Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sasenka04 ta je krasnucka babika...Som rada, ze je vsetko o.k. a verim, ze sa este otoci, treba jej navecer svietit silnou baterkou dole u Teba na brusku, mozno sa otoci za svetlom...Znie to ako blbina, no ked som cakala prveho syna a chodila som na stretnutia ohladom vsetkeho, co sa tyka babätiek, ohladom porodu, kojenia atd, tak tam sa toto riesilo, ze co robit, ak dieta je KP a jeden par, co tam boli to tam prezentovali, zevraj svietili baterkou a babätko sa im takto otocilo do polohy hlavickou dole 😉...No poskusaj, co sa da, snad sa princezna este otoci...Drzim palceky 🙂
@sasenka04 je nádherná gratulujem.
@gabcca Neviem tie fotky dobre upravit, dusiky su velmi slabe, no ja ich tam vidim...Ale je to len moj pohlad, pockaj zopar dni a potom zas testni...Ani si nevies predstavit ako Ti to uz prajem, ved chodis sem a povzbudzujes zienky a Ty sa uz sama nevies dockat silnejucich // 🙂 Na tom spodnom teste je najviac vidiet dusika 😉
@bluebell0412 krasne potichučky gratulujem 😘
Baby nikto nevie poradit?
@nina4 ďakujem 😉
@gabcca už ti meška ms ked testuješ?
@butterfly333 nie este nie dnes je 28 dc ale ja niekedy mam.28dc inokedy 30-31dc stale inaksie. Riadila som sa podla ovu testou a ja aj kvoli liekom testujem skor ak by som bola tehotna musim hned zmenit lieky
@sofija18 ahoj no ja som bola v piatok na 11dc u gyn brala som clostil od 3-7dc 2x1 a gyn že nič nevidí že bud už bola ovu alebo bude no zajtra mám ešte príst. No nechapem to že nič ani po clostile
@gabcca ahaa tak držim palčeky ab6 boli krásne //.😘
@butterfly333 dakujem dufam ze sa to konecne podari ale radsej uz nebudem testovať a pockam do piatku potom skusim.
@sofija18 dufajme ze nepride 🙂))) ci aky mas ty z toho pocit? 🙂)) testik nejdes skusit ? .... inac citala som status tej bylinkarky co som ti vtedy pisala, ze vraj zo zdravotnych dovodov uz konci...no predsa skus sa jej ozvat ak tak 🙂 ..... a ja celkom fajn v piatok som bola na sone bola som zvedava ako babo rastie :D vyzera ako mala ryba a ma 2cm, konecne mi prestalo byt aj tak zle len mi pomaly uz zacalo rast brusko :D co som necakala, ze tak skoro...v skole to je uz na nevydrzanie, nic sa mi nechce robit (musim este chodit do labaku 5tyzdnov a napisat diplomku :-/ ) neviem ako sa prekonat :D ....
@bluebell0412 aj psíček urobil svoje 😁 teším sa s tebou a gratulujem ešte raz ja už čakám heh do mesta sa až v stredu dostanem tak počkám už ma bolia aj krize 10hodin spánku malo mi je tak som zvedavá dnes som malého dala do škôlky a zaspala som o 11 doobeda a manžel s krpcom má o pol 4zobudili že dobré ráno 😂😂😂😂😂
@candies Nechcem ešte robiť test, lebo vždy potom príde MS... aký? No myslím ze nic z toho opäť 😑. Ja zas tých byliniek moc nemôžem kedže som silný alergik 😒 juuuuuj maly ufonik krásny 😘😘❤❤ no sa ti ani nečudujem 😘ze sa ti nechce 😒pekne len oddychuj 😘bruško? No mojej kolegynke vypuklo asi v 9tt a čakala dievčatko 😘a druha tej zas neskôr vykuklo a čakala chlapčeka 😘❤
@gabcca take som ešte nemala ... Mne duchoval aj pepino aj mamatest .... Takže teraz uvidím či príde ms alebo čo lebo pár dní do zadu som mala dusíka ale čakám či príde alebo nie
@gabcca Ahoj ja stale dostavam na 32-33 dc
ale uz 2 cyklus na 38
a ratam ze tento este neskor lebo ovulka bola neskor a dnes som 3 dpo 😕😣
@butterfly333 zajtra ideš na sono, budem na teba myslieť 😘 Daj potom vediet , prajem veľa štastia ❤

Ahojte babulky tak som s5, pred 3 dnami mi skoncila MS , no mam strasnu bolest lavej bradavky a dnes mi z nej vytiekla kvapka.niecoho bieleho, priamo z bradavky. Neviete co to moze byt?