Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 no moja zvykaj si 😀
@butterfly333 som sa taak smiala..sa jedej pytam ci vam davaji nejake energy 😂😂😂
zajtra napisem aka bola sobota.....
@kotatko1232 no tam by bolo treba aby aj dávali.
@kotatko1232 juj moja a nerobis nič náročné? Aby sa maličké poriadne zahrizlo
@kotatko1232 drzim palce. Ja som uz 9dpo mala slabu druhu ciarku
@nicole_01 neviem, ako to myslel...Ja by som mu este raz zavolala a opytala sa ho, ako to myslel a nech Ti konkretne povie, co zistil z krvi!!!...Ved co je to za Dr., ked Ti povie nejasnu odpoved?...Drzim palceky, nech je to tehotenstvo 😉...Ked budes vediet viac, daj mi zas vediet 😀
@maciatko950 fotka zo 6.4...na zelenom teste vidim ducha druhej ciarky a myslim, ze je doruzova, alebo som slepa uz? ...No snad vidim dobre 😉
@luta13 vidím na oboch druhé čiarky tak dúfam že budú silnieť pani anonymnej 🙂 a držím palce
@maciatko950 Dakujem za nazor 😉...Tebe sa rozbehla normalne MS, ci len spinis?
@kotatko1232
@olylili ja ked som bola prvykrat tehu, tak som nastupila do novej firmy, ktora este len zacala fungovat a vsetci sme mali zmluvy od 1.11....A 23.11. mi bolo potvrdene od gyn.tehu a to bol 6tt., no nic som nikomu neoznamovala...Bola som ticho a az neskor som oznamila, ze som tehotna...Nikto mi nic nemohol zevraj, lebo je to ochrana zo zakona...Ale teda vypoved mi ani nehrozila vobec...Ale ak budes mat papier od Dr., radsej ho daj zamestnavatelovi - kazdy je iny a predsalen nevies, ako sa zachova firma celkovo...No drzim palceky, nech si tehulka konecne 😉
@ejuska2586 Myslim na Teba a na vysledky najlepsie ake si mozes priat!!!...Boh s Tebou a verim, ze uz tentokrat budes skutocne pozehnana zvrchu a ze vynosis zdrave babätko az do porodu...Neskutocne Ti to prajem po tom, co si si zazila v kratkej dobe 🙏😘
@monikalex krasne //...Myslim, ze MS uz nepride - aspon teda nie tento rok 😉...Drzim palceky...Ak chces, este testuj za 2-3 dni, uvidis ako // tmavne 😀...Krce ako na MS su podla mna roztahovanie maternice, mala som ich vyse tyzdna v case, kedy mala byt MS 😉...Tvoj testik trosku stmaveny 👏
@gabcca krasny testik mas, to uz su riadne // 😉...Nestresuj kvoli priznakom, mozes mat podobne tehu ako prve, alebo uplne ine...Nesleduj sa tak silno, ale uzivaj tmavnuce ciarky 😉...Ja som mala uplne iny cely priebeh druheho tehu odzaciatku a to som si myslela, ze to bude tym padom dievcatko...A prd makovy! 😂
@luta13 no ja mám ms v podstate normálnu ak nie o čosi slabšiu bez krvných zrazenín keďže ja vôbec nemávam dlho Max 3dniaj s cestou .... Len to vracanie a strašnú únavu som ešte počas ms nemala za dobu co mavam ms ... Najhoršie je to doobeda..... Testovať budem keď skončí preistotu pretože pri prvom mi ms vynechala až keď začínal 4tt 🙂 a mám ísť aj na prevntivku tak uvidíme
@luta13 to si mala dobre ja si pamätám pri prvom tehu som to oznamila zamestnávateľovi keďže som robila 12-14h smeny na základe doktorky aby som mala iba denne no tým sa spustila neskutočná lavína robila som tam vtedy cca 3r akonáhle sa o tom dozvedeli doslova ma tlačili na PN keď som.otvorene povedala ze ní lebo nemám na to dôvod tak mi začali písať smeny aj na deň keď som mala mať voľno s odôvodnením ak neprídem dostanem a-cko.Vydržala som chvíľu odolávať ich nátlakom potom som to vzdala a šla na PN co je aj dr len krútila hlavou ze ako mi ju ma vypísať keď mi nič nie je...Takže k to aj o zamestnávateľovi každý je iný 😕
@luta13 vidím 😊
@luta13 sno vidim tam slabe druhe ciarky🙂
Baby prosím vás mám síce ms je normálna bez krv zrazenín ale ja mám iba 3dni takže preto píšem že normálna možno troška slabšia ale takú nevoľnosť pri ms som nikdy nemala že by som vracala a mala strašnú únavu spravila som včera večer test podľa mňa je dusík silnejší oproti tím čo som sem dávala keďže reálne ho nemusím hľadať 🙂a predtým ani negatív neukázal nič ...čo myslíte vy je tam šanca?
@gabcca
@bluebell0412
@luta13
@maciatko950 môj názor pozná a a nemenim ho skús babam hodiť aj originál foto 😊

@butterfly333 noo zajtra to bude o zivot.ja dnes vysoke topanky no skoro ma slak trafil😅 ved tam kazdy ako keby mal vrtulu v zadku.nestihala som 😂 myslim v areale....