Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 No veď si zvyknete to ten prvý mesiac je taký boj)som rada že sa mate dobre a že ste v poriadku)my rastieme áno,tiež sa už neviem dočkať,dufam že mi to ubehne ako tebe)malemu božtek posielam držkajte sa😘
Žienky, ktoré o mojom príbehu viete a myslíte na mňa: Včera sme absolvovali vyšetrenie na reprodikčnej imunológii. O výsledky si mám požiadať o mesiac. Držte mi, prosím, palce, nech sa konečne zistí príčina môjho potrácania a my môžeme spokojne a kľudne tehuľkovať.
Joooj, už nech je máj. Neviem sa dočkať.
Tak teda skúsim nato nemyslieť a nestresovat. A otestujem o par dni 🙂
@ejuska2586 silno silno ti držím palce aby ďalšie čoskore tehu bolo bez problému celých 9mes
@karmela Ďakujem moja
❤

@monikalex Vyzera to nadejne. Podla mna si tehulka. Drzim palce, nech sa pekne uhniezdi, mrska nepride a ty si uzivas zdrave a uspesne 9 mesacne tehulkovanie. 🤰👶👏
@adria88
@olylili
@ejuska2586 dakujeeem, no trocha sa bojim. Ta bolest je naozaj silna
@monikalex Snaz sa mysliet pozitivne. Krce mozu byt aj roztahovanim maternice. Daj tomu este par dni a uvidis, ci pride mrska a bude z toho len biochemicke tehotenstvo, alebo budes krasne tehotna. Samozrejme, drzim palce, aby to bola ta druha moznost.
@adria88 su silne ako pri menstruacii, neviem v co dufat
@olylili toto si prave nepamatam, viem ze som krce mala ale neviem presne kedy. uz je to davno
@ejuska2586 dakujem moc, snad ano
@monikalex v case menstruacie mozes mat bolesti ale ms uz nepride a co pozeram na test tak urcite nepride
Ahojte,baby mam naviac ovu a tehu testy aj inofolic,kedze uz cakam babatka len lezia sufliku.dam za lepsiu cenu🙂
Je v poriadku ak ma nebolia prsia ? Podbrusko boli, test dnes ukazal silnejsiu ciarku, no pri prvej ma zacali boliet v 4 tt

@pat_ka ten posledný dole je dnešný ? Ak áno tak čiarka určite silnie