icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
9. apr 2017

@barborapavlikova no podla mna je to tam ❤ Barus, držím palce nech je vsetko Ok ❤😘

sofija18
9. apr 2017

@domci1203 no ja si tíško menstruujem. som 3Dc... pijem alchemilku a kvapky gynex.... ináč noc take ❤

alilka
9. apr 2017

@adria88
@butterfly333 baby ráno tá zvýšena bazalna teplota čo som nevedela z čoho presne je a teraz ovu test ten spodný..Tak žeby bola včera ovu?Alebo len bude?😀😀

mawiya
9. apr 2017

@alilka moja, aj mne sa to zle hojilo, a po tyzdni som zistila ze mi zabudli vybrat jeden steh.no som to zistila vecer, muz hned za rano pojdeme k doktorovi, ja by som ale nespala celu noc, tak som potajme vzala noznicky, vydenzifikovala, strihla steh a vytiahla. Ani ma nestiplo. Nastastie. Vysla kopa hnisu, a do rana pekne vybledlo. Zapal sa stiahol. Dufam ze to nebude aj tvoj pripad. Len dezinfikuj, nezaliepaj, dobre to bude. Skus papat aj wobenzyn, dost to pomaha.

tomciatko
9. apr 2017

@luta13 ano je do ruzova ale slabulinka je...vcera mi tiez vyslo ale nebolo to tak vidiet a bola to ina znacka testu

alilka
9. apr 2017

@mawiya mne tam nieje vidieť žiaden stehno tak snáď tam nieje..Ono mne v stredu keď to vybrala kým som došla domov sa mi to celé roztiahlo otvorilo .Preto sa to aj zlé hojí ale aj očividne hnisa..a jasné že boli..Ale ďakujem 😉😉

chuchu86
9. apr 2017

@miriamn76 - prečítajte Babi, je to zaujímavé, týka sa to presne Miriam
je to o amnio verzus trisomy test

domci1203
9. apr 2017

@sofija18 tak drzim palce aby sa uz zadarilo konecne moja:*

chuchu86
9. apr 2017

tu je dalšie info

chuchu86
9. apr 2017

link :

chuchu86
9. apr 2017

prečo mi nechce pridať link ?

adria88
9. apr 2017

@alilka no ja sa moc v testoch nevyznám, ale myslím si, že ešte len bude ovu, asi ešte nie je dostatočne silná tá čiarka...

butterfly333
9. apr 2017

@alilka podla mna ešte len budr testy su ešte nagat.

barborapavlikova
9. apr 2017

@sofija18 ďakujem miláčik :-* len teraz na ten test pozeram A normálne tá čiarka ostala biela A len obrys zostal po nej.to som ešte nevidela. Uvidím čo ráno

alilka
9. apr 2017

@butterfly333 Áno viem že sú negatívne.Ale sa zamýšľam či náhodou už nebola..To by boli tiež negat 😊 uvidím zajtra podľa bt..Dnes nebudem ponocovat. 😂😂😂

mawiya
9. apr 2017

@alilka ano aj ja som mala vsetky nejake rozdavene, a hnisalo, preslo mi to po troch tyzdnoch a este ja som mala cele brucho modrinave 😨

karmela
9. apr 2017

@miriamn76 určite je zdravucke nie snáď verím tomu Mimi drzkajte Sa a uvidis aj krv bude Ok výsledky potom 😘

karmela
9. apr 2017

@tomciatko vidím tam mini pici dušika tak nech pekne tmavne 😊

karmela
9. apr 2017

@barborapavlikova áno vidím slabú čistku 😊

nicole_01
9. apr 2017

@luta13 dakujem za odpovede a rady 🙂 no bola som v piatol urgente u svojho gyn stym ze som dostala nehorazne krce "cele podbrusko mi navrelo a bolo strasne tvrde,nemohla som sa ani pohnut doslova len som sedela mala som bolesti typu 2minutky cca pokoj a potom silne krce a znpvu a zas tak som sla rychlo gyn.kym ordinoval a vysetril ma ze tehu nevydi :( a dal mi vyvolavaclu tak ze mam ist na kontrolu ked mi nedojde do 14dni ....

tomciatko
9. apr 2017

@karmela dakujeeeem dufam ze anooo😉

gabcca
9. apr 2017

@tomciatko nemas lepsiu foto?

luta13
9. apr 2017

@nicole_01 No chudiatko, si si vytrpela 😢...No snad sa uz za 2 tyzdne dozvies, co s Tebou je a kde je problem...No mozno Ti pride dovtedy este normalna MS...Daj mi potom vediet, ako pokracujes....Prajem Ti, nech si cim skor v pohode a s normalnou MS, alebo s viditelnym tehu (ak nahodou sa doteraz neukazalo a si nahodou predsalen tehulka) 😀

luta13
9. apr 2017

@sofija18 ked si "tisko domenstruujes", tak drzim palceky na silnu ovulku a nech sa vam uz teraz konecne zadari babätecko vonavucke...Po Miriam a Karmele si na rade Ty a s Tebou aj Butterfly...Boh vas zehnaj obe babulky 🙏😘

barborapavlikova
10. apr 2017

Dobre ráno kočky.tak som robila test no posúďte sami.tiez je to pepino Z prvé ranného.som Z toho jeleň.ked ho presvietim lampou je tam čosi videt.toto je fotene cca 10 min.po limite

sofija18
10. apr 2017

@luta13 ďakujem krasne 😘 no sama som zvedava ako to bude so mnou ❤

karmela
10. apr 2017

@barborapavlikova ja by som povedala že tam niečo je skús soravit testik ešte doobeda..😉 Možno bude lepšie vidieť aj ja som tak mala že ráno slabší na obed a večer silnejší najviac mne osobne ukazovál peknú čiarku mamatest hoci on falošné duchuje 🙈držím palčeky nech silnie

karmela
10. apr 2017

@sofija18 budeme ti posielať tento cyklus tehu bacilky moja 😘

karmela
10. apr 2017

@barborapavlikova moje pepina vyzerali asi takto v jeden deň robené prvý okolo 10:00 druhý večer

nina4
10. apr 2017

@barborapavlikova je tam druha slaba ale je