icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
7. apr 2017

@pat_ka ten posledný dole je dnešný ? Ak áno tak čiarka určite silnie

alilka
7. apr 2017

@karmela ved jasne,vsetko je..:D len mi to divne pride tak skoro..🙂 a aj zeby sa mi tak hned pekne rozbehla ovulka?..

pat_ka
7. apr 2017

@cvikla12 ano ms meska styri dni

pat_ka
7. apr 2017

@karmela nie nie, ten posledny som robila ako prvy, ten uplne hore je dnesny

suesue1983
7. apr 2017

@nivea777 No veď si zvyknete to ten prvý mesiac je taký boj)som rada že sa mate dobre a že ste v poriadku)my rastieme áno,tiež sa už neviem dočkať,dufam že mi to ubehne ako tebe)malemu božtek posielam držkajte sa😘

cvikla12
7. apr 2017

@pat_ka neboj je to na dobrej ceste

alilka
7. apr 2017

@pat_ka mne sa vidi ze ten dnesny test este nieje uschnuty,preto javy dojem ze je slabsi..🙂 odfot nam ho teraz..🙂 ale podla mna su okey..skus potom dalsi najskor zajtra lebo sa zbytocne budes len stresovat..a napr.mne poobede testy ukazovali viac ako rano..🙂

ejuska2586
7. apr 2017

Žienky, ktoré o mojom príbehu viete a myslíte na mňa: Včera sme absolvovali vyšetrenie na reprodikčnej imunológii. O výsledky si mám požiadať o mesiac. Držte mi, prosím, palce, nech sa konečne zistí príčina môjho potrácania a my môžeme spokojne a kľudne tehuľkovať.
Joooj, už nech je máj. Neviem sa dočkať.

pat_ka
7. apr 2017

@alilka sfoteny teraz

alilka
7. apr 2017

@pat_ka myslim ze ten test vyzera dobre..nerob si zbytocne stres..🙂

pat_ka
7. apr 2017

Tak teda skúsim nato nemyslieť a nestresovat. A otestujem o par dni 🙂

karmela
7. apr 2017

@alilka no je to možné keď mávaš krátke cykly tak ovu je skôr ja mávam po ms 10-12dc a 25-26dc cyklus

karmela
7. apr 2017

@ejuska2586 silno silno ti držím palce aby ďalšie čoskore tehu bolo bez problému celých 9mes

ejuska2586
7. apr 2017

@karmela Ďakujem moja

kessica
7. apr 2017

sticker
monikalex
7. apr 2017

Ahojte, dnes mam dostat ms. Mam krce ako pri spustani menstruacie. No test mi vcera ukazal //. Som s trasne unavena,prsia bolia. Uz si taketo podrobnosti nepamatam. Prvy syn ma uz 6 rokov. Myslite ze sa.mrcha spusti alebo este mozem dufat??

adria88
7. apr 2017

@monikalex Ahoj, dušík tam je, tak snáď sa ms nespustí a čiarka bude silnieť, držím palce, skús zajtra ráno testnúť a daj vedieť 🙂

olylili
7. apr 2017

@monikalex myslím že sa nespustí gratulujem

ejuska2586
7. apr 2017

@monikalex Vyzera to nadejne. Podla mna si tehulka. Drzim palce, nech sa pekne uhniezdi, mrska nepride a ty si uzivas zdrave a uspesne 9 mesacne tehulkovanie. 🤰👶👏

monikalex
7. apr 2017

@adria88
@olylili
@ejuska2586 dakujeeem, no trocha sa bojim. Ta bolest je naozaj silna

adria88
7. apr 2017

@monikalex a máš moc silné tie kŕče? lebo ono to môže byť aj chystaním sa maternice pre babatko... veď uvidíš, ale mysli pozitívne a všetko bude ok

olylili
7. apr 2017

@monikalex pri prvom si ich tiež mala ?

ejuska2586
7. apr 2017

@monikalex Snaz sa mysliet pozitivne. Krce mozu byt aj roztahovanim maternice. Daj tomu este par dni a uvidis, ci pride mrska a bude z toho len biochemicke tehotenstvo, alebo budes krasne tehotna. Samozrejme, drzim palce, aby to bola ta druha moznost.

monikalex
7. apr 2017

@adria88 su silne ako pri menstruacii, neviem v co dufat
@olylili toto si prave nepamatam, viem ze som krce mala ale neviem presne kedy. uz je to davno
@ejuska2586 dakujem moc, snad ano

alilka
7. apr 2017

@karmela tak do teraz som mávala 28-30DC a ovu som mávala na 16dc..Preto mi to príde skoro 😁 ale kto vie čo sa bude v mojom tele teraz diať 😊

olylili
7. apr 2017

@monikalex môžeš skúsiť sumivy magnézium nech troška uvoľní maternicu a zmierni kŕče

archanjel007
7. apr 2017

@monikalex v case menstruacie mozes mat bolesti ale ms uz nepride a co pozeram na test tak urcite nepride

adria88
7. apr 2017

@monikalex tak to je v tehu normálne, ja som tak mala pri prvom, som myslela, že sa hlási ms, ale tá neprišla nakoniec... bude dobre, neboj

lilianna1988
7. apr 2017

Ahojte,baby mam naviac ovu a tehu testy aj inofolic,kedze uz cakam babatka len lezia sufliku.dam za lepsiu cenu🙂

gabcca
7. apr 2017

Je v poriadku ak ma nebolia prsia ? Podbrusko boli, test dnes ukazal silnejsiu ciarku, no pri prvej ma zacali boliet v 4 tt