr 2017

@sofija18 ahoj no ja som bola v piatok na 11dc u gyn brala som clostil od 3-7dc 2x1 a gyn že nič nevidí že bud už bola ovu alebo bude no zajtra mám ešte príst. No nechapem to že nič ani po clostile

butterfly333
3. apr 2017

@gabcca ahaa tak držim palčeky ab6 boli krásne //.😘

gabcca
3. apr 2017

@butterfly333 dakujem dufam ze sa to konecne podari ale radsej uz nebudem testovať a pockam do piatku potom skusim.

sofija18
3. apr 2017

@karmela 😋😋😋

candies
3. apr 2017

@sofija18 dufajme ze nepride 🙂))) ci aky mas ty z toho pocit? 🙂)) testik nejdes skusit ? .... inac citala som status tej bylinkarky co som ti vtedy pisala, ze vraj zo zdravotnych dovodov uz konci...no predsa skus sa jej ozvat ak tak 🙂 ..... a ja celkom fajn v piatok som bola na sone bola som zvedava ako babo rastie :D vyzera ako mala ryba a ma 2cm, konecne mi prestalo byt aj tak zle len mi pomaly uz zacalo rast brusko :D co som necakala, ze tak skoro...v skole to je uz na nevydrzanie, nic sa mi nechce robit (musim este chodit do labaku 5tyzdnov a napisat diplomku :-/ ) neviem ako sa prekonat :D ....

maciatko950
3. apr 2017

@bluebell0412 aj psíček urobil svoje 😁 teším sa s tebou a gratulujem ešte raz ja už čakám heh do mesta sa až v stredu dostanem tak počkám už ma bolia aj krize 10hodin spánku malo mi je tak som zvedavá dnes som malého dala do škôlky a zaspala som o 11 doobeda​ a manžel s krpcom má o pol 4zobudili že dobré ráno 😂😂😂😂😂

sasenka04
3. apr 2017

@luta13 dakujem za tip ked to nepojde po dobrotky tak to na nu skusim 😊

sofija18
3. apr 2017

@candies Nechcem ešte robiť test, lebo vždy potom príde MS... aký? No myslím ze nic z toho opäť 😑. Ja zas tých byliniek moc nemôžem kedže som silný alergik 😒 juuuuuj maly ufonik krásny 😘😘❤❤ no sa ti ani nečudujem 😘ze sa ti nechce 😒pekne len oddychuj 😘bruško? No mojej kolegynke vypuklo asi v 9tt a čakala dievčatko 😘a druha tej zas neskôr vykuklo a čakala chlapčeka 😘❤

maciatko950
3. apr 2017

@gabcca take som ešte nemala ... Mne duchoval aj pepino aj mamatest .... Takže teraz uvidím či príde ms alebo čo lebo pár dní do zadu som mala dusíka ale čakám či príde alebo nie

kotatko1232
3. apr 2017

@gabcca Ahoj ja stale dostavam na 32-33 dc
ale uz 2 cyklus na 38
a ratam ze tento este neskor lebo ovulka bola neskor a dnes som 3 dpo 😕😣

ria294
3. apr 2017

@butterfly333 zajtra ideš na sono, budem na teba myslieť 😘 Daj potom vediet , prajem veľa štastia ❤