Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adria88
@butterfly333 baby ráno tá zvýšena bazalna teplota čo som nevedela z čoho presne je a teraz ovu test ten spodný..Tak žeby bola včera ovu?Alebo len bude?😀😀
@alilka moja, aj mne sa to zle hojilo, a po tyzdni som zistila ze mi zabudli vybrat jeden steh.no som to zistila vecer, muz hned za rano pojdeme k doktorovi, ja by som ale nespala celu noc, tak som potajme vzala noznicky, vydenzifikovala, strihla steh a vytiahla. Ani ma nestiplo. Nastastie. Vysla kopa hnisu, a do rana pekne vybledlo. Zapal sa stiahol. Dufam ze to nebude aj tvoj pripad. Len dezinfikuj, nezaliepaj, dobre to bude. Skus papat aj wobenzyn, dost to pomaha.
@sofija18 ďakujem miláčik :-* len teraz na ten test pozeram A normálne tá čiarka ostala biela A len obrys zostal po nej.to som ešte nevidela. Uvidím čo ráno
@butterfly333 Áno viem že sú negatívne.Ale sa zamýšľam či náhodou už nebola..To by boli tiež negat 😊 uvidím zajtra podľa bt..Dnes nebudem ponocovat. 😂😂😂
@luta13 dakujem za odpovede a rady 🙂 no bola som v piatol urgente u svojho gyn stym ze som dostala nehorazne krce "cele podbrusko mi navrelo a bolo strasne tvrde,nemohla som sa ani pohnut doslova len som sedela mala som bolesti typu 2minutky cca pokoj a potom silne krce a znpvu a zas tak som sla rychlo gyn.kym ordinoval a vysetril ma ze tehu nevydi :( a dal mi vyvolavaclu tak ze mam ist na kontrolu ked mi nedojde do 14dni ....
@nicole_01 No chudiatko, si si vytrpela 😢...No snad sa uz za 2 tyzdne dozvies, co s Tebou je a kde je problem...No mozno Ti pride dovtedy este normalna MS...Daj mi potom vediet, ako pokracujes....Prajem Ti, nech si cim skor v pohode a s normalnou MS, alebo s viditelnym tehu (ak nahodou sa doteraz neukazalo a si nahodou predsalen tehulka) 😀
@barborapavlikova ja by som povedala že tam niečo je skús soravit testik ešte doobeda..😉 Možno bude lepšie vidieť aj ja som tak mala že ráno slabší na obed a večer silnejší najviac mne osobne ukazovál peknú čiarku mamatest hoci on falošné duchuje 🙈držím palčeky nech silnie
@barborapavlikova moje pepina vyzerali asi takto v jeden deň robené prvý okolo 10:00 druhý večer

@barborapavlikova no podla mna je to tam ❤ Barus, držím palce nech je vsetko Ok ❤😘