Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka no my sme sa zacali uz po prvej ms... nechavam to na nahodu.... tento cyklus to si nevyslo.... ms do nedele pride... mam ten pocit.... povedala ze by bolo lepsie pockat na vysledky... zaroven vsetci tvrdia ze to bola asi len nahoda.... tak si vyber.... ak by sa nam podarilo v dalsom cykle a nieco by aj nasli, tak snad sa v tych prvych tyzdnoch podari nasadit liecbu a bude to ok... mozno nie je co liecit.. uvidime.... proste sme to uz zacali skusat....
@alilka ano.. doktor vravel tri mesiace.. ale ked som sla na kontrolu, tak som sa pytala, v akom stave je maternica a ze co bu sa stalo keby sme zacali skor a podarilo sa... on ze nic... nic mi nezaruci, ze ked pockam nezopakuje sa to.. a mal mnohe pacienky ktore nepockali a donosili zdrave deti v dalsom tehu... aj tu som citala kopec takych pribehov... tak dufam.... prve sa nam podarilo po 10 mes... mam 35.... tak vies ako sa mi chce cakat... kazdy meaiac bez // je pre mna ako strateny rok 🙂
@maciatko950 no ako?
Dievky aj vy po ovulke mate biely vodnaty vytok ktory nezapacha??
@kotatko1232 cez ovulku čiry tahavy a pred ms taký vodnaty do biela pardon ak som bola nechutná 😊
@kotatko1232 ja ho mám 😉
@kotatko1232 tak nech sa zadarilo 😉
@ikonica my sa snažíme od 35tky teraz mám už skoro 38r a stale sa nám nepodarilo tehu,Je to neskutočne no asi to tak má byt,no ja verím že sa to podarí.
@kotatko1232 ja ho mávam vždy po ovu pokiaľ nepríde ms, ale mala som ho aj počas tehu celý čas skoro
@karmela praveze testy boli bohuzial negat :( len mavam bokesti na lavej strane podbruska,bolave prsia,v den ked mi mala prist MS som mala len kvapku hnedasteho vytoku,potom uz len ako keby vlasocek krvi,a od vtedy nic a meska mi uz 17dni.....mozno to bude podla mna nieco ine ako tehu ale aj tak .....
@olylili ja mam vzdy pred ms biely lepkavy...
@bluebell0412 už mi prišla :( síce zatiaľ len na papieri ale asi sa rozbehne ...Skúsim testnut keď skončí že aká bude ale ani brucho má neboli nič len unavená som strašne a kríže trocha bolia
Toto len tak na pobavenie, matka očami 12 ročného syna. A nikdy, nikdy sa nepýtajte chalana v tomto veku, či chce ďalšieho súrodenca, keďže už má dvoch. Odpoveď ani nechcite počuť 😂
@kotatko1232 ja mám skôr v tehu teraz taký
@lela123 jaky typek 😀
@maciatko950 uf to ma mrzí 😡 ale slleduj si nú aj tak aká bude a ako dlho
babulky nasla som toto 😉
Zvýšený vaginálny výtok
Veľa budúcich mamičiek má s tým problém - zrazu cítia „tam dole“ viac vlhkosti. Ak máte vodnatý a číry výtok bez zápachu, môžete byť pokojná. Na svedomí ho má estrogén. Okrem toho, že to signalizuje zdravé tehotenstvo, zvýšený výtok pomáha prirodzene čistiť pošvu a zabraňuje prechádzaniu infekcií do maternice
@bluebell0412 odsledujem 🙂a ak aj nič nevadí príde keď bude pripravena dusicka 🙂
@kotatko1232 veď musíš vedieť aký si mala pri prvom ja ho mám presne ako som mala pri predošlých
@olylili 😂 tak ja si uz nepametam .to bolo pred 4rokmi...ale tlaky a pichanie v podbrusku si pametam ☺a tie mam dnes sem tam....
@kotatko1232 ja pred 9-6 rokmi pamätám do dnes 😊 pichanie tlaky nič len hneď od začiatku pri každom bolesť prsníkov z boku a časté cikanie a to ešte pred ms
@maciatko950 určite áno....😙
@olylili xixi..no pekne ja si pametam a to do dnes ako som sa mooc zlakla ako som.tusim 1 den spinila..uplne som bola hotova..

@gabcca nie moja ja som nemala.