Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monic1804 je to tam gratulujem 🤰
@trblietava tak posielaj potom ovu testy fotecky držím ti silno palčeky moja
@butterfly333 moja pozri dnes 9dpo
@kotatko1232 noo vyzera to dobre včera ten pokles snad z toho bude niečo držím palce. Meriaš v rovnaku hodinu?
@karmela dobre dnes budem robit o 14tej tak hodim foto 🙂 a dakujem 😘
@butterfly333 dnes som o 15min neskor robila..
@karmela @luta13 mojenky fotecku nemame nedal nam. Nosovu kosticku mame pritomnu ale NT nameral 3,3 a ked to vsetko dal do pc vuyhodilo mu to takto. Inak srdiecko aj vsetko ok. Odporucil mi este dake odbery krvi ze on to da do pc este aj stymi vysledkami z krvi a potom by ma objednal na antolsku bud na amnio alebo na tie choriove klky ci ako sa to vola.
Drzim palce😘
@trblietava ále veď to môžeš obyčajným digitalnym aj ja mám len ten 😁 áno znavim si do to menštruácneho kalendára a tam mi to pekne zobrazí 😊😊
Ahojte baby. Dnes BT vstúpla z 36,5 na 36,9..Ale teraz neviem ci bola ovu lebo som včera zabudla spraviť test,alebo myslíte že to môže byť tým že som dnes merala o 3hodiny neskôr ako bežné+som bola veľmi dlho hore+som ešte vypila včera doost vínka 😁😁 tak som teraz zmetena 😁😁 čo myslíte?
@alilka aj ja si myslim že to bude z toho a ked si ešte merala o 3h neskor tak preto taka vysoka bt.

@monic1804 drzim palce a aj ja si prosim takyto virus 😀