Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby moje prepáčte za trocha hnusnu foto ale neviem čo s tým robiť..Toto je moja rána po laparke, očividne mi dr vybrala stehy skôr ako mala..Po týždni..Ale už od stredy ich nemám a pozrite čo mi to zasa robí 😲😲 ešte včera som tam mala chrastu,ale po osprchovani sa mi urobilo toto..Polovička mi to celé vyčistila a zalepil sme to..Dnes som to odplepila a je to ešte horšie ako včera a leukoplast bol celý omokvany..Čo s tým??Som už z toho nervózna 😖😖 neviem či je to hnis alebo tkanivo 😕
@miriamn76 Ahoj, som rada, ze babätko je v poriadku, no co sa tyka tychto vysledkov, to je pre mna spanielska dedina, ja som vysledky nikdy nestudovala u mna v papieroch, ale vzdy ma len zaujimalo, ci je drobec o.k...No tripple testy mi pri druhom tehu nerobili, pri prvom si uz vobec nepamätam, ci robili, alebo nie 😉....No neboj, vsetko je urcite v uplnom poriadku, si v nadhernom "13"tt....Takze zacinas druhy trimester, najcitlivejsie obdobie mas uz za sebou a teraz Ta uz cakaju len krasne veci, kopanceky atd...No neboj moja, vsetko je tak, ako ma...Boh je s vami a Ty si vynosis svoju vytuzenu malu princeznicku...Pohladkaj brusenko za mna 💃🤰😘
@missellis to je super tak držím palčeky nech su //.
@barborapavlikova vidim //...Potichucky gratulujem a nech krasne tmavnu 😉...Hod potom oba testy pod sebou odfotene, ked budes najblizsie testovat 😀
@alilka inak velmi pomaha aj tvaroh. Znie to divne, ale nadherne vytiahne hnis. Mna pri jednej rane zachranil, bolo to horsie, ako to tvoje.
@tomciatko nejaky slabucky dusik sa tam crta. A uz ti meska?
@alilka skus tento roztok, ja som ho davala synovi na urychlenie hojenia rany po mensom zakroku na prste na ruke a celkom fajn sa mu to hojilo (len som mu to preliala cez ranu kazdy den a nechala zaschnut) ...Je to vodicka, ktorou aj v nemocniciach dezinfikuju rany pri operaciach - resp.pred operaciou tym potieraju miesto, kde budu rezat atd...Kupis myslim bez receptu v lekarni, skus sa tam na to informovat, pripadne im ukaz ranu, nech Ti tam povedia, co presne na to pouzit 😉...Skore doliecenie prajem 😘
@amelie2017 zajtra by mala mrcha prist ...
@tomciatko ahoj vidím dusika držím palce aby mrcha neprišla skús o dva dni drzim palce ze bude silnejsia ciarocka 🙂

@maciatko950 ďakujem pekne.nie zatiaľ nie.mam dostať V utorok.som sa pomylila som prv napísala že V piatok ale už teraz V utorok.